Σελιδοδείκτες

Lord of the Rings: Rise to War

Εναλλακτικές ονομασίες:

Lord of the Rings: Rise to War Το είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που βασίζεται στη σειρά βιβλίων και κινηματογραφικών προσαρμογών του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Όλοι όσοι είναι εξοικειωμένοι με αυτά τα έργα θα συναντήσουν πολλούς φίλους εδώ.

Όταν ξεκινάτε να παίζετε Lord of the Rings: Rise to War, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μια φατρία από την οποία υπάρχουν συνολικά έξι στο παιχνίδι.

  • Lothlorien
  • Erebor
  • Rohan
  • Gondor
  • Isengard
  • Mordor

Όλες οι φατρίες είναι περίπου ίσες στις ικανότητές τους, με την ισορροπία στο παιχνίδι σε σειρά. Επιλέξτε τη φατρία που σας αρέσει περισσότερο.

Μετά από αυτό, πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σχεδιάσετε το δαχτυλίδι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Στη συνέχεια, ξεκινά το ίδιο το παιχνίδι. Διδάξτε όλη τη σοφία που δεν θα είστε άλλος από τον ίδιο τον Γκάνταλφ.

Το κάστρο που σας έδωσαν οι προγραμματιστές δεν έχει πολλά κτίρια. Αρχικά, η κατασκευή και η βελτίωσή τους είναι σχεδόν ακαριαία, αλλά όσο αυξάνεται το επίπεδο, αυτό θα διαρκέσει πολλές ώρες. Θα μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας πώς το κάστρο σας αλλάζει και μετατρέπεται από μια βρώμικη φρουρά σε πραγματικό φρούριο.

Το παιχνίδι περιέχει όλες τις φυλές από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών: χόμπιτ, ανθρώπους, νάνους και ξωτικά.

Θα χρειαστεί να προσλάβετε ηγέτες διοικητών για να ηγηθούν των στρατών. Αυτοί οι χαρακτήρες ενδέχεται να έχουν διαφορετικό κόστος πρόσληψης. Κάποιοι είναι εύκολο να προσληφθούν, και κάποιοι θα είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθούν, ακόμη και ο ίδιος ο Γκάνταλφ είναι μεταξύ αυτών. Καθένας από τους διοικητές μπορεί να αναπτύξει και να αποκτήσει νέες δεξιότητες, γι 'αυτό πρέπει να συμμετέχει τακτικά σε μάχες και να νικήσει τους εχθρούς. Μεταξύ των δεξιοτήτων που μπορεί να είναι διαθέσιμες είναι η θεραπεία ή η ενίσχυση των χαρακτηριστικών των στρατιωτών σας και πολλά άλλα.

Μπορούν να προσληφθούν

στρατοί στο κάστρο. Κάθε στρατός θα γίνεται ισχυρότερος καθώς αποκτάτε εμπειρία.

Οι μάχες στο παιχνίδι λαμβάνουν χώρα αυτόματα, δεν μπορείτε να επηρεάσετε με κάποιο τρόπο την έκβαση της μάχης, όλα κρίνονται από τους αριθμούς και τη δύναμη μάχης.

Εδάφη γύρω από το κάστρο μπορεί να κατακτηθεί καταστρέφοντας εχθρικούς στρατούς που βρίσκονται πάνω τους. Η δύναμη του στρατού που απαιτείται για μια τέτοια σύλληψη εξαρτάται από τη συγκεκριμένη περιοχή. Μερικά είναι εύκολο να συλληφθούν, ενώ άλλα απαιτούν έναν πολύ ισχυρό στρατό.

Αν θέλετε, μπορείτε να επιτεθείτε στους γείτονες στη φατρία, αν και αυτό δεν είναι πολύ καλό, αλλά αν αποφασίσετε να γίνετε κακός, κανείς δεν θα σας σταματήσει.

Μπορείτε να διασκεδάσετε με το πέρασμα της καμπάνιας ιστορίας, που επαναλαμβάνει πλήρως το περιεχόμενο βιβλίων και ταινιών.

Υπάρχουν οι λεγόμενες εποχές του παιχνιδιού, όπου υπάρχουν διάφορες εργασίες στη διάθεσή σας και στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να καταγράψετε ένα από τα κεφαλαία στον χάρτη. Εάν είναι επιτυχής, θα λάβετε ένα δαχτυλίδι και ένα μεγάλο ποσό πόρων.

Είναι δυνατό να συνεργαστείτε σε φυλές με άλλους παίκτες. Αυτό απλοποιεί σημαντικά την ανάπτυξη. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμο το κατάστημα clan και η ευκαιρία να συμμετάσχετε στην κατασκευή της ακρόπολης της έδρας.

Πραγματικά χρήματα στο παιχνίδι δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε, είναι πολύ πιθανό να τα κάνετε χωρίς αυτά, αλλά αν θέλετε να ευχαριστήσετε τους προγραμματιστές, μπορείτε να κάνετε αγορές στο παιχνίδι.

Lord of the Rings: Rise to War δωρεάν λήψη για Android μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο.

Μη χάνετε χρόνο, ο κόσμος της φαντασίας σας περιμένει! Μόνο εσύ αποφασίζεις αν θα γίνεις κακός ή θα πολεμήσεις το κακό!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more