Σελιδοδείκτες

Φως και Σκοτάδι

Εναλλακτικές ονομασίες: Φως και Σκοτάδι, LD

Για όσους έχουν κατακτήσει τον κόσμο «Lineage» και νοσταλγική, προσφέρουν για να συναντηθεί με το Φως και Σκοτάδι παιχνίδι online - RPG πρόγραμμα περιήγησης, δεν είναι πολύ κατώτερα από τον πρόγονό του. On-line παιχνίδι Φως και Σκοτάδι - είναι μια καταπληκτική δουλειά από γραφίστες, το ποιοτικό animation, μεγάλη εντοπιστεί ειρήνη και φανταστικές εικόνες. Για να μπει σε αυτή την ιστορία, να κάνουν το πρώτο βήμα - εγγραφείτε. Συμμετοχή στο παιχνίδι Φως και Σκοτάδι συνήθως περνάει χωρίς περίπλοκα στοιχεία - όνομα (τα δικά του, τότε καταλήξει για το χαρακτήρα), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε, ή να μην εγγραφείτε στο newsletter, η συμφωνία χρήστη. Όλοι τους; Μήπως Φως εγγραφής και Σκοτάδι - στην τσέπη σας. Τώρα μένει να περιμένουμε για την επιστολή με την ενεργοποίηση του λογαριασμού, επιβεβαιώνουν αυτό και να βεβαιωθείτε ότι το Φως και Σκοτάδι στην online εγγραφή σας ήταν επιτυχής.

Το πρώτο βήμα, πριν αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Φως και Σκοτάδι, είναι να επιλέξετε ένα διακομιστή, η οποία θα δημιουργηθεί από τον χαρακτήρα σας. Είναι συμβατικά ονομάζεται δύο κόσμους - Thor και τον Άρη. Thor στο διακομιστή πράξεις πρότυπο PvP. Εδώ θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσουν τον εαυτό τους σε μάχες και μάχες ως τέρατα και άλλους παίκτες. Περιέργως, η άδεια να επιτεθούν δεν χρειάζεται, ώστε να είναι έτοιμοι για τις επιθέσεις αστραπή, και να προετοιμάσει τον εαυτό σας γι 'αυτούς. Ίδια καλή εμφάνιση - και θα εκτιμούν όχι μόνο τους συμμάχους, αλλά και αντιπάλους (προσθέτει πόντους σε δεξιότητες καταπολέμηση σας). Αν πάτε παιχνίδι στο Φως και Σκοτάδι για τον Άρη server, θα πρέπει να προστατεύονται από κάθε είδους εκπλήξεις - υπάρχει χώρος μόνο για συγκεκριμένους κατανοήσουν σε μονομαχίες και μάχες, χωρίς αυθορμητισμό του εχθρού, παρόλο που ζημιώνει επίσης παρόντες. Καλά και άλλες αποχρώσεις - για παράδειγμα, είναι δυνατή η σύναψη ενός συμφώνου με τον ίδιο τον ίδιο αντίπαλο, προκειμένου να καταστρέψει τα εχθρικά ουδέτερο (τέρατα).

Ορίζεται το διακομιστή, και θα ήταν καλό να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα. Σε Φωτός και Σκότους μπορεί να παίξει για τους πολεμιστές, κλέφτες, έμποροι, τοξότες, Ιερείς και Μάγκες. Επιλέγοντας μια κατηγορία, θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη θέση του, και να αρχίσει από το «Χρονικό» του ήρωά του. Περνώντας ένα νέο επίπεδο, θα κερδίζουν πόντους για τη βελτίωση των προσωπικών χαρακτηριστικών του ήρωα - ευκινησία και την αντοχή, τη δύναμη και την ευφυΐα, την τύχη και την ικανότητα. Προσθέτοντας σε μετρητά αποθεματικά τους, πηγαίνουν για τα όπλα και τον εξοπλισμό της πόλης, εκεί που οι καταστηματάρχες και να προσφέρουν «καλή ασπίδα" και "κακή πάνινα παπούτσια» μπορεί να ανταμείψει.

Φως και Σκοτάδι παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση, απλά, είναι γεμάτος με αποστολές ιστορία, και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μια ορισμένη κατηγορία του χαρακτήρα, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε αυτούς που ανέλαβαν να παίξουν το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Φωτός και του Σκότους. Προβλημάτων παιχνιδιών TK ζητήσει από τους μη-player χαρακτήρες, και ο τρόπος που είναι άμεση και χωρίστρα λόγια παραχωρήσει.

Φως και Σκοτάδι online παιχνίδι, "καλύπτει" μια τεράστια περιοχή - χάρτη της περιοχής λαμβάνει χώρα στις 15 χιλ. m. χιλιόμετρα. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός των θέσεων, αλλά κίνηση μεταξύ τους, δεν είναι εύκολο. Αν είστε ένας πλούσιος ήρωας, στη συνέχεια, μέσω ειδικών πυλών θα παραδώσει γρήγορα και άνετα, αλλά αν με κέρματα δύσκολο στη συνέχεια να πάει σε ένα μακρύ ταξίδι στις αναρτήσεις ή κολύμπι με άλλους ήρωες που διοργάνωσε clan, για παράδειγμα.

Επίσης, στο Φως και σκοτάδι μπορεί να παίξει, να λάβει μια ουδέτερη θέση - συγκομιδή, να μάθουν την τέχνη. Και όλα αυτά συμβαίνουν πολύ ρεαλιστικό, αν συγκομιδή - τόσο εν καιρώ, αν μείνετε, έτσι ώστε τη νύχτα (το παιχνίδι έχει μια ημέρα και νύχτα) και πολλές άλλες λεπτομέρειες που δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, ένα πολύχρωμο και δελεαστικός για τον παίκτη.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more