Σελιδοδείκτες

Παγκόσμιο Κύπελλο

Εναλλακτικές ονομασίες: Παγκόσμιο Κύπελλο

Παγκόσμιο Κύπελλο online - είναι ένα browser game για πολλούς στο είδος του "μάνατζερ ποδοσφαίρου", στο οποίο ο παίκτης ενεργεί ως ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας, ένα από τα 16 επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Παγκόσμιο Κύπελλο online παιχνίδι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού, και είναι προσβάσιμο από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να έχετε Εγγραφή Παγκόσμιο Κύπελλο: Μπορείτε να μπείτε στο παιχνίδι με τη βοήθεια των κοινωνικών δικτύων, όπως Mail. ru, Facebook, συμμαθητές, VK (αν υπάρχει καταχωρημένο λογαριασμό σε ένα από αυτά), ή απευθείας από την ιστοσελίδα μέσω της φόρμας εγγραφής (στο πεδίο τύπου δεδομένων e-mail και τον κωδικό πρόσβασης, να αποδεχθεί τους όρους του Κανονισμού του παιχνιδιού και πιέστε το κουμπί «Εγγραφή»). Εγγραφή σε αυτό το στάδιο στο παιχνίδι Παγκόσμιο Κύπελλο τελειώνει, και στη συνέχεια πρέπει να δημιουργήσουμε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού: στο νέο παράθυρο που εμφανίζεται, εισάγετε το όνομα χρήστη στα κατάλληλα πεδία (nick) το όνομα του το μέλλον του συλλόγου, επιλέξτε το εθνικό πρωτάθλημα των 16 χωρών, και κάντε κλικ στο "Next". Μετά από αυτό, στην επόμενη οθόνη θα σας ζητηθεί να υποβληθεί σε μια σειρά μαθημάτων κατάρτισης για το παιχνίδι (καλό είναι να πάρετε! ) Ή να την εγκαταλείψει. Λοιπόν, τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να αγοράσει και την κατάρτιση τους παίκτες, καθώς και να επιλέγουν τις βέλτιστες τακτικές παιχνίδι και την ανάπτυξη της υποδομής του συλλόγου. Επιπλέον, θα πρέπει να συμμετάσχουν περισσότερο τους νέους παίκτες της δικής τους εκπαίδευσης, και να συμμετάσχουν σε διάφορα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού - για να δημιουργήσει την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα σε αυτό το έργο.
Πρώτη νίκη στα παιχνίδια, η ομάδα θα λάβει το πρώτο επίπεδο. Φτάνοντας 2ο επίπεδο, η ομάδα αυτόματα κατατεθεί στο πρωτάθλημα της χώρας που επιλέγεται (σε ​​αυτό το στάδιο θα πρέπει να υποβιβαστεί). Φθάνοντας σε νέα επίπεδα, μπορείτε να πάτε στο κορυφαίο τμήμα, όπου τα νέα κτίρια θα είναι διαθέσιμες υποδομές του συλλόγου, και πιο ελκυστικά τουρνουά. Για να μετακινηθείτε σε κάθε νέο επίπεδο, θα πρέπει να έχετε ένα ορισμένο ποσό της εμπειρίας, η οποία δίνεται για τη συμμετοχή σε παιχνίδια (νικητής - 3 βαθμοί για την ισοπαλία - 1 βαθμός).

Κάθε παίκτης έχει τη δική του θέση στο παιχνίδι, και κάθε είδος έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των παικτών στο πρόγραμμα online παιχνίδι World Cup
- Τερματοφύλακας (ταχύτητα, ευκινησία, αντίδραση)
- Defender (ταχύτητα, λαμβάνοντας την μπάλα, προσωπική φροντίδα, έλεγχος της μπάλας, εργαλεία ακριβείας)
- Μέσος και Forward (ταχύτητα, έλεγχος της μπάλας, απεργίες ακριβείας, γροθιές δύναμη, εργαλεία ακριβείας).
, Μετά από κάθε αγώνα τα χαρακτηριστικά των παικτών αλλάζουν, και το επίπεδο των επιδόσεων δικές τους εξαρτάται από διάφορες συνθήκες, όπως το επίπεδο της καθοδήγησης προπονητή και την ομάδα, τη σημασία του αγώνα, και έτσι κλπ.

Πολύ σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι επιμέρους φορείς για την απόδοση
Ταλέντο - όσο υψηλότερος είναι ο παίκτης ταλέντο, τόσο πιο γρήγορα αναπτύσσεται.
P.. ετοιμότητα - να καταλάβω πώς ένας παίκτης είναι έτοιμος για τον αγώνα.
Ηθικό - όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης, τόσο πιο σίγουροι παίκτης αισθάνεται στο γήπεδο.

Κάθε παίκτης έχει ένα σύνολο μισθό, ο οποίος ποικίλλει ανάλογα με την εμπειρία και την ικανότητα (η υψηλότερη είναι η τάξη, το πιο μισθού).
Παίξτε το παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε απευθείας σύνδεση μπορεί να συμμετέχει σε διάφορες φιλικούς αγώνες και τουρνουά, μεριμνώντας για την ομάδα του το πιο κατάλληλο ύφος: Γρήγορο παιχνίδι εν παρόδω, συνήθως παίζει σε ένα πέρασμα ή Ντρίμπλα.

Παγκόσμιο Κύπελλο online παιχνίδι επιτρέπει για κάθε παίκτη της ομάδας για τον καθορισμό του καθεστώτος: Αφήστε την ομάδα, που διατίθενται προς πώληση ή Απόρριψη.

Play Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι ενδιαφέρουσα για όλους εκείνους που δεν είναι αδιάφοροι για το ποδόσφαιρο. Αν κάποιος έχει οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το παιχνίδι, διατίθεται υποστήριξη πελατών είναι πάντα απαραίτητη βοήθεια. Σε αυτήν την αναθεώρηση, δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του έργου, δεδομένου ότι είναι αρκετά μεγάλο και λειτουργικό. Και χάρη σε ένα προσιτό και κατανοητό το περιεχόμενο των πληροφοριών, μπορούν να μάθουν πολλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν χρειάζεται πολύ, μόνο μια επιθυμία, την επιθυμία να επιτύχουν τους στόχους τους, και φυσικά, την ηλεκτρονική καταχώριση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more