Σελιδοδείκτες

Left 4 Dead

Εναλλακτικές ονομασίες: Left 4 Dead

Παιχνίδι Left 4 Dead είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή για πολλούς παίκτες. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί στο στυλ shooter και τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε αυτό, σε πρώτο πρόσωπο.

Η βάση για το παιχνίδι δράσης είναι μια μάχη των επιζώντων ενάντια σε ορδές των μολυσμένων ατόμων.

Κατεβάστε το Left 4 Dead μπορεί μόνο παίκτες των ενηλίκων. Για ανήλικους χρήστες την πρόσβαση στο παιχνίδι είναι κλειστή.

Βίντεο Left 4 Dead μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή στο youtube. Στο βίντεο αποκαλύπτει την ουσία του παιχνιδιού, οι χαρακτήρες παρουσιάζονται και άλλες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Το παιχνίδι Left 4 Dead pc μπορείτε να παίξετε στο multiplayer mode και single player και co-op.

  1. Co-op mode. Σε αυτή τη λειτουργία, η εντολή αντιπροσώπευε το πέρασμα παιχνίδι, αυτή η λειτουργία είναι επίσης ο αρχηγός. Ο σκοπός της συνεργατική λειτουργία - για να περάσει ένας από την ομάδα εκστρατείας των λίγων (4) παίκτες. Η ομάδα σας μπορεί να αγωνιστεί από ένα έως τέσσερα άτομα. Οι παίκτες που λείπουν στο παιχνίδι, zamenivayutsya bots που ελέγχονται από τον υπολογιστή. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να συνδέσετε ένα ανθρώπινο αντίπαλο. Αν χρειαστεί να σταματήσετε για λίγο το παιχνίδι, δεν είναι απαραίτητο να αφήσει το παιχνίδι ή να ζητήσει από άλλους παίκτες να περιμένουν. Μπορείτε να μεταφέρετε τη διαχείριση του ήρωα bot του, χωρίς το φόβο ότι η θέση του θα είναι κάποιος άλλος. Επιπλέον, ο έλεγχος περνά bot αυτόματα αν είστε μέσα σε 25 δευτερόλεπτα ακίνητος.
  2. Ενιαία λειτουργία. Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία άλλοι επιζώντες παίκτες που ελέγχονται από τον υπολογιστή. Bots (παίκτες υπολογιστή) θα ακολουθήσετε, πυροβολούν πάνω από τα μολυσμένα άτομα, να αποθηκεύσετε, να βοηθήσει και να θεραπεύσει άλλους παίκτες επιζώντες, αλλά δεν μπορεί να ανοίξει τα καταφύγια πόρτα, ενεργοποιήστε το "εκδήλωση πανικού" και την αιτία της Horde, και να εφαρμόσει ένα όπλο ρίψης, λόγω της στρατηγικής αποθεμάτων. Επίσης, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες τακτικής. Στην πραγματικότητα, αυτή η λειτουργία είναι ένα πλήρες πρωτότυπο ενός τρόπου συνεργασίας με μια διαφορά - θα μπορείτε να παίξετε μόνο μία, κανείς άλλος δεν θα είναι σε θέση να σας συναντήσουν. Μετά το θάνατο του χαρακτήρα σας το παιχνίδι τελειώνει. Το καλύτερο για να ξεκινήσετε με την εισαγωγή του Left 4 Dead από το εν λόγω καθεστώς.

Σε παιχνίδι Left 4 Dead παίζουν τον κύριο χαρακτήρα που θα. Οι ίδιοι χαρακτήρες διχασμένοι σχετικά με επιζώντες και μολυνθεί. Με επιζώντες περιλαμβάνουν:

1. William Overbeck είναι ένα παλιό βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ. Είναι ένας έμπειρος στρατιώτης. Σε ένα χρόνο υπηρέτησε στο ειδικό αμερικανικό στρατό.

2. Ο Francis είναι ισχυρογνώμων και ποδηλάτης, που καλύπτεται πλήρως στα τατουάζ. Μισεί σχεδόν τα πάντα.

3. Ζωή είναι το πιο ελκυστικό κορίτσι στο παιχνίδι. Είναι η κόρη ενός πλούσιου άντρα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο υψηλότερο επίπεδο, με ένα πυροβόλο όπλο.

4. Luis είναι ένα τμήμα κατώτερος αναλυτής συστημάτων. Αυτός ο χαρακτήρας πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν μετά ο ιός προέκυψε.

Μολυνθεί - είναι άνθρωποι που έχουν υποκύψει στον ιό.

Σε παιχνίδι Left 4 Dead όπλα χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες:

  1. Μεθυλο όπλο.
  2. Πυροβόλα όπλα.

Κάθε χαρακτήρας επιλέγει το είδος του όπλου που αγαπά περισσότερο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more