Σελιδοδείκτες

Η ζωή είναι περίεργη: Πριν από τη θύελλα

Εναλλακτικές ονομασίες: Η ζωή είναι περίεργο: Πριν από τη θύελλα

νέα ζωή είναι παράξενο: Πριν από τη θύελλα.

Οι

παίκτες που έπαιξαν τα πέντε επεισόδια του "Life Is Strange", που κυκλοφόρησε το 2015, σίγουρα θα είναι ευχαριστημένοι από την ιστορία του. Και τα δύο προϊόντα γίνονται με το στυλ του διαδραστικού κινηματογράφου, αλλά μόνο ο developer έχει αλλάξει. Αν το πρώτο μέρος ανήκει στη γαλλική εταιρεία Dontnod Entertainment, τότε το παιχνίδι Life Is Strange: Πριν από τη θύελλα είναι το πνευματικό παιδί των Αμερικανών μπροστά στο στούντιο Deck Nine Games. Το παιχνίδι δημιουργείται για τέτοιες πλατφόρμες:

  • PlayStation 4
  • Microsoft Windows
  • Xbox One

Εκτός από τον προγραμματιστή, υπάρχουν και άλλες σημαντικές αλλαγές. Για παράδειγμα, αντί για πέντε επεισόδια, όπως στο πρώτο μέρος, τώρα υπάρχουν μόνο τρία. Ένας χαρακτήρας που ονομάζεται Chloe μίλησε με διαφορετική φωνή. Είχε προηγουμένως εκφράσει την Ashley Birch, η οποία στην περίπτωση αυτή αποφάσισε να αφιερώσει τον εαυτό της στο σενάριο. Ωστόσο, η Ashley υποσχέθηκε να εξασφαλίσει ότι η ηθοποιός, η οποία έδωσε τη φωνή της στην ηρωίδα, προσχώρησε στο πλαίσιο της εικόνας.

Σχετικά με τις μεταμορφώσεις του οικοπέδου.

Στη μετάφραση, το νέο παιχνίδι ακούγεται σαν: "Η ζωή είναι περίεργο πράγμα: Πριν από τη θύελλα". Αυτό σημαίνει ότι οι συγγραφείς μας στέλνουν τρία χρόνια πριν από την αρχή της κύριας ιστορίας. Ήταν εκείνη την εποχή που η Chloe Price συναντήθηκε και στη συνέχεια έγινε φίλος με την Rachel Amber.

Ξεκινώντας να παίζεις το παιχνίδι Η ζωή είναι περίεργη: Πριν από τη Θύελλα, θα σέρνεις στη σφαίρα σύνθετων χαρακτήρων. Τα κορίτσια εφήβων είναι πάντα δύσκολο να επιβιώσουν σε μια περίοδο ωρίμανσης και τους φαίνεται ότι όλα είναι πολύ δύσκολα, διφορούμενα, αντιφατικά. Ψάχνουν την υποστήριξη από τους φίλους και τον μόνο τρόπο που καταφέρνουν να ξεπεράσουν καθημερινά την πραγματικότητα που τους έπληξε.

Όταν η Rachel ανακάλυψε απροσδόκητα ότι η οικογένειά της έχει κρατήσει από καιρό ένα φοβερό μυστικό, αυτό γύρισε ριζικά τη ζωή της. Οι βαριές σκέψεις, τα χτυπήματα της μοίρας, τα προβλήματα διαφορετικού επιπέδου μπορούν να υπονομεύσουν την πίστη στον καλό και στην ανθρωπότητα του καθενός. Ιδιαίτερα δύσκολο να τους αντισταθεί τους νέους. Μόνο η φιλία με την Χλόη βοηθάει το κορίτσι να αντιμετωπίσει την κατάσταση, παρόλο που η ίδια έπρεπε να υπομείνει πολλές τραγωδίες, όπως ο θάνατος του πατέρα της, η απώλεια του καλύτερου φίλου της και πολλά άλλα γεγονότα. Όλα αυτά δεν μπορούν να περιέχονται σε μια ψυχή και να μην σπάσουν. Προκειμένου και υπάρχουν φίλοι για να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν περισσότερο, υποκαθιστώντας συγχρόνως έναν εύθραυστο αλλά αξιόπιστο ώμο.

Download Η ζωή είναι περίεργη: Πριν από τη θύελλα μπορεί να είναι από το Σεπτέμβριο του 2017. Όπως είπαν οι συντάκτες του έργου, αυτό το παιχνίδι επηρεάζει τις κοινωνικές πτυχές της ζωής καθενός από εμάς. Υπάρχουν στιγμές θανάτου, απώλειας και ταλαιπωρίας, αλλά το αρνητικό αντισταθμίζεται από εκδηλώσεις ειλικρινούς φιλίας, αγάπης και αγάπης. Το gameplay είναι χτισμένο σε φωτεινά συναισθήματα, και ως εκ τούτου δεν αφήνει αδιάφορη. Η Χλόη εμφανίζεται μπροστά μας ως μια κοφτερή και αποφασισμένη κοπέλα. Για να πείσει κάποιον να ενεργήσει με ένα συγκεκριμένο τρόπο, καταφεύγει στη δύναμη των επιχειρημάτων, μερικές φορές αποπνέει την ομιλία της με μια απότομη λέξη. Μπορείτε να δείτε αυτό σύντομα αρχίζοντας να παίζετε Η ζωή είναι περίεργη: Πριν από τη θύελλα. Όπως και στο πρώτο μέρος, υπάρχουν αναζητήσεις με την εκτέλεση διαφόρων εργασιών και παζλ. Και συμμετέχοντας στον διάλογο, είναι δυνατό να επιλέξετε επιλογές για αντίγραφα απάντησης. Έτσι, αναπτύσσετε εναλλακτικές πραγματικότητες ενεργοποιώντας γεγονότα κατά μήκος ενός από τα πιθανά μονοπάτια.

B Η ζωή είναι περίεργη: Πριν από την καταιγίδα παρέχει ένα επεισόδιο παιχνιδιού μπόνους "Αποχαιρετισμός". Σε αυτό, η τελευταία φορά θα επιτρέπεται στους παίκτες να ενεργούν εξ ονόματος της ηρωίδας Max Caulfield. Όσοι δεν έχουν παίξει στο πρώτο μέρος θα ενδιαφέρονται να γνωρίζουν ότι αυτή είναι η φίλη του Chloe, με την οποία ήταν εξοικειωμένη ακόμα και πριν συναντήσει τη Rachel Amber. Ο Max είχε ταλέντο για τη διαχείριση του χρόνου, αλλά θέλοντας να διορθώσει τις δυστυχίες του παρελθόντος, σχεδόν έβλαψε το παρόν και το μέλλον.

 

Η ζωή είναι περίεργη: Πριν από τη θύελλα