Σελιδοδείκτες

Mabinogi

Εναλλακτικές ονομασίες: Mabinogi

Game Mabinogi είναι η κορεατική online παιχνίδι, το οποίο δημιουργήθηκε στο στυλ του anime.

Mabinogi online παιχνίδι από το 2009 είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι ένας χαρακτήρας σε αυτό το παιχνίδι δεν συνδέεται με συγκεκριμένες δεξιότητες ή υπόβαθρα.

Το παιχνίδι Mabinogi εγγραφή δεν παίρνει πολύ χρόνο. Θα πρέπει να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού Mabinogi.

2. Στο χώρο θα δείτε ένα κουμπί στην πάνω δεξιά γωνία που λέει «Παίξτε τώρα». Κάντε κλικ σε αυτό.

3. Εισάγετε το e-mail.

4. Επιβεβαιώστε την διεύθυνση του e-mail σας. Θα πρέπει να τον εισάγετε και πάλι.

5. Διαβάστε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου. Με τη συναίνεση όλων των αντικειμένων επιλέξτε το πλαίσιο που βρίσκεται δίπλα στο λευκό τετράγωνο.

6. Στο τέλος κάντε κλικ στο «Δημιουργία Λογαριασμού σας».

Η δεύτερη μέθοδος είναι η εγγραφή μέσω του FaceBook. Κουμπί για την εγγραφή είναι στην ίδια φόρμα.

Παίξτε Mabinogi μπορεί κάθε πρόσωπο του οποίου ο υπολογιστής έχει τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος ή υψηλότερη των παραμέτρων του συστήματος του υπολογιστή

Intel Pentium 3 2. 0 GHz - Επεξεργαστής.

512 MB - RAM.

NVidia-Geforce FX 5700 ή ATI Radeon 9500.

1. 2 GB - σκληρό δίσκο (HDD).

DirektX 9. 0c

Internet υψηλής ταχύτητας.

Σε Mabinogi Μπορείτε να παίξετε τη δημιουργία ενός χαρακτήρα με μια ειδική κάρτα. Σε Mabinogi προσφέρει δωρεάν χάρτες κατά την εγγραφή, αλλά έχει περιορισμένες δυνατότητες.

Σε Mabinogi σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν τρεις φυλές:

1) οι άνθρωποι - ο αγώνας αυτός εμφανίζεται στην αρχή του παιχνιδιού.

2) Ξωτικά - ο αγώνας αυτός εισάγεται η πέμπτη γενιά του δεύτερου κεφαλαίου.

3) Γίγαντες - είναι μια ισχυρή φυλή που εμφανίζεται στο παιχνίδι με την έκτη γενιά στο δεύτερο κεφάλαιο.

Μπορείτε να επιλέξετε την ηλικία του χαρακτήρα σας. Δοθεί η δυνατότητα να επιλέξουν 10-17 ετών. Ο χαρακτήρας σας μεγαλώνει κάθε Σάββατο για ένα έτος. Ο χαρακτήρας σας έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και του δίνεται διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Σε Mabinogi online σύστημα τροφοδοσίας έχει το χαρακτήρα, γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό που την τρέφουν, διότι επηρεάζει την εμφάνισή τους.

Ο χαρακτήρας σας μπορεί να αρέσει καλύτερα και να χάσουν βάρος. Τα μούρα είναι σε θέση να μειώσει το βάρος του χαρακτήρα σας, αλλά τελικά.

Το παιχνίδι Mabinogi σε απευθείας σύνδεση, χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή που μπορείτε να συνθέσετε τη δική σας μουσική ή τη χρήση μελωδίες που έχουν δημιουργηθεί από άλλους παίκτες.

Ο χαρακτήρας σας θα πρέπει να μάθουν ένα μεγάλο αριθμό δεξιοτήτων, δηλαδή, ο χαρακτήρας σας θα πρέπει να κατέχει τις πολεμικές τέχνες, για την ανάπτυξη κοινωνικών δεσμών και τη βελτίωση μαγικές ικανότητες αλχημικά. Κάθε ικανότητα έχει το δικό του σύστημα διακλάδωσης.

Παιχνίδι Mabinogi σε απευθείας σύνδεση, η οποία έχει ένα μεγάλο αριθμό των περιορισμών, αλλά και πολλά πλεονεκτήματα.

Να αισθάνονται όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού, θα πρέπει να παίξει σε απευθείας σύνδεση Mabinogi. Αλλά θα απολαύσετε σίγουρα αυτό το παιχνίδι.

Εγγραφή εαυτό σας σε αυτό το παιχνίδι και να καταχωρήσετε τους φίλους σας να παίξει, επειδή η εταιρεία του είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Προσπάθεια για προνόμια στο παιχνίδι με τις δικές τους προσπάθειες, και να δείξουμε σε όλους ότι έχετε πολλά ατού έκρυψε για τη νίκη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more