Σελιδοδείκτες

Lagoonia

Εναλλακτικές ονομασίες: Lagunary

Lagoonia online - ασυνήθιστο παιχνίδι φυλλομετρητή. Αυτή η προσομοίωση της ζωής σε ένα απομακρυσμένο νησί, το οποίο δεν έχει ακόμη αγγίξει με το χέρι του πολιτισμού και πού πρέπει να πάτε σε όλη τη διαδρομή της ανθρώπινης ανάπτυξης από τις πρώτες πυρκαγιές για να δημιουργήσει την αυτοκρατορία της ψυχαγωγίας.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν ρωσική έκδοση του παιχνιδιού. Αλλά αυτό δεν αποτελεί περιορισμό, αλλά μόνο τη δυνατότητα, επειδή σε απευθείας σύνδεση lagoonia παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να μάθουν κάποια εύκολη και διασκεδαστική αγγλικά και να πάρετε χρήσιμες δεξιότητες. Διότι τώρα αν πάτε σε ένα έρημο νησί και μπορείτε εύκολα να βρείτε τους αλλοδαπούς κοινή γλώσσα και να είναι σε θέση να κάνουν φίλους τους.

Συμμετοχή στο lagoonia παιχνίδι είναι αρκετά περίπλοκη: θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη σας, επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης και να ορίσετε μια ταχυδρομική διεύθυνση. Δεν υπάρχουν προσδοκίες επιστολές για την επιβεβαίωση lagoonia εγγραφής δεν απαιτούν από τους παίκτες του και μπορείτε να βυθίσει αμέσως στον υπέροχο κόσμο του τροπικού νησιού. Στην εγγραφή lagoonia γίνεται έτσι ώστε να μην ξοδεύουν πολύ χρόνο συμπληρώνοντας διάφορες μορφές και μπορεί να ξεκινήσει πολύ γρήγορα αγωνίζονται για τον τόπο τους κάτω από το τροπικό ήλιο.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα δούμε το χαρακτήρα μας. Μπορείτε να επιλέξετε το φύλο, χτένισμα, χρώμα μαλλιών και του δέρματος. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εικόνα του χαρακτήρα πιο παρόμοιο με το δικό σας, ή ίσως παρόμοια με κάποια από τις διάσημους ηθοποιούς ή αθλητές.

Έτσι, αεροπορικά δυστυχήματα σας για τα τροπικά νησιά και πριν βάλετε πολλούς στόχους: να φτάσουν στην ακτή, όπου έχετε να κατανοήσουν, να ψάξετε για άλλους επιζώντες να βρείτε ποια καταφύγιο από τις καιρικές συνθήκες και τους διάφορους κινδύνους που βρίσκονται σε αναμονή για σας σε ένα άγνωστο νησί. Και να βρει κάτι νόστιμο, επίσης, δεν θα σταματήσει, γιατί η ώρα είναι ήδη αργά και το στομάχι βρυχάται Υπενθυμίζοντας τις ανάγκες τους. Είναι επιθυμητό για τον εαυτό του να μην γίνει το δείπνο διάφορα αρπακτικά. Αν ξαφνικά εκεί. Εδώ βέβαια θα βοηθήσει τη φωτιά - να μπορούν να μαγειρέψουν και να φάνε τα άγρια ​​ζώα και θα τρομάξει. Lagoonia online παιχνίδι στο οποίο ένα άτομο πρέπει να αποδείξει για άλλη μια φορά την κυριαρχία της σε σχέση με άλλα είδη και τη φύση γενικότερα.

Lagoonia online παιχνίδι έχει κάποιες σοβαρές διαφορές από τα άλλα έργα gaming. Για παράδειγμα, ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ειρηνική πλοκή του. Επιβίωση στη νέα θέση θα σας περιμένουμε για τη συνεργασία και την αμοιβαία συνδρομή με άλλους επιζώντες και τους παίκτες, δεν είναι η αιματηρή καταστροφή, όπως συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια. Αλλά μην το πάρετε εύκολο. Ειρηνική επιβίωση απαιτεί προσπάθεια.

Συνδεδεμένοι lagoonia παιχνίδι έχει τις δικές του οικονομικές χαρακτηριστικά του. Το βασικό νόμισμα του παιχνιδιού είναι ένα στολίδι. Μπορείτε να τους κερδίσουν, συμπληρώνοντας διάφορες ασκήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σημαντικές δείκτες του χαρακτήρα σας είναι για την υγεία και την ενέργεια - γι 'αυτούς πρέπει πάντα να ακολουθεί, διότι θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματικότητα του έργου σας.

Ξεκινώντας να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση lagoonia που θα μπορούσε να καταλάβει το παιχνίδι, η πρώτη φορά που θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσουν τα βασικά του παιχνιδιού, να μάθουν να παίζουν καλά και στη συνέχεια lagoonia πράσινο αρχάριο να μετατραπεί σε ένα πραγματικό γκουρού των ακατοίκητων νησιών που μπορούν να επιβιώσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Την πάροδο του χρόνου, πριν να ανοίξετε τις τεράστιες προοπτικές μετατρέποντας ένα υποβαθμισμένο του νησιού, γεμάτη δυσκολίες και τους κινδύνους στον πραγματικό τουριστικό παράδεισο. Η δημιουργία ενός δικτύου της ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Έτσι, μια φορά σε αεροπορικό δυστύχημα, θα καταφέρει όχι μόνο να επιβιώσει σε δύσκολες συνθήκες, αλλά και να ανεβείτε στην κορυφή του οικονομικού κόσμου.

Πού να διακοπές μακριά, και ήδη τόσο πρόθυμοι να πάρουν τη θάλασσα, χτυπήθηκε κάτω στην παραλία κάτω από τον τροπικό ήλιο, στη συνέχεια, να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση lagoonia είναι η καλύτερη από τις διαθέσιμες επιλογές για σας για να λύσει το πρόβλημα. Στο παιχνίδι lagoonia θα είναι ενδιαφέρον σε όλα τα παιδιά και τους ενήλικες, και ακόμη και οι παππούδες.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more