Σελιδοδείκτες

LawBreakers

Εναλλακτικές ονομασίες: LawBreakers

LawBreakers είναι ένα δυναμικό shooter.

Το

Boss Key Productions είναι ο δημιουργός του shooter για PC και PS4. Πριν παίξετε το LawBreakers, το οποίο έχει γίνει ένα νόστιμο κομμάτι για τους οπαδούς των φουτουριστικών κόσμων. Το θέμα που επέλεξαν οι δημιουργοί για το αριστούργημά τους έγκειται στο επίπεδο του μετά-αποκάλυπτου κόσμου στο οποίο θα επιβιώσουν. Αυτό είναι ακριβώς αντί για τα γραφικά ερείπια και τα σκουπίδια της ανθρωπότητας, ο παίκτης βλέπει ένα εντελώς μοναδικό σύμπαν.

Στα τέλη του καλοκαιριού του 2017, η εταιρεία έχει προγραμματίσει την απελευθέρωση του έργου και οι παίκτες δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να μπορέσουν να παίξουν LawBreakers. Και το πιο τυχερό παιχνίδι φροντίζει να κανονίσει την προ-παραγγελία, αυτό είναι μόνο για τον υπολογιστή και την κονσόλα, διαφορετικούς όρους. Όποιος σκοπεύει να κατεβάσει το LawBreakers και να το εγκαταστήσει σε ένα εγχειρίδιο θα πρέπει να έχει χρόνο πριν από τις 7 Ιουλίου. Αλλά οι ιδιοκτήτες του PlayStation 4 μπορούν να σκεφτούν μέχρι τις 4 Αυγούστου. Ωστόσο, ο αριθμός των αντιγράφων στην προ-παραγγελία για το PS4 περιορίζεται σε μόλις 5.000 αντίγραφα, επομένως είναι καλύτερο να βιαστείτε.

As για σύνολα αντικειμένων, είναι τα ίδια και για τις δύο πλατφόρμες:

  • Παράλληλα φύλλα καρτών ήρωας, για κάθε φατρία, αντίγραφο
  • Dadi Abaddon
  • Αρχικός αριθμός προσωπικής συσκευασίας
  • Dayzo Αυτοκόλλητο, LawBreakers αυτοκόλλητα ελίτ, αλλά και μια κάρτα postcard

Το μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι η έκδοση του υπολογιστή έρχεται με τη μορφή Deluxe ψηφιακού κώδικα, σε αντίθεση με την έκδοση PS4, η οποία διανέμεται από φυσικά αντίγραφα.

A Μια μικρή ενοχλητική περίσταση ότι οι Ρώσφοι που θέλουν να εγγραφούν για ανοιχτό τεστ δεν θα μπορέσουν να το κάνουν αυτό, αφού τα αγαθά δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή τους και αυτό δηλώνεται με ένα αναδυόμενο μήνυμα. Αλλά μην είστε λυπημένοι, επειδή το ίδιο το παιχνίδι είναι προσαρμοσμένο για τον παίκτη μας, και απλά πρέπει να περιμένετε. Όσοι έχουν ήδη βιώσει το παιχνίδι ήταν ικανοποιημένοι, αλλά δήλωσαν ότι πρέπει να είναι συνεχώς επιφυλακτικοί σε αυτό, αφού όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Η κατάσταση μεταβάλλεται με την ταχύτητα της αστραπής και η ομορφιά του μηχανοποιημένου κόσμου αποσπούν την προσοχή από την εκπλήρωση επειγόντων καθηκόντων.

Σχετικά με το οικόπεδο και τα υπόλοιπα.

Πριν παίζετε το LawBreakers, είναι ενδιαφέρον να γνωρίζετε την ιστορία. Οι εκδηλώσεις γίνονται στον πλανήτη μας, αλλά στο μακρινό μέλλον. Όλα ξεκίνησαν με την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Φαίνεται σαν πρόοδος, αλλά κάποια μέρα κάτι πήγε στραβά (όπως πάντα) και ο πολιτισμός συνετρίβη. Η καταστροφή κατέστρεψε το φεγγάρι, που οδήγησε σε παγκόσμια προβλήματα: το κλίμα άλλαξε, άρχισαν φυσικές καταστροφές, η βαρύτητα της γης έχει αλλάξει ριζικά. Αλλά η ανθρωπότητα δεν έχει πεθάνει, αλλά κατάφερε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Στα ερείπια του παλαιού κόσμου έχει μεγαλώσει μια νέα γενιά, πιο προηγμένη. Οι άνθρωποι έμαθαν να ζουν σε ένα μετασχηματισμένο περιβάλλον, και μάλιστα έχτισαν έναν ανανεωμένο πολιτισμό, ακόμα πιο προηγμένο.

Στην αρχή, φαινόταν ότι η ζωή βελτιωνόταν και η ισορροπία αποκαταστάθηκε. Αλλά ήταν μια εμφάνιση, επειδή οι εγκληματικές οργανώσεις έσωσαν τη δύναμή τους για να ρίξουν στους δρόμους μια φορά ένα ισχυρό ρεύμα. Η κοινωνία χωρίστηκε σε δύο ομάδες: τη μαφία και το νόμο. Σε αυτή την αντιπαράθεση χτίζεται το οικόπεδο του iPlayer LawBreakers. Περιμένετε για εντυπωσιακή μάχη με φανταστικά όπλα και οχήματα. Προχωρώντας σε ένα μακρινό μέλλον, είναι απαραίτητο να κυριαρχήσετε τα ασυνήθιστα αεροσκάφη, να εξερευνήσετε όλες τις γωνιές του νέου κόσμου, να μελετήσετε και να δοκιμάσετε φουτουριστικά όπλα.

Περιοδικά, θα προστεθούν νέες λειτουργίες, τρόποι λειτουργίας και χάρτες και μπορούν να δημιουργηθούν αυτοκόλλητα στα εργαλεία. Για παράδειγμα, ο Juggernaut ανακάμπτει γρήγορα τα αναλωμένα καύσιμα. εάν το Omega είναι πλήρως φορτισμένο, τότε ο Gunslinger κάνει πολλή ζημιά. Ο Wraith πάσχει λιγότερο στις μάχες και τις πιο αποτελεσματικές βόμβες.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more