Σελιδοδείκτες

Κρυστάλλινα Eternity

Εναλλακτικές ονομασίες: Kristall Vechnosti

Κρύσταλλο αιωνιότητα σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα δωρεάν MMORPG σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι φυλλομετρητή, όπου τα γεγονότα εξελίσσονται σε έναν κόσμο στον οποίο υπήρχε μεγάλη τεχνούργημα - Κρίσταλ Eternity είναι κατοχυρωμένες από τους αρχαίους θεούς. Αλλά με αιώνες πολιτισμού, που ζουν σε αυτόν τον κόσμο, έπεσε σε παρακμή λόγω της δίψα για εξουσία, η απληστία και ο φθόνος, και στη συνέχεια οι θεοί χωρίζονται σε πολλά τεμάχια Crystal και διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο ...
... Θα πρέπει να γνωρίζουμε όταν η αυτά τα θραύσματα, και πώς να τους συγκεντρώσει. Αλλά προτού να περάσει Κρίσταλ αιωνιότητα online εγγραφή, θα είναι στην κεντρική σελίδα του παιχνιδιού θα κληθούν να δοκιμάσετε το demo μάχη, προκειμένου να κατανοήσουμε ότι, θα σας ενδιαφέρει ή όχι.

Έτσι, μετά από μια δοκιμαστική επίδειξη μάχης, αν έχετε αποφασίσει ότι είστε άξιοι για το τι να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο online παιχνίδι κρύσταλλο αιωνιότητα, εισάγετε την καταχώριση πεδίο e-mail και τον κωδικό πρόσβασης. Σε αυτή Ημερομηνία Κρύσταλλο αιωνιότητα θα είναι πάνω.
Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μία από τις δύο καταστάσεις: η Βόρεια Συμμαχία ή η αυτοκρατορία της Νότιας Νήσων, η οποία κάποτε ήταν ενωμένη και φιλική άνθρωποι αποκαλούν τους εαυτούς τους - Αυτοκρατορία του Φωτός.

Μετά την επιλογή σας κατάσταση, μπορείτε να επιλέξετε τον ταξικό του χαρακτήρα σας: μπορεί να είναι ένας αρχάριος ή Recruit.
Κρίσταλ αιωνιότητα σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, ο χαρακτήρας σας προσφέρει μια σειρά από επαγγέλματα: βοτανολόγος, Alchemist, Prospector, Κοσμηματοποιΐα, μελανιού, Ψαράς, γιατρός και ο Εκτελεστής. Αλλά να έχετε κατά νου ότι ο γιατρός και Executioner αλληλοαποκλείονται (δηλαδή, αν έχετε επιλέξει το επάγγελμα του γιατρού, ότι ήταν ο δήμιος δεν μπορεί να είναι και το αντίστροφο). Χάρη επαγγέλματα, ο χαρακτήρας σας μπορεί να αυξήσει το επίπεδο δεξιοτήτων τους.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση κρυστάλλου αιωνιότητα, στις μάχες με τον εχθρό, ο χαρακτήρας σας θα λάβετε Δόξα, η οποία φθάνει το απαιτούμενο ποσό θα ανταλλάσσονται αυτόματα για Βαθμοί. Αυτές οι τάξεις δώσει χαρακτήρα σας τη δυνατότητα να αγοράσει ένα ειδικό καταστήματα στρατό μοναδικά αντικείμενα (εξοπλισμός).

Σε παιχνίδι κρύσταλλο αιωνιότητα σε απευθείας σύνδεση, ο χαρακτήρας σας έχει την ευκαιρία να βελτιώσει την απόδοση των περιουσιών τους. Αυτή η λειτουργία ονομάζεται - ακόνισμα. Προτείνω να διερευνήσει περαιτέρω τις δυνατότητες αυτής της δυνατότητας: έτσι, «ακονίσει» μπορείτε να ντύνομαι κάθε κομμάτι του εξοπλισμού, μια εξαίρεση - εμπόλεμες ζώνες και την καταπολέμηση σακίδια. Ακόνισμα αυξάνεται κατά ένα ορισμένο ποσό των stats ένα στοιχείο: αντοχή, δύναμη, επιδεξιότητα, Intelligence, Will, Σοφία, ή ηθικό. Αξία με την οποία να βελτιωθεί η απόδοση εξαρτάται από το αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε για το ακόνισμα. Ποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά οξύνει, που επιλέγονται τυχαία από τις διαθέσιμες λειτουργίες για τα πράγματα.

Τύποι των στοιχείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν ένα «ακόνισμα»: Η λεπίδα αλοιφή εμποτισμού ενέργειας, ενεργειακή κρύσταλλο συρματερή ενίσχυση, ενίσχυση ρούνων σύμβολο και η Universal Ενέργειας ενισχυτή.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση κρύσταλλο αιωνιότητα, μπορείτε να αντλήσετε το χαρακτήρα σας μέσω της συμμετοχής σε ασήμαντες αποστολές και λαμβάνοντας μέρος στο κυνήγι για τα τέρατα / ζώα. Ως μπόνους, ο ήρωας σας θα πάρει την εμπειρία, τη φήμη σημεία, καθώς και τα χρήματα και χρήσιμα αντικείμενα.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο χαρακτήρας σας έχει την ευκαιρία να παίξει σε ένα γάμο με εκλεκτούς του. Μετά την τελετή του γάμου, Venue Γάμου διαχειριστή, τον ήρωά σου και την αρραβωνιαστικιά του, θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις βέρες μπόνους.

Play κρύσταλλο αιωνιότητα μπορούν να ενωθούν σε συμμαχίες και να συμμετέχουν σε μαζικές μάχες με τέρατα σε ειδικές περιπτώσεις, καθώς και στην παγκόσμια PvP-μάχες.
Αν τα κάνετε όλα αυτό το διασκεδαστικό και είστε έτοιμοι για μια υπέροχη περιπέτεια, ζήτησαν να εγγραφούν στο παιχνίδι κρυστάλλου αιωνιότητα.
Στην Κρίσταλ αιωνιότητα παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον για όλους!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more