Σελιδοδείκτες

Λαβύρινθος

Εναλλακτικές ονομασίες: Labirint

Λαβύρινθος - σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, το έδαφος του οποίου έχει προσβληθεί από έναν εξωγήινο επιτιθέμενο. Ακόμα κατάφερε να συγκρατήσει τις επιδρομές, αλλά με την πάροδο του χρόνου οι εχθροί αποκτούν δύναμη και την εξουσία, και σύντομα θα είναι έτοιμος να χτυπήσει ένα νέο πλήγμα σύνθλιψη. Αυτός ο κόσμος χρειάζεται τη βοήθειά σας! Καλώς ήλθατε στο λαβύρινθο σε απευθείας σύνδεση!

Αν θέλετε να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση λαβύρινθο, θα πρέπει να εκτελέσετε μια υποχρεωτική προϋπόθεση: Εγγραφή Maze. Η εγγραφή γίνεται σε όχι Λαβύρινθο παιχνίδι είναι αρκετά τυποποιημένο τρόπο. Μόλις πάτε στο επίσημο site, κάντε κλικ στη γραμμή Play. Θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα: επιλέξτε το φύλο και το όνομά του. Συμφωνώντας με τους συνήθεις κανόνες, θα πάρετε στο παράθυρο, όπου θα πρέπει να υποβληθούν σε μια μάχη κατάρτισης ως απόδειξη ότι μπορείτε να επιβιώσουν σε αυτόν τον κόσμο. Μετά από αυτό, μπορείτε να πάρετε την εισαγωγή εντός της ζώνης δοκιμής.

Συνδεδεμένοι Λαβύρινθος παιχνίδι - αυτό είναι το πρώτο hardtuned online παιχνίδι όπου ο στόχος σας είναι να βρείτε τον ηγέτη του εχθρού και να καταστρέψουν τον. Στο δρόμο σας θα σταθεί σε δύο εμπόδια: ακριβώς το ίδιο όπως εσείς αναζητητές της φήμη και ένα τεράστιο στρατό του εχθρού των μεταλλαγμένων. Για την επίτευξη του μεγάλου βραβείου άλλοι παίκτες θα σταματήσει να εκπληρώσει την αποστολή του, γιατί όλοι συναγωνίζονται για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη. Προσπαθήστε να είναι ταχύτερη και πιο έξυπνος από τους αντιπάλους σας!

Παίξτε Λαβύρινθος εξωφρενικά διασκεδαστικό! Μόλις σε αυτόν τον κόσμο, μπορείτε είτε να αφήσετε το νικητή ή τον ηττημένο, αλλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ο χρόνος που δαπανάται στο παιχνίδι, θα σας δώσει χαρά.

The Maze παίξει ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα. Διοίκηση εδώ είναι απλό και βολικό, το οποίο απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία του παιχνιδιού και σας επιτρέπει να επικεντρωθεί στην κύρια εργασία σας.

Λαβύρινθο online παιχνίδι είναι δωρεάν. Ανάπτυξη του χαρακτήρα είναι να μάθουν τις δεξιότητες. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά η εφαρμογή αυτών των δεξιοτήτων στη μάχη αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Μετακίνηση σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη μονάδα. Επίσης, αποθηκεύει αντικείμενα που βρέθηκαν στη μάχη. Μετακίνηση του χαρακτήρα μπορεί να εκτελέσει μόνο στο δίσκο, έτσι ώστε, χωρίς με οποιονδήποτε τρόπο. Μια τέτοια μέθοδος κίνηση που προστατεύει από μεταλλαξιογόνο, το οποίο βρίσκεται στο έδαφος μολυσμένο έδαφος, διότι αγγίζει το έδαφος, ο καθένας αρχίζει να μεταλλαχθεί.

Σε μια ήσυχη περιοχή της πόλης, μπορείτε να χαλαρώσετε από τις εξαντλητικές μάχες και κασέτες ξαναγέμισμα. Πουλήστε τρόπαια και ο εξοπλισμός μπορεί να αγοραστεί στο εμπορικό κέντρο. Κάντε τις απαραίτητες προετοιμασίες, ή να βελτιώσει τα υφιστάμενα στοιχεία μπορεί να είναι στο Εργαστήριο. Αυτό συνέβη, έτσι ώστε όλα τα καθήκοντα που παραδοσιακά θα λάβετε στο Steakhouse. Υπάρχει, επίσης, θα γιορτάσουν τα βραβεία που έλαβε. Και με τη βοήθεια του Portal, μπορείτε να μεταβείτε σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή.

Μπορεί να συμβεί ότι δεν έχετε υπολογίσει το περιθώριο των προστατών τους στη μάχη, και s γη που επιλέξατε. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα - κατά την έναρξη της κάθε επίπεδο υπάρχει ένα δοχείο, το οποίο πρόκειται να αναπληρωθούν αυτόματα πυρομαχικά. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι οι κασέτες θα είναι κακής ποιότητας. Ωστόσο, την κρίσιμη στιγμή είναι καλύτερο από το τίποτα.

Εάν εκτελέσετε μία από τις τρεις εργασίες που κατανέμονται αυτόματα στην έξοδο της πύλης, το περπάτημα επίπεδο μάχης. Μην ανησυχείτε: εφ 'όσον είστε εξοικειωμένοι με το έργο, το χρονόμετρο δεν θα ξεκινήσει θέση. Στη μάχη, ο χαρακτήρας σας μπορεί να το ρεκόρ περνώντας ένα επίπεδο, και, επιπλέον, να πάρετε μια υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και τους πόρους που απαιτούνται για καλύτερα πράγματα. Να κάνει τη δουλειά, ο χαρακτήρας θα λάβει τα χρήματα που κέρδισε στα τρόπαια και την εμπειρία.

Όλες οι μάχες στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο. Για την επίτευξη ορισμένων στόχων, μπορείτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους με άλλους παίκτες, διαπραγματεύονται αμοιβαίες. Αντικείμενα που βρέθηκαν όπλα, αντικείμενα, πυρομαχικά και τα συστατικά μπορούν να πωληθούν σε δημοπρασία ή να τα μοιραστείτε με άλλους παίκτες.

Για να παίξετε σκόπιμα το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση λαβύρινθο απαραίτητη τακτική. Αναπτύξτε την τακτική σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα καθήκοντα και τις αποστολές και την καταπολέμηση τέρατα.

Το συμπαθητικό πράγμα για το παιχνίδι είναι ο παράγοντας που δεν υπάρχει πια δεδομένο πλαίσιο του κινήματος - μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα στο επίπεδο. Επιπλέον, ο μεγάλος παίκτης βραβείο - τζάκποτ - αυξάνεται συνεχώς. Γρήγορα περάσει μητρώο Λαβύρινθος και ελάτε μαζί μας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more