Σελιδοδείκτες

Lords on-line

Εναλλακτικές ονομασίες: Lords on-line

Online Game Λόρδων online - multiplayer turn-based στρατηγική με RPG στοιχεία που δημιουργήθηκαν με τις καλύτερες παραδόσεις της φαντασίας παιχνίδια. Υψηλής ποιότητας 3D γραφικά και animation, ζωντανή και μοναδικούς χαρακτήρες, δυναμική gameplay και θα το βρείτε σε απευθείας σύνδεση Λόρδων. Αμέσως προειδοποίησε ότι ο κάτοχος του γραμματοκιβωτίου όταν Mail. ru εγγραφή Λόρδων online παιχνίδι δεν είναι απαραίτητη. Για το υπόλοιπο (αν υπάρχει) πρόσβαση στο παιχνίδι έχουν παραδοσιακά. Έτσι, κάντε κλικ στο κουμπί "play", τότε υπάρχει μια μορφή «καταγραφή Λόρδων online». Εδώ, εισάγετε το όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κουτί, τότε να αποδεχθεί τη συμφωνία χρήστη και "εξοικειωμένοι με τους κανόνες του παιχνιδιού." Αυτό είναι - σε απευθείας σύνδεση σε απευθείας σύνδεση Λόρδων εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί.

Για κάποια ανακούφιση για κάποιον - το αντίθετο, αλλά το online παιχνίδι Λόρδων σε απευθείας σύνδεση δεν θα σας ζαλίζω με ένα μεγάλο αριθμό των κατηγοριών και των φυλών. Καθορίστε την επιλογή του ήρωα (φυλή του) είναι αρκετά απλή. Αν και η περιγραφή της ανάγνωσης προ-αξίζει, φυσικά.

Σε μία μόνο από τις τρεις φυλές που παίζετε Lords online - Άνθρωποι Shaba ή Aleph.

Άνθρωποι - το λιγότερο αισθητή από την άποψη των χαρακτηριστικών, αλλά ο τέλειος σύμμαχος για κάθε συμμαχία. Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι για την ισοπέδωση, μπορείτε να επιλέξετε ένα ήρωα - Κύριε, ή όλο το στρατό. Αυτό ισχύει για όλους τους τρεις αγώνες.

Αγώνας Shaba - έναν από τους κλάδους της kriontsev φυλή έχει μεγάλες δυνατότητες (με τη φυσική έννοια). Οι εκπρόσωποι αυτού του αγώνα η πιο επιθετικά συντονισμένοι. Ο στόχος τους - να αξιοποιήσει τα οστά των εχθρών σε δικό τους κράτος.

Αγώνας Aleph - το δεύτερο σκέλος krionskogo φυλή, ειρηνική, αλλά είναι αρκετά επικίνδυνο στη μάχη του αγώνα. Χαρακτηριστικό τους - μαγικές ικανότητες. Αυτοί που δεν εφαρμόζονται σε κακούς σκοπούς, αλλά σε μια δίκαιη πάλη, και αυτή είναι η κύρια τους, από τον τρόπο, είναι ένα αρκετά ισχυρό όπλο.

Μόλις έχετε αποφασίσει να αγωνιστεί ήρωά του, θα πρέπει να επιλέξετε το πάτωμα και να του δώσει ένα όνομα. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια θέση στην ήπειρο Ma'an, η οποία θα αρχίσει την ανάπτυξη του χαρακτήρα σας και την αυτοκρατορία του. Στη συνέχεια, το online παιχνίδι Λόρδων δεν έχετε τίποτα να παρεμβαίνει. Έλα! Αρχίστε να χτίσει το κάστρο σου, εκπαιδεύσει τους στρατιώτες δεξιότητες, ή να εξετάσουμε οάσεις και να τους επιτεθούν. Oasis - είναι η πηγή των πόρων σας. Πρέπει να προστατεύονται όλη την ώρα, επειδή, όπως τους κυνηγούς που λείπουν. Περισσότερα όαση - ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών. Μπορείτε να τους πάρετε από την επίθεση άλλα κάστρα. Αλλά είναι αναγκαίο να εξεταστεί, αν θα πολεμήσει και μόνη της; Μετά από όλα, οι αντίπαλοι όλοι ίσοι, έτσι ώστε να είναι επικίνδυνη. Αλλά εδώ, αν ενταχθούν ίδια τη συμμαχία με κάποια από αυτά τα πράγματα μπορεί να πάρει πολύ ακόμα.

Αλλά Λόρδων σε απευθείας σύνδεση σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι δεν είναι μόνο ένα στρατηγικό χαρακτήρα. Εδώ θα αναπτύξει τη δύναμη του χαρακτήρα σας, καθώς και άλλες παραμέτρους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των στρατιωτών του. Ισχυρή και πειθαρχημένη πολεμιστές - ισχυρή και σεβαστή συμμαχία - μια πανίσχυρη αυτοκρατορία. Εκτός από την εσπευσμένο τα στρατεύματά του να κάνουν πολύτιμες γυαλιά συμβεί στον ήρωα σας για να χτίσει και να επεκτείνει το κτίριο να διεξάγει διάφορες τελετές. Τα χρήματα είναι επίσης σημαντική, καθώς τα γυαλιά. Έχουν να κερδίσουν από την εκτέλεση μια ποικιλία από αποστολές και συμμετοχή σε εκδηλώσεις. Αυτοί εδώ αφθονούν.

Παιχνίδι Λόρδων σε απευθείας σύνδεση σε απευθείας σύνδεση διασκέδαση όσον αφορά το gameplay και ευχάριστο από την άποψη των γραφικών. Ρεαλιστική τοπία και καλά που τοπία οργανικά συμπληρώσει αυτό το συναρπαστικό κόσμο της φαντασίας. Όλα αυτά στη σύνθεση υποτάξει κάθε στρατηγός και rolevika. Και αν είστε fan του διάσημου παιχνιδιού "Ήρωες 3", τότε ο ίδιος ο γιατρός έχει συνταγογραφήσει μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση σε απευθείας σύνδεση Λόρδων. Cheer την υγεία της!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more