Σελιδοδείκτες

Lost Planet

Εναλλακτικές ονομασίες: Lost Planet

Παιχνίδι Lost Planet είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή για πολλούς παίκτες. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί στο στυλ shooter και τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε αυτό, σε πρώτο πρόσωπο.

Παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών Lost Planet μπορείτε να κατεβάσετε μόνο παίκτες των ενηλίκων. Για ανήλικους χρήστες την πρόσβαση στο παιχνίδι είναι κλειστή. Κατεβάστε το Lost Planet ¬ μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα που παρέχει μια τέτοια ευκαιρία. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να γίνει επί του χειμάρρου.

Έχετε μια μοναδική ευκαιρία για να δείτε το video game Lost Planet. Αυτό μπορεί να είναι στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή στο youtube. Στο βίντεο αποκαλύπτει την ουσία του παιχνιδιού, οι χαρακτήρες εκπροσωπούνται και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι.

Lost Planet Η επανεξέταση αυτή θα σας παρουσιάσουμε μια εισαγωγή στο παιχνίδι. Θα μάθετε για το gameplay, οι απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι και τις κύριες λειτουργίες παιχνιδιού.

Παιχνίδι Lost Planet περιλαμβάνουν συναρπαστική κεντρική μάχες αφεντικό που συμβαίνουν σε ακραίες θέσεις. Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχουν το παιχνίδι μηχανοποιημένη πανοπλία.

Εδώ player σας είναι να υπόκεινται σε απώλεια της θερμικής ενέργειας. Αυτό οφείλεται στο κλίμα της περιοχής στην οποία η μάχη θα λάβει χώρα.

Αν χάσετε όλη τη δύναμή σας, τότε ο άλλος παίκτης θα είναι σε θέση να σας δώσει ένα μέρος της ενέργειάς τους. Για να το κάνετε αυτό, το παιχνίδι χρησιμοποιεί ένα νέο όπλο που επιτρέπει στους παίκτες να κρατήσει ο καθένας ζωντανό.

Σε παιχνίδι Lost Planet παίκτες θα λάβουν πόντους εμπειρίας. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερους πόντους παίζοντας στο τέλειο στυλ και να εκτελέσει πρόσθετες εργασίες στις εν λόγω αποστολές.

Μόλις τελειώσει το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το επίπεδο της πολυπλοκότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χαρακτήρα σας για την καμπάνια. Έλαβαν τα αποτελέσματα τους, θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για να ξεκλειδώσετε τα κοστούμια ή να κάνει μια πλήρη προσαρμογή του κάθε χαρακτήρα.

Η δράση εκτυλίσσεται στην Ε. N. III.

EDN III είναι ένα πλανήτη στον οποίο τα γεγονότα συμβαίνουν στο παιχνίδι. Ήταν ένας στόχος, καθώς και η απόπειρα αποικισμού από τον άνθρωπο, η Γη έγινε κατοικήσιμες.

Το παιχνίδι έχει πολλούς συνοικισμούς. Αρχική αποικισμού - 80 χρόνια Δικαστική αιώνα.

Αυτή είναι η πρώτη αποικισμού. Πολλές εγκαταστάσεις χτίστηκαν για να χειριστεί τον πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων αρκετές πόλεις. Αποικισμός φάνηκε να είναι επιτυχής. Ωστόσο, δεδομένου ότι η αποικία άρχισε να μεγαλώνει οι άνθρωποι είναι αντιμέτωποι με μια νέα μορφή εξωγήινης ζωής, που είναι γνωστή ως Akrid.

Akrid ήταν σαφώς εχθρική δύναμη, αλλά οι άποικοι δεν έχουν αρκετά ισχυρά όπλα για την καταπολέμηση της Akrid. Αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν από την Ε. N. III. Κατά τη διάρκεια της μάχης, η ανθρωπότητα ανακάλυψε ένα νέο είδος της πηγής θερμικής ενέργειας στα όργανα Akrid.

Σε παιχνίδι Lost Planet μπορείτε να αγωνιστεί με διαφορετικά όπλα. Αυτό μπορεί να είναι

1. Μαχαίρι.

2. Πυροβόλο όπλο.

3. Pistols.

4. Καραμπίνες.

5. Εργαλεία σκοπευτής.

Σε παιχνίδι Lost Planet μπορείτε να παίξετε αν ο υπολογιστής σας πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Intel Core 2 Duo - επεξεργαστή.

2. 1 GB - RAM.

3. 13 GB - HDD (σκληρό δίσκο).

Μπείτε στον κόσμο του Lost Planet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more