Σελιδοδείκτες

Ξεχάσατε τον Τομέα

Εναλλακτικές ονομασίες: Ξεχάσατε τον Τομέα

Game Lost Τομέας - δωρεάν MMORPG με βασίζεται σε σειρά μάχες, τα γεγονότα που ξετυλίγονται σε πραγματικό χρόνο. Είναι μια σκληρή κόσμο όπου η επιβίωση χρειάζεται σοφή στρατηγική και την τακτική. Θα μεταφέρονται πίσω στο 2035, και η πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι σε postapokalipsticheskoe χρόνο. Είναι σχεδόν αλήθεια, αν και υπήρξε μια παγκόσμια καταστροφή. Κατηγορήστε τα τέσσερα χρόνια του πολέμου, και είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος από τις πόλεις. Κατά τη διάρκεια των φοβερών συγκρούσεις σκοτώθηκαν 99% του αστικού πληθυσμού. Όλα ξεκίνησαν με ένα φαρμακολογικό επίτευγμα. Εφευρέθηκε το φάρμακο "δίπτυχο" λόγω των ιδιοτήτων τους έχει γίνει τόσο επιθυμητή για όλα αυτά που οι άνθρωποι δεν θα μπορούσε να το μοιραστώ ευγενικά. Δότης δεύτερη νεολαίας, αμέσως αναγέννησης των κυττάρων, βοηθώντας να αμβλύνει την απόρριψη των μοσχευμάτων, την ανακούφιση του πόνου φαρμακευτική αγωγή έχει προκαλέσει διαμάχη μεταξύ των αρχών και των απλών ανθρώπων. Οι άνθρωποι δεν συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η κυβέρνηση τους χωρίζονται ανάλογα με "το επίπεδο της κοινωνικής ευθύνης." Προσβεβλημένος αποφάσισε να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Ξεκίνησε το 2031, ο πόλεμος τελικά υποχωρήσει, αλλά οι ομοσπονδιακοί και ο συνασπισμός συνεχιζόμενων συγκρούσεων, προσπαθώντας να κερδίσει όσες από αυτόνομες πολιτείες και πόλεις. Αυτές οι ανεξάρτητες πόλεις και σχετίζεται Broxton - ένα μέρος όπου η δράση λαμβάνει χώρα το παιχνίδι.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Lost Τομέα Θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Ξεχάσατε εγγραφή τομέα θα επιτρέψει την πρόσβαση στο παιχνίδι, και μπορείτε να επιστρέψετε στους μυημένους, ανά πάσα στιγμή. Η δημιουργία ενός λογαριασμού έχει ως εξής: Εισαγωγή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης, επιβεβαίωσε τον κωδικό πρόσβασης, ξαναγραφεί κωδικό από την εικόνα, την αποδοχή των Όρων. Συμμετοχή στο παιχνίδι Τομέα Lost και εκτόξευση θα είναι επιτυχής και θα ανοίξει ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο περιπέτεια, αν ο υπολογιστής σας πληροί τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος λίστα:

- Λειτουργικό σύστημα Windows XP / Vista / 7 (32/64)

- 1 επεξεργαστή. 8 GHz (ή υψηλότερη)

- Κατηγορία Card nVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X850, 256 MB?

- Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο 500 mb?

- 1 GB RAM

- Μιλήστε τουλάχιστον 256 kbps.

Όπως γνωρίζετε τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου δεν έφερε το επιθυμητό ειρήνη σε Broxton. Έτσι, αρχίζουν να παίζουν Τομέα Lost, δεν μπορείτε να αποφύγετε τις εχθροπραξίες. Ομαδοποίηση των τοπικών αρχών να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τις εγκληματικές και αναρχικές οργανώσεις. Και οι δύο πλευρές έχουν τη δική τους παράταξη. Νόμος και τάξη που αντιπροσωπεύεται από τις ακόλουθες οργανώσεις: στρατιωτικές μονάδες E81, Athanor-LABS, η αστυνομία, η Vanguard. Αναρχία τα αντιμετωπίσουμε, εκσκαφείς, Smugglers, οι φυλακισμένοι, Αντίσταση, Συλλέκτες, Geeks, Alliance και το Χάος. Οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να αρχίσουν να υπερασπιστεί ενεργά την άποψή τους. Υπάρχουν Lost Τομέα σε απευθείας σύνδεση και ουδέτερα μέρη. Για παράδειγμα, ο Σύνδεσμος παρέχει έμποροι του εμπορίου και των ταχυδρομικών συνδέσεων μεταξύ πόλεων. Να είστε προσεκτικοί, γιατί το παιχνίδι είναι γεμάτο από Τομέα Lost απρόβλεπτες εκπλήξεις. Μερικές φορές, οι έμποροι και οι εκπρόσωποι των αντιμαχόμενων παρατάξεων μπορεί να είναι κρυπτογραφημένα μυστικό απεσταλμένους της παλιάς κυβέρνησης και της αντίστασης.

Έτσι, έχετε εισέβαλαν σε αυτό το απέραντο χάος, τι εκπλήξεις θα παίξει Lost τομέα; Πρώτα, ένα ευρύ φάσμα των όπλων. Η επιλογή συγκεκριμένης οικιακής, ξένες και ταυτόχρονη στρατιωτικό εξοπλισμό. Πλέον και τα εφόδια που δεν διαφέρουν σπανιότητας. Δεύτερον, μια τεράστια ευκαιρία για να εξερευνήσετε την πόλη. Εξερευνήστε αυτό το ημι-εγκαταλελειμμένο μητρόπολη, για να αισθάνονται άνετα. Τρίτον, ρεαλιστικές μάχες, στη διάρκεια της οποίας θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα, χρησιμοποιώντας τα οροφή, δάπεδα, σκάλες. Επιπλέον, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν τα καταφύγια. Τέταρτον, εκπληκτικά ακριβή σφαίρες προσομοίωσης πτήσης και τις συγκρούσεις με το περιβάλλον. Πέμπτον, η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μάχες grand clan και να συλλάβει την πόλη. Co-op mode σας επιτρέπει να αντιμετωπίσουν καλύτερα με PvE και PvP καθήκοντα. Επιπλέον, οι αντίπαλοι σε αγώνες μπορούν να είναι live παίκτες. Και είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ό, τι να ανταγωνιστούν με την τεχνητή νοημοσύνη.

Lost Τομέα αρχίσετε να παίζετε τώρα, για την ανεξάρτητη εκτίμηση επί της ουσίας. Πιστέψτε με, δεν θα μείνει απογοητευμένος, επειδή η εταιρεία Lost Τομέα Τεχνολογιών κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό. Απολαύστε το και αφήστε το να σας πάντα τυχεροί!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more