Σελιδοδείκτες

Lime Οδύσσεια

Εναλλακτικές ονομασίες: Lime Οδύσσεια

Αν ποτέ συναντηθεί με παιχνίδια Aeria Παιχνίδια , θα έπρεπε ίσως να ακούσω και αυτό το παιχνίδι. Παιχνίδι Lime Odyssey [_1_ ] θα σας μεταφέρει σε ανεξερεύνητες μέχρι σήμερα ήπειρο Orta. - Ο στόχος σας είναι να διερευνήσει, όπως πολλά νέα εδάφη της ηπείρου. Το ταξίδι σας θα διαρκέσει μέσα από τα δύσβατα βουνά, μοναχική ερήμους, και σε ορισμένα στάδια LimeOdysseyonlineвам καν να αποδείξουν την ικανότητά τους στην κολύμβηση τους.

Αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τουλάχιστον έναν από τους εκπροσώπους Aeria Παιχνίδια και εκκαθάριση λογαριασμού σε αυτό το "φυλή", τώρα εξοικειωθούν με LM , το μόνο που χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά σας λογαριασμό, κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης του πελάτη παιχνίδι και να παίξει-play-play. Εάν είστε αρχάριος, τότε είστε ευπρόσδεκτοι να εγγραφείτε. Στο Lime Odyssey καταχωρηθεί [ _1_] είναι μια υποχρεωτική διαδικασία.

1. Το παιχνίδι είναι επί του παρόντος στο στάδιο των δοκιμών, αλλά η αίτηση για συμμετοχή στο τεστ, μπορεί να υποβληθεί ανά πάσα στιγμή.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί « Beta Σύνδεση Up . Παίξτε Δωρεάν », για να στείλετε ένα αίτημα.

3. Για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό κάντε κλικ στο σύνδεσμο « Ανάγκη μια αντιπροσωπεύουν ; Εγγραφείτε τώρα! . "

4. Στο Lime [_8_ ] Odyssey παίξει μπορεί επίσης να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook . Φόρμα Εγγραφής επιτρέπει αυτό το είδος της άδειας.

5. Εάν ο λογαριασμός Facebook δεν το κάνετε, θα πρέπει να συμπληρώσετε μία φόρμα σχηματίσουν όπου το ανώτερο πεδίο (« σας Email ») καθορίζει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού γραμματοκιβωτίου σας.

6. Η επόμενη γραμμή « Γενέθλια » καταγράφει την ημερομηνία γέννησης.

7. Πρόσφατα πεδίο « Τύπος η δύο λέξεις ». εγγραφείτε παρέχεται σύστημα CAPTCHA.

8. Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί «Εγγραφείτε και παιχνίδι! . "

9. Πριν ανοίξετε τη φόρμα δημιουργίας λογαριασμού, η επάνω γραμμή που είναι ήδη εγγεγραμμένο υποτιθέμενη ψευδώνυμο, αν προτιμάτε, μπορείτε να το αλλάξετε.

10. Στο πεδίο « Κωδικός » εισάγετε τον κωδικό σας, με την οποία στο μέλλον θα μπει σε σας λογαριασμό. Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα κεφαλαίο γράμμα και ένα ψηφίο.

11. Συμπληρώστε όλα τα πεδία, κάντε κλικ στο « Save », το αρχείο εγκατάστασης του πελάτη παιχνίδι swing και ευπρόσδεκτη Τώρα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Lime Odyssey [_1_ ].

Αυτό το παιχνίδι θα έκκληση σε όλους τους οπαδούς του Aeria Παιχνίδια . Όμορφα γίνει στρατηγική προϋποθέτει την ύπαρξη τριών κύριων playable φυλές.

1. Άνθρωποι. Έποικοι χαρακτήρες.

2. Turga. Πολεμοχαρείς και γενναίοι ήρωες.

3. Muris. Αυτός ο αγώνας δεν γνωρίζει κάτι για τη μαγεία, και δεν διστάζει να το χρησιμοποιήσετε.

Με τη σειρά του, κάθε αγώνας χωρίζεται σε διάφορες υποκατηγορίες, καθένα από τα οποία διαθέτει ειδικές ικανότητες και γνώσεις.

Καθημερινή παιχνίδι ενημερωμένο με τις νέες αποστολές και αποστολές. Έτσι βαρεθεί με Lime Odyssey απλά δεν έχουν. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο σε Lime Odyssey δωρεάν [_9_ ] μπορεί να παίξει κανείς. Εκτελέστε τα επίσκεψη εργασίας γειτονικά χωριά, να κάνουν νέες γνωριμίες, να μάθουν περισσότερα νέες δεξιότητες. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας διασκέδαση. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε λήψη της πιο Lime Odyssey ! Παίξτε μόνοι σας και να προσκαλέσετε τους φίλους σας - άφθονο χώρο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more