Σελιδοδείκτες

Υπόμνημα: Κληρονομιά της Dragons

Εναλλακτικές ονομασίες: Dwar, Dwar

Υπόμνημα: Κληρονομιά της Dragons online - είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι ρόλων (MMORPG), που στο ύφος της φαντασίας. Ο καθένας μπορεί να πάρει το παιχνίδι, ενώνει μία από τις αντιμαχόμενες πλευρές - ή Magmars Άνθρωποι και βουτήξει την μάχη μαίνεται.

Σε απευθείας σύνδεση RPG Υπόμνημα: Κληρονομιά της Dragons παιχνίδι δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση πελάτη, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού (στην κεντρική σελίδα). Για να λειτουργήσει σωστά, ο πελάτης πρέπει να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του Flash Player. Για την εγκατάσταση θα πρέπει να έχετε περισσότερο, αυτό θα ήταν στο σκληρό δίσκο ήταν τουλάχιστον 1,50 GB ελεύθερου χώρου.

Να μπει στο παιχνίδι, θα πρέπει να έχετε Εγγραφή Υπόμνημα: Κληρονομιά της Dragons: Υπάρχουν δύο τρόποι να εγγραφείτε με τη βοήθεια των κοινωνικών δικτύων και chat site.

Εάν έχετε έναν καταχωρημένο λογαριασμό στο Ταχυδρομείο. ru, Facebook, συμμαθητές, ή μια επαφή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τόπος εγγραφής: κάντε κλικ στο εικονίδιο που θέλετε από ένα από τα κοινωνικά δίκτυα που τίθενται στην αρχική σελίδα και ακολουθήστε τις οδηγίες. Ο δεύτερος τρόπος για να εγγραφείτε: στην αρχική σελίδα, επιλέξτε ένα διακομιστή παιχνίδι, κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή" στη σελίδα που ανοίγει, εισαγάγετε τα πεδία στην εγγραφή e-mail και τον κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε τους ανθρώπους (για την οποία παίζετε), είναι οι άνθρωποι ή οι άνθρωποι Ogriya Khair. Μετά από αυτό, να επιλέξουν το φύλο του χαρακτήρα, σηκώστε την εμφάνιση και το σχήμα του, να ορίσετε ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) και να αποδεχθεί τη συμφωνία του παιχνιδιού. Τα πάντα σε αυτόν Εγγραφή στο Legend παιχνίδι: Legacy of the Dragons τελειώνει. Μπορεί να αρχίσει στο Legend: Legacy of the Dragons παίζουν.

Πηγαίνοντας στο παιχνίδι, ακολουθώντας τις οδηγίες, θα πρέπει να εκτελούν διάφορες λειτουργίες αρχικά για να βοηθήσει να προσαρμοστούν στο παιχνίδι και να πάρει την πρώτη του πανοπλία.

Υπόμνημα: Κληρονομιά της Dragons online παιχνίδι έχει τέτοια χαρακτηριστικά:

Κάθε χαρακτήρας έχει τα βασικά χαρακτηριστικά, το επιβίωσης, προστασίας, Διαίσθηση, ευκινησία, δύναμη, ταχύτητα, βιοτικό επίπεδο, Ζημιών και Valor. Επίσης, διαθέτει περισσότερα Αγώνας:

Αγώνας Magmars - Feo όντα του κόσμου, που ζουν στην ήπειρο της Khair. Έχουν μεγάλη φυσική ικανότητα και ισχυρό στρατό πνεύμα με καταστροφικές δύναμη και την υψηλή πειθαρχία. Ήταν γενναίος, ανθεκτικά και απελπισμένοι?

Αγώνας άνθρωποι - οι άνθρωποι του κόσμου Feo, που ζουν στην ηπειρωτική χώρα Ogry. Είναι προικισμένοι με λογική, την εξυπνάδα και την ελεύθερη βούληση, δεν είναι επιθετικοί και πολεμοχαρείς, αλλά λόγω περιπτώσεις, να λάβει μέρος σε πολέμους. Έχουν ένα μεγάλο ποσό της γνώσης και των δεξιοτήτων.

Κάθε φυλή έχει Δράκος του: στο Magmars - Striagorn αυτό, και οι άνθρωποι - το Erifarius.

Επιπλέον, ο μύθος του παιχνιδιού: Κληρονομιά της Dragons Online έχει ένα μεγάλο αριθμό των χαρακτήρων του παιχνιδιού, όπως άρχοντες, μάγοι, σοφοί, μάντεις, πολεμιστές, ιππότες, οι μισθοφόροι και πολλά περισσότερα άλλα πολύχρωμους χαρακτήρες (υπάρχουν περισσότερα από 20).

Με την πρόσβαση στο κατοικίδιο ζώο, εκ των οποίων υπάρχουν 30 είδη, να παίξετε το παιχνίδι Υπόμνημα: Κληρονομιά της Dragons Online θα είναι ενδιαφέρουσα. Χάρη στο κατοικίδιο ζώο σας, μπορείτε να λάβετε σημαντική υποστήριξη από τις μάχες με τους εχθρούς.

Όσοι επιθυμούν να κερδίσουν χρήματα παιχνίδι (χρυσό, ασήμι και χαλκό), θα εκτιμήσουν τον πλούτο των επιλογών σταδιοδρομίας μέσω του οποίου μπορείτε να εργαστείτε για τη συλλογή βοτάνων, πέτρες και λεία ψάρια ή θεραπευτικές πρακτικές ... Έχοντας πολλαπλά καταστήματα, δημοπρασία, και το εμπόριο συνομιλίας κάνει το παιχνίδι πιο συναρπαστικό. Και αυτό δεν είναι όλα, να παίξετε online παιχνίδι Legend: Legacy των δράκων να κινείται γύρω από την μεγάλη ποικιλία από τοποθεσίες που προστατεύουν ισχυρά τέρατα.

Για το χαρακτήρα δεν δίστασε, κινείται μεταξύ των θέσεων, παίζουν Υπόμνημα: Κληρονομιά της Dragons μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους βάσεις, η οποία μπορεί επίσης να βοηθήσει στον αγώνα (εκτός, φυσικά, το ζώο θα πρέπει να αγωνίζονται δεξιοτήτων). Μερικοί ιππασία πολεμιστές να υπόκειται μόνο σε μια συγκεκριμένη φυλή, άλλοι μπορεί να αγοραστεί από ολοκληρώνοντας αποστολές.

Όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες των αγώνων, εδώ υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές και προσκρούσεις spec. Ικανότητες μάχης εξαρτάται από το χαρακτήρα της κατηγορίας του, τον εξοπλισμό, το επίπεδο ... περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την καταπολέμηση της μπορεί να βρεθεί στο "Εγχειρίδιο newbie" στην ιστοσελίδα της, καθώς και πολλά άλλα ...

Υπόμνημα: Κληρονομιά της εγγραφής Dragons Online θα ανοίξει την πόρτα σε όλους σε αυτό το υπέροχο κόσμο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more