Σελιδοδείκτες

Cossacks: Back στον πόλεμο

Εναλλακτικές ονομασίες: Cossacks: Back στον πόλεμο

Παιχνίδι Cossacks: Back στον πόλεμο - ένα άξιο συνέχιση του σχεδίου για λίγους μήνες κατάφερε να προκαλέσει διαταραχές οι περισσότεροι οπαδοί της στρατηγικής είδους. Αυτή η ιστορία των γενναίων πολεμιστών οι οποίοι ήταν και πάλι σε πόλεμο. Ώστε να είναι έτοιμοι να περάσουν τις επόμενες ημέρες στον υπολογιστή. Και προειδοποιούν όλους τους φίλους - ποιος ξέρει, θα καταλάβει.

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο αξιόλογα προγράμματα που λαμβάνουν από λίγες ημέρες, εβδομάδες, μήνες, ακόμη και έτσι, δεν με πειράζει να περάσετε μια ζωή. Στο νέο Κοζάκοι Back To War κύριο «τέχνασμα» παραμένει αμετάβλητο - ένα δροσερό οικονομικό κομμάτι. Τι είναι αλήθεια για τώρα μία νίκη του δεν θα είναι αρκετό.

Ενώ τα περισσότερα από τα έργα που σχετίζονται με αυτό το είδος, τα περισσότερα από την επιτυχή έκβαση των μαχών εξαρτάται από τον αριθμό που εκτίθενται στην πρώτη γραμμή της μάχης εξοπλισμού, η δυνατότητα της νίκης στις Κοζάκοι συνδέεται στενά με την ικανότητα ενός gamer και το επίπεδο της τακτικής σκέψης. Σε Cossacks: Back στον πόλεμο μπορεί να είναι ελεύθεροι να απολαύσουν όλες τις υφιστάμενες πολεμικές κατασκευές προκειμένου να επιτευχθεί η νίκη. Έτσι, ιππικό διαρκεί συνήθως μαζικά σημαντικό πειθαρχία για το πεζικό και το πυροβολικό θα πετύχει μόνο εάν έχει τοποθετηθεί σωστά στο πεδίο της μάχης. Καθ 'όλη τη μονομαχία διοικητές θα φτιάξει το κέφι τους θαλάμους λέξη είδος και το παράδειγμα, φυσικά.

Σε γενικές γραμμές, για να μην πούμε τίποτα - τα ίδια Κοζάκοι, οι οποίοι ήταν σε θέση να σ 'αγαπώ και πάλι στις τάξεις, που είναι πίσω και είναι έτοιμος να σπεύσουμε σε μάχη αυτό το πολύ δευτερόλεπτο!

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, όπως νωρίτερα διανομές θα πρέπει πρώτα να Cossacks: Back to λήψης πόλεμο. Στη διάθεσή σας μια ποικιλία των χειμάρρων και πολλά άλλα υπάρχουσες συνδέσεις - τίποτα δεν αμφισβητεί, και μετά από λίγα λεπτά, θα είναι σε θέση να βυθίσει σε αγαπημένο gameplay. Μόλις μπείτε στο παιχνίδι αμέσως αντιλαμβάνονται ότι οι προγραμματιστές δεν χάνετε χρόνο μάταια - μια ευχάριστη έκπληξη και οι καινοτομίες μας επιτρέπουν να κάνουν το παιχνίδι όσο πιο άνετη και ενδιαφέρουσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο σχέδιο φαίνεται πιο στρατηγική, η οποία υπόσχεται στους παίκτες πολλές νέες περιπέτειες και αξέχαστες συγκινήσεις.

Τώρα παίζουν Cossacks: Back στον πόλεμο θα πρέπει να χρησιμοποιούν δύο νέες χώρες - έχουν προστεθεί στο χάρτη της Ελβετίας και της Ουγγαρίας. Ώστε να είναι έτοιμοι για την εκ νέου μελέτη των χαρακτηριστικών των όπλων, τις στρατηγικές και να επιλέξετε τις πιο κατάλληλες επιλογές για δράση (ή την αλληλεπίδραση - Κοζάκοι παιχνίδι: Επιστροφή στον πόλεμο επιτρέπει το παιχνίδι, δίνοντας τη φαντασία σας να τρέξει άγρια, θα έχετε κάθε ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του ως τακτική).

Για τους προγραμματιστές ενδιαφέρον έχουν προστεθεί στο έργο μερικές πρόσθετες μονάδες στις οποίες θα πρέπει να κάνει ένα τεράστιο αριθμό θέσεων εργασίας. Προς το παρόν, το σχέδιο που εκπονήθηκε για τους οπαδούς περίπου εκατό μοναδικές αποστολές. Δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα cool γραφικά και εξαιρετική μουσική.

Δείτε τι άλλο είναι νέα που περιμένετε σε ένα έργο μπορεί να την αναθεώρηση για Cossacks: Back to τρέιλερ βίντεο πολέμου. Σίγουρα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more