Σελιδοδείκτες

Lords & Ιππότες

Εναλλακτικές ονομασίες: Lords & Ιππότες

Λόρδων και ιππότες online - δωρεάν multiplayer μεσαιωνικά θέματα παιχνίδι στρατηγικής. Μπορείτε να πάτε πίσω στο μακρινό παρελθόν και να δημιουργήσουν την αυτοκρατορία του, η οποία υπό τις σωστές ενέργειες θα αυξηθεί ραγδαία και να ευημερήσει. Στην αρχή, μπορείτε να ρίχνονται στην κατοχή των κατοίκων της πόλης οφείλεται σε ακατάλληλες συνθήκες των ενδιαιτημάτων. Στη γη που σας έχουν ανατεθεί, θα βρείτε αποξηραμένα πεδίο κενό σπίτια και ακόμη και μια συμμορία άθλια εμφάνιση στρατιώτες. Όλα φαίνεται αρκετά καταθλιπτικό - αλλά μην πανικοβάλλεστε! Μπορείτε όχι μόνο θα φέρει τελικά τα πάντα σε τάξη και να δημιουργήσει ένα ισχυρό στρατό πολεμιστή, ο οποίος επίσης είναι καλά εκπαιδευμένοι, και έχετε βάλει επάνω μια αστική υποδομή κατάλληλο επίπεδο και να επεκτείνει έδαφός του. Από επιμέλεια σας εξαρτάται από το αν κερδίσει τη φήμη μεταξύ των άλλων αρχόντων και μπορεί να αισθάνονται πραγματική πλοίαρχος του μεσαιωνικού φρουρίου. Το μέλλον της αυτοκρατορίας σας είναι στα χέρια σας!

Παίξτε Λόρδων & Ιππότες δυνατό στο πρόγραμμα περιήγησης και σε smartphones και tablets PCs. Απαιτήσεις του συστήματος είναι πραγματικά ελάχιστες. Κατάλληλο για να είναι μια τέτοια πλατφόρμα: iOS 4. 3, ANDROID 2. 2. Το πιο σημαντικό - την πρόσβαση στο Internet. Σχέδια της εταιρείας είναι πάντα διαφορετική προσβασιμότητα XYRALITY GmbH, και άρχοντες και ιππότες παιχνίδι δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Για να προχωρήσετε στο παιχνίδι θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Lords & Knights έκδοσης - γεμίζει μερικά πεδία, δηλαδή τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασης, καθώς και την υιοθέτηση των κανόνων της χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτό είναι όλο, η επιχείρηση είναι κυριολεκτικά ένα λεπτό!

Εγγραφή στις τάξεις του ενεργού κοινότητα στον κόσμο του παιχνιδιού, θα βρείτε τον εαυτό σας αξιόπιστους συμμάχους και να αγωνιστεί με τους εχθρούς αξίζει. Για εκείνους που θα είναι άρχοντες και ιππότες παίζουν έλλειψη των υποψηφίων γίνεται αισθητή. Μετά από όλα, πολλοί άλλοι χρήστες είναι δυνητικά αντιπάλους σας. Όσον αφορά τους συντρόφους, θα πρέπει να είναι σε θέση να βρει. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς το πρώτο έλα, να μάθουν να αναγνωρίζουν τις προθέσεις των φεουδαρχών, θα συναντήσετε στο δρόμο σας. Ενώνουμε τη συμμαχία θα είναι σε θέση να διερευνήσει και να συλλάβει τα γειτονικά εδάφη. Αλλά στην κούρσα για θήραμα μην ξεχάσετε να παρακολουθούν τη δική τους αμυντικές ικανότητες. Η χώρα σας δεν είναι απρόσβλητη από την επίθεση, και ποιος ξέρει που θα έρχονται στο μυαλό για να εισβάλει στο καλό σας. Παρεμπιπτόντως, η χρήση των τακτικών και στρατηγικών ευκαιριών είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν τη νίκη τους πιο θερμαινόμενη μάχες. Και φυσικά, αξιόπιστη στρατό. Δημιουργία ομάδων, θα πρέπει να φροντίσει ώστε να αποτελείται διαφορετικές μονάδες. Επειδή καθένα από αυτά τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους θα είναι χρήσιμη σε διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν στο πεδίο της μάχης.

Τι άλλο είναι απαραίτητο για την ευημερία της αυτοκρατορίας, έτσι ώστε επαρκείς πόρους. Lords & Ιππότες παίξει - τότε συνεχώς ανησυχούν για την εξόρυξη των πόρων και να κρατήσει τα αποθέματα κάτω από την εποπτεία. Lords & Ιππότες παιχνίδι παρέχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω πόρους: ξύλο, πέτρα, μεταλλεύματα, χαλκό, ασήμι, χρυσό. Ξεχωριστή κατηγορία εξυπηρετούνται. Λάβετε υπόψη ότι οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να βοηθήσουν με διάφορους τρόπους για να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν. Έτσι επικουρικά ευχαρίστως στις αποστολές τους το συντομότερο να τα παραγγείλετε. Μπορούν να αντιμετωπίσουν άψογα με προσοδοφόρες θέσεις εργασίας. Λοιπόν, ας πούμε, να οργανώσει πλούσια φεστιβάλ στο κάστρο ή να οργανώνει εκθέσεις. Θα είναι χρήσιμο να αναθέσει τους επιστήμονες να αναπτύξουν νέες τεχνολογίες. Για παράδειγμα, οι οποίοι δεν θέλουν να έχουν ένα δροσερό στρατιωτικά οχήματα; Η απάντηση είναι προφανής, έτσι οι επιστήμονες τους συγκεντρώνονται στη βιβλιοθήκη και να τους δώσει μια θέση εργασίας. Τίποτα αργόσχολος, ας επωφεληθούν!

Αξίζει να σημειωθεί σχετικά με την κατασκευή των κτιρίων. Σύνολο των 13 θα πρέπει να είναι το κάστρο σας. Κάθε αντικείμενο της αποστολής της. Έτσι, Citadel, Arsenal Tavern, Βιβλιοθήκη, οχυρώσεις, Αγορά, Farm, Γούντμαν, Υλικό Ξύλο, Λατομείο, Υλικό Stone Mine, Ore αποθήκη - όλα είναι μέρος της ύπαρξής σας. Μην ξεχνάτε ότι τα κτίρια θα πρέπει να βελτιωθεί, αν θέλετε τους ήταν πραγματικά ένας καλός δικαστής.

Ευθύνες του ιδιοκτήτη ενός μεσαιωνικού κάστρου, και πραγματικά πολλά δεν θα έχετε καθόλου ελεύθερο στιγμή! Αλλά άρχοντες και ιππότες παίξετε online τόσο ενδιαφέρον το γεγονός ότι όλες αυτές οι ανησυχίες θα είναι μόνο ευχάριστη. Θέλετε να διαφοροποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους - ναι, ποιο είναι το πρόβλημα; Άρχοντες και ιππότες ελέγξτε σας περιμένουν. Απολαύστε διασκεδαστικό gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more