Σελιδοδείκτες

Last Chaos

Εναλλακτικές ονομασίες: Χάος πτερύγια, LC

Αν σας αρέσει η ποικιλία και εβδομαδιαίες διαγωνισμούς για διαφορετικές ανταμοιβές που θα πρέπει να δοκιμάσετε, τότε το μόνο που χρειάζεται να αναπτύξει ρίζες σε αυτόν τον κόσμο. Μεταξύ άλλων πλεονεκτήματα και οφέλη, σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Last Chaos προκειμένου ημερολόγιο ευχαριστεί τους κατοίκους της συναρπαστικό παιχνίδι γεγονότα. Αλλά προτού να σπεύσει να υποβληθούν σε φάση Εγγραφή Last Chaos, θα πρέπει να διασφαλίσει ότι οι μετρήσεις του συστήματος του υπολογιστή σας αντιστοιχεί τουλάχιστον τις ελάχιστες απαιτήσεις

1) Λειτουργικό σύστημα: Windows (R) Vista / XP/2000.

2) Επεξεργαστής: Intel Pentium III (1 GHz), ή ισοδύναμο.

3) Μνήμη 512 MB ελάχιστη.

4) Κάρτα γραφικών: GeForce2 MX / Radeon 7500 (ή παρόμοιο) με 32 MB μνήμης.

5) Περίπου 3 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο (για να ελέγξετε, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο "My Computer", που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας σας).

6) Ελάχιστη ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο - 56 kb / s. Την ίδια στιγμή, το ποσοστό σας θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε τον client και τον φορτωτή σε ένα συνολικό όγκο των 900 MB.

Έτσι, το πρώτο βήμα - Συμμετοχή στο παιχνίδι Last Chaos. Στη σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού περίπτωση, κάντε τα εξής:

• καθορίσετε το όνομα με το οποίο θα μπείτε στο παιχνίδι και το φόρουμ?

• δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε προβλέψιμες λέξεις στο λογαριασμό σας δεν είναι hacked?

• γράψει έγκυρη διεύθυνση e-mail - για να επανενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας ή να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης, για παράδειγμα,

• εξοικειωθείτε με τους κανόνες και τη συμφωνία χρήστη?

• επιβεβαιώνουν την εικόνα πληκτρολογώντας τα γράμματα που εμφανίζονται στην εικόνα.

Τώρα με τόλμη πατήστε το κουμπί "Next". Το δεύτερο βήμα - λήψη φορτωτής Κέντρο παιχνίδι Mail. ru και ο πελάτης του παιχνιδιού. Κατεβάστε, εγκατάσταση, εκτελέστε το παιχνίδι. Τελευταία καταχώρηση χάος είναι πάνω!

Αρχίστε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Last Chaos με τον ορισμό φυλετικό και ταξικό χαρακτήρα. Όλες οι 5 κατηγορίες διαφέρουν μεταξύ τους:

• Titanium: άψογη υγεία και ισχυρή επίθεση. Φέρνει πάθος για τα φάρμακα.

• Mag: εξαιρετικά ευέλικτο. Μπορεί να προκαλέσει τεράστια ζημιά ακόμα και πολλαπλούς στόχους. Δεν υπάρχει αμφιβολία, αν είναι αυτή η κατηγορία προτιμάτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Last Chaos. Σημείωση αρνητικό της - αδύναμη προστασία.

• Ιππότης: ταιριάζει καλύτερα για το ρόλο της δεξαμενής στο Last Chaos σε απευθείας σύνδεση, κλπ. k υπεράσπισή του είναι η πιο ισχυρή.

• Κλέφτης: Η υψηλότερη ταχύτητα + αξιοπρεπή ζημιά.

• Θεραπευτής: μάνα - δεν υπάρχει τρόπος. Αντιμετωπίζει όλα, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα καλύτερα να είναι στην ομάδα.

Για να παίξετε Last Chaos ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αφού φτάσεις στο επίπεδο 31 θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσει την τάξη. Για παράδειγμα, ο Ιππότης μπορεί να αναβαθμιστεί με την Royal Ναϊτών ιπποτών ή, ανάλογα με την φυλή. Με την ευκαιρία, μπορείτε να παίξετε Last Chaos

1. Ο άνθρωπος (ο χαρακτήρας μπορεί να είναι είτε ένας άντρας ή μια γυναίκα).

2. Elf (μπορεί να παίξει μόνο μια γυναίκα).

3. (Μόνο για άντρες) τιτανίου.

Θα βρείτε το ακόλουθο σύστημα των δεξιοτήτων

→ Γενικές Δεξιότητες - είναι η θεραπεία και επιτίθεται δεξιοτήτων?

→ Παθητική δεξιότητες θα παρέχει μόνιμη μπόνους?

→ δεξιότητες εργασίας εγγυώνται Kraft (χειροτεχνήματα). Διαθέσιμο σε όλους.

Τελευταία χάος online παιχνίδι έχει τη διασκέδαση σύστημα μπουντρούμι. Διακρίνουν:

• Δημόσια φυλακή, όπου κάθε παίκτης μπορεί να πάει.

• Ιδιωτική DM - έχουν σχεδιαστεί για γρήγορα χρήματα. Η πρόσβαση σε αυτά μπορούν να ληφθούν μόνο μετά από συνάντηση ορισμένων Nipomo.

Δεν δίνει στους άλλους ένα δωρεάν MMORPG, Last Chaos online παιχνίδι επιτρέπει επίπλωση κατοικίδιων ζώων - ένας δράκος ή άλογο. Αντλείται (αποκτήσουν εμπειρία) ο ίδιος, μαζί με τον χαρακτήρα. Ride, όμως, θα είναι δυνατή μόνο για να επιτευχθεί το επίπεδο 31.

Ιστορία του κόσμου παιχνίδι, που ονομάζεται Iris, καλύπτει ένα μεγάλο αριθμό από διαθέσιμα γεγονότα με τα οποία μπορείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τώρα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε αυτόν τον κόσμο, μέχρι μια εύθραυστη ανακωχή, η τύχη της οποίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από εσάς. Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more