Σελιδοδείκτες

Les Royaumes Renaissants

Εναλλακτικές ονομασίες: Les Royaumes Renaissants

Παιχνίδι Royaumes Renaissants είναι μια ελεύθερη, διεθνή και πραγματικά μαζικά multiplayer online παιχνίδι. Δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε τίποτα - να διαδραματίσει πλήρως το παιχνίδι στο Ανανεωμένοι Βασίλειο χρειάζονται μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web. Αυτό το παιχνίδι αναπαράγει τέλεια μια ποικιλία μουσικών ειδών και έχει στρατηγικό ρόλο και μαζί με πολιτικές συνιστώσες.

Όταν είστε σε Royaumes Renaissants παιχνίδι, μπορείτε να βυθιστείτε στην πρώιμη Αναγέννηση Ευρώπη. Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να παίζει ένα μικρό ρόλο στην ελεύθερα φορτηγά πλοία, αλλά αν θα έχει την αντοχή, την επιμονή και δεξιότητες, στη συνέχεια, στο τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να αναρριχηθούν στην ιεραρχία και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή του Βασιλείου.

Πριν από την αναπαραγωγή Royaumes Renaissants , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz? RAM-1GB κάρτα γραφικών - 128 MB. Συμμετοχή στο παιχνίδι Royaumes Renaissants δεν θα πάρει πολύ χρόνο και εύκολη:

1.                   Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο "εγγραφή"?

2.                   Εισάγετε το όνομα χρήστη?

3.                   Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail?

4.                   Εισάγετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

5.                   Επιλέξτε «καταγραφή» και Royaumes Renaissants εγγραφή είναι πάνω.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2004, αφού γρήγορα έγινε ένα κλασικό, να το πω έτσι, το σημείο αναφοράς για web games. Game Royaumes Renaissants σημαδεύτηκε από πολλά βραβεία, έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες, και η επιτυχία της είναι απλώς αδιανόητη.

Αν ψάχνετε για μια αιματηρή μάχη ή το αργότερο 3D τέχνη, τότε Royaumes Renaissants σε απευθείας σύνδεση θα ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες σας . Σε αυτό το παιχνίδι, αν θέλετε να προχωρήσετε στην ιεραρχία, ή να παίρνουν θέσεις ισχυρό πρόσωπο, τότε θα πρέπει να διαπραγματευτεί ... Game Royaumes Renaissants - αυτό είναι ένα πολύπλοκο και πλούσιο παιχνίδι στο οποίο οι ανθρώπινες σχέσεις πάνω απ 'όλα.

Κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης, θα γίνει ένας αλήτης στη νέα Ευρώπη στα μέσα του δέκατου πέμπτου αιώνα, και είναι απαραίτητο να προχωρήσει στην κοινωνική κλίμακα. Όλοι οι χαρακτήρες που θα συναντήσετε στο παιχνίδι, είναι ο ξυλουργός, αρτοποιός, του οποίου το ψωμί που αγοράζετε, ο μυλωνάς, ο οποίος παράγει αλεύρι, γυρολόγος, η οποία εισάγει σιτάρι από μακρινές χώρες ... και ακόμη και ο δήμαρχος της πόλης σας, ο δικαστικός επιμελητής σας, οι δικαστές, οι αρχηγοί του στρατού ή της βασίλισσας της Γαλλίας!

Θα Royaumes Renaissants παίξουν και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό είναι ένα τεράστιο κόσμο, το οποίο εκτείνεται σε όλη την Ευρώπη σε 25 γλώσσες: μπορείτε να Για παράδειγμα, πάρτε το καραβάκι για να διασχίσουν τη Μάγχη, και να ενταχθούν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αλλά πρέπει να θυμάστε ενώ ταξιδεύετε Royaumes Renaissants σε απευθείας σύνδεση , αναφέρει ότι η πολιτική κατάσταση που διασχίζουν τα σύνορα, και ως εκ τούτου μπορεί να να προκαλέσουν συγκρούσεις!

Αλλά αν αυτές οι περιπέτειες δεν είναι για σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε και ειρηνικό τρόπο ζωής. Ίσως θα προτιμούσατε να προσπαθήσουν να κερδίσουν τα προς το ζην στο παιχνίδι Royaumes Renaissants , χρησιμοποιώντας τα πεδία σας και αναπτυσσόμενα ζώα ή παράγουν σπάνια αντικείμενα για το διεθνές εμπόριο ( ταπετσαρίες, τοπικά αλκοολούχα ποτά, και έτσι κλπ.. ). Γιατί δεν ανοίγεις ένα εστιατόριο ή την τύχη στο εμπόριο; Χάρη κερδίσει κεφαλαίου θα μπορούσε κάλλιστα να αντέξετε οικονομικά, για παράδειγμα, να γίνει δήμαρχος ή απλά να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς να φύγετε από το παιχνίδι του χωριού σας Αναβίωση Βασίλειο.

Από το 2004, η ομάδα ανάπτυξης του Shogun συνεχώς εμπλουτίζει τον κόσμο του παιχνιδιού Royaumes Renaissants σε απευθείας σύνδεση μόνιμα βάση. Πλοήγησης, τη ναυπηγική βιομηχανία, την ιατρική και την ασθένεια, έτσι είναι μέρος της τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις. Και το 2013, οι νέοι παίκτες περιμένουν νέες εκπλήξεις. Εγγραφείτε τώρα και να εξερευνήσετε τον κόσμο Royaumes Renaissants σε απευθείας σύνδεση , αν το κάνεις στα δόντια!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more