Σελιδοδείκτες

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Εναλλακτικές ονομασίες: ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Άκρη του κόσμου σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα ελεύθερο ρόλο παίζει πελάτη RPG παιχνίδι, το οποίο είναι κατασκευασμένο σε στυλ νέφος. Αυτό το παιχνίδι θα σας μεταφέρει στο 2061, σε postapokalipsichesky κόσμο όπου πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες μεταλλάξεις για την επιβίωση των επιζώντων νησιά.

Για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι, θα καλούνται να Άκρη του Κόσμου Μητρώο. Η ίδια άκρη του κόσμου online εγγραφή δεν είναι περίπλοκη: μετά την εγκατάσταση του πελάτη του παιχνιδιού, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και e-mail. Μετά από αυτό μπορείτε να επιλέξετε για την κλάση του χαρακτήρα σας και να κάνετε την εικόνα (εμφάνιση). Μεταξύ των κατηγοριών στην άκρη του κόσμου σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι σας ζητά να επιλέξετε τις ακόλουθες επιλογές: Fighter, Rogue, Hunter, Shaman, Ατλάντα, και ο Δρ Tech. Κάθε τάξη έχει τα δικά της χαρακτηριστικά: δύναμη, επιδεξιότητα, Σύνταγμα, Αντίληψη και Νοοτροπία. Τα σημεία εκκίνησης διανέμονται για κάθε κατηγορία διαφορετικά. Εκτός από τα χαρακτηριστικά κάθε κατηγορίας στο online Edge παιχνίδι του κόσμου, υπάρχουν κοινές και μοναδικές ικανότητες (σαν κι αυτούς σε αυτό το παιχνίδι πολύ, τώρα δεν θα τα απαριθμήσω, να τους γνωρίσετε και θα είστε σε θέση να άμεσα ofsayte ενώνει το παιχνίδι). Επιπλέον, κάθε χαρακτήρας έχει μια πιο βασικές παραμέτρους: το επίπεδο της υγείας, το επίπεδο της σωματικής ενέργειας και νοητικό επίπεδο της ενέργειας.

Game άκρη του κόσμου έχει μια ευρεία επιλογή των όπλων, εδώ υπάρχει: όπλα Επικοινωνία, Cold Steel, Ρίχνουν τα όπλα, τα βιολογικά όπλα, παγίδες, πιστόλια, κυνηγετικά όπλα και Βαλλίστρες (αξίζει να σημειωθεί ότι οι κασέτες στο παιχνίδι είναι αρκετά σπάνια και ακριβά, εναλλακτικές λύσεις μπορεί να είναι χαλύβδινες σφαίρες του εδράνου.)

Εκτός από τα όπλα, αυτό το παιχνίδι έχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία συσκευών, από τα γυαλιά και κράνη, και τελειώνει παπούτσια και πάνινα παπούτσια ... (κοιτάξτε ofsayte ως πραγματικά μια πολύ μεγάλη ποικιλία).

Τώρα σχετικά με το gameplay: πριν εκμεταλλεύεται τους στο παιχνίδι, θα δείτε μια διασκεδαστική ταινία για την ιστορία της τοπικής Papuans αιχμαλωσία σας, μετά την οποία θα συναντηθεί με το πρώτο "δάσκαλο-quest δωρητής» του, που σας λέει τι πρέπει να κάνετε.

Πρώτη θέση σας στην άκρη του κόσμου σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα Bay, η οποία κυριαρχείται από τον επικεφαλής (θα σας πω να φάτε, θα αφιερώσει τους τοπικούς νόμους δώσει αναζήτηση εργασίας, και εάν είναι απαραίτητο - δάνειο), εδώ μπορείτε να αγοράσετε, ή να πωλούν τα πράγματα, να θεραπεύσει, να παραδώσει στην αποθήκη και πολύτιμα αντικείμενα που κλπ. Στο παιχνίδι, εκτός από το κόλπο, υπάρχουν και περιοχές, όπως Kimer Tau Fortshtad, Βάση Volkov και τον Σίσυφο. Αφού μίλησε με NPC στον κόλπο, μπορείτε να τους πάρετε για να υποβάλουν προσφορά για το έργο (με τη μορφή των quests). Επίσης, αναζητήσεις αναζήτηση από NPC μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες, καθώς και να ανταλλάξουν στοιχεία.

Παιχνίδι Άκρη του Κόσμου σε απευθείας σύνδεση περιοχές τυχερού παιχνιδιού σε ένα ορισμένο ρυθμό και η συχνότητα θα είναι διαφόρων ειδών (διαφορετικά είδη πτώση με διαφορετικές πιθανότητες), την τακτοποίηση τους, θα πέσουμε στην απογραφή. Χάρη στην αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση αυτών των στοιχείων, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα στοιχεία σας (συναρμολόγηση δυνατό με τα απαραίτητα στοιχεία και συνταγές).

Παίξτε άκρη του κόσμου, θα συναντηθεί με πολλά μοναδικά και επικίνδυνα τέρατα, τα οποία δημιουργούνται με τυχαίο τρόπο, ανάλογα με την τοποθεσία, το είδος και την απόσταση από το χωριό του νησιού. Διατηρήστε την επικοινωνία με αυτά τα όντα και οι εμπορικές διαπραγματεύσεις δεν μπορούν να τους καταστρέψουν απλά, και στην περίπτωση του νικώντας τους στη μάχη, θα είστε σε θέση να πάρει τρόπαια τα δικά τους. Η παρουσία τέρατα σε αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά μεγάλη και ποικίλη: Brooks, Pigbul, Teradog, Aori, Aodra, Heliczer, Helitsid, Rader Mezoid, φανατικός και Άγκυρα (το καθένα είναι μοναδικό με τον τρόπο του).

Σε μάχες με τέρατα, θα είναι επίσης μια ευκαιρία να ανταγωνιστούν με δική τους ενάντια σε άλλους παίκτες σε PvP-μάχες.

Αν ξαφνικά κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορείτε να τραυματιστεί, θα πρέπει να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο ή καλύβα του σαμάνου, να επουλώσει τις πληγές.

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια φυλή ή συνδεθείτε σε ένα υπάρχον, καθώς και να συμμετάσχετε σε ένα από τα 3 συμμαχίες: η Βόρεια Συμμαχία, η Αδελφότητα και η Συνομοσπονδία.

Στην άκρη του κόσμου μπορείτε να παίξετε, όχι μόνο στις αρένες μάχης, και να χαλαρώσετε στο μπαρ παιχνίδι στο καζίνο για τα mini-games: Ρουλέτα, Tsiklon2, Bones, αερομαχίες κ.λπ.

Στον κόσμο των online Edge αγώνα του Παγκόσμιου έχει το δικό της νόμισμα παιχνίδι του - τα καρύδια.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση άκρη του κόσμου, μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες (μέσω chat), καθώς και να τα ανταλλάσσουν με τα στοιχεία απογραφής.

Συμμετοχή στην άκρη του παιχνιδιού του κόσμου, θα ανοίξει προτού τον κόσμο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more