Σελιδοδείκτες

Lava σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Lava Ζωντανά

Πώς αισθάνεστε για φαντασία; Αλλά για να ταξιδέψει στο χρόνο; Αν είναι θετική, δεν περνούν από Lava Online. Ακριβώς πριν αρχίσετε να συμπληρώνετε τα περιθώρια της σελίδας Lava Εγγραφή σε απευθείας σύνδεση, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι εξοπλισμένος με τα ακόλουθα:

• ταχύτητα επεξεργαστή τουλάχιστον 1. 5 Ghz?

• Μνήμη - 256 MB

• βίντεο 3D 64 Mb?

• Λειτουργικό σύστημα WIn2000/XP/Vista.

Συμμετοχή στο παιχνίδι παρακαλούμε Lava στρατιωτικό σχεδιασμό με «κατώφλι». Στην πραγματικότητα, θα σας ζητηθεί να λάβει το τελετουργικό για να μπει στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο. Πέρασμα Lava on-line φάση κυκλοφορίας αποτελείται από τα ακόλουθα:

1) login Εισαγωγή (το όνομα με το οποίο θα πάει και "μιλούν" στο παιχνίδι).

2) Κωδικός πρόσβασης (6 έως 16 χαρακτήρες).

3) Καθορίστε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail και το φύλο σας.

4) Εισάγετε τον κωδικό από την εικόνα.

5) Εξοικείωση και τη συμμόρφωση με το FAQ και τους Όρους Χρήσης.

Μετά, φυσικά, μπορείτε να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού, η εγκατάσταση του οποίου θα μειώσει το φορτίο στο κανάλι σας στο Internet ... αλλά αν η σύνδεση είναι ισχυρό, απλά πατήστε το κουμπί "Play" και τόλμη βυθίζει στην συναρπαστική εικονική πραγματικότητα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Lava τη μετάβαση σε μια οικισμός που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Αφρικής. Με την ευκαιρία, σε γεωγραφικό σχεδιασμό ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματική τοπίο της αφρικανικής ηπείρου. Η πρώτη του εμπειρία θα κερδίσω με τη σφαγή εχθρικά στρατεύματα ή ακόμη και ποντίκια. Μην διστάσετε και να αρπάξει ό, τι θα μειωθεί από τους εχθρούς νίκησε, διότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συγκεντρώσετε μια μεγάλη αξία για μεταπώληση τους.

Αν έτσι συνέβη ότι μόλις άρχισε να παίζει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Lava, είστε ήδη με στόχο να εκπληρώσει κάποια quests, τότε θα πρέπει να βρείτε ένα χαρακτήρα, επί των οποίων θα κρεμάσει το κεφάλι θαυμαστικό. Ότι ασχολείται με την κατανομή των θέσεων εργασίας, φέρνοντας μια μεγάλη εμπειρία, η οποία στη συνέχεια πρέπει οι παίκτες να βγούμε από αυτήν την τοποθεσία. Απλά μην βιαστούμε πάρα πολύ με αυτή τη δράση, όπως το πίσω μέρος δεν έχει επανέλθει. Καλύτερα να αντλία στην αρχική θέση μέχρι τουλάχιστον και το πέμπτο επίπεδο.

Η ισχυρότερη θα ξεπεράσει τον εχθρό, την περισσότερη εμπειρία τώρα. Lava online παιχνίδι χαρακτηρίζεται από μάχες στην πραγματική κατάσταση, έτσι αποσπούν την προσοχή από τον αγώνα δεν συνιστάται για τίποτα. Με την ευκαιρία, μπορείτε να παλέψετε μόνο έξω από τα όρια της πόλης. Η επιλογή των όπλων είναι πολύ διαφορετική: σε απευθείας σύνδεση Lava παιχνίδι σας προσφέρει πιστόλια, υποπολυβόλα, τα μαχαίρια ... και ακόμη και το ενδεχόμενο της άοπλης μάχης. Πιστέψτε με, το τοπικό αγώνα για να σας παρακαλώ, ακόμα κι αν - γνώστης και λάτρης αυτών των σκοπευτών. Και αν όχι, το σημαντικότερο, μην ξεχάσετε να δώσουν προσοχή στην υγεία του ήρωά του. Μηδέν σημαίνει θάνατο.

Lava σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι μπορεί να καυχηθεί για την παρουσία των δύο νομισμάτων:

• Αφρικής - χρησιμοποιείται καθημερινά σε διάφορες οικιακές χρήσεις.

• Gold - μπορούν να αγοραστούν μόνο για πραγματικά χρήματα. Χρησιμοποιείται για να αγοράσουν in-game μοναδική veshchichek. Αλλά δεν το κάνει, γι 'αυτό πάρτε εύκολο: να παίξει Lava, περνούν το «αίμα» τους, που δεν έχετε, αν αυτό δεν είναι δυνατόν.

Λίγα λόγια για την ιστορία. Τον Ιούνιο του 2012 υπήρχε μια ισχυρή έκρηξη του ηφαιστείου Yellowstone και η επακόλουθη απελευθέρωση του εξαιρετικά τοξική τέφρα ανάγκασε να πεθάνει από ασφυξία δεκάδες χιλιάδες Αμερικανοί. Στη συνέχεια ήρθε το ψύχος (που οδήγησε σε γενική πτώση της γεωργίας), και η απειλή της εξαφάνισης από την πείνα ξεπέρασε τους κατοίκους της Γης. Ως εκ τούτου, Lava on-line να παίξει θα το έχετε στην Αφρική, η οποία έχει συνθήκες που εκχωρούν μια ευκαιρία που δεν έσβησε το ανθρώπινο γένος, και εσείς - ένας από τους εκλεκτούς που έχουν πέσει εδώ. Μόνο εδώ - στον ανελέητο κόσμο της μετά - Αποκάλυψη - για την επιβίωση πρέπει να αγωνιστούμε όχι λιγότερο βίαια.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more