Σελιδοδείκτες

Κουρσάροι: Πόλη Εγκαταλελειμμένα πλοία

Εναλλακτικές ονομασίες: Κουρσάροι: Πόλη Εγκαταλελειμμένα πλοία

Κουρσάροι: City of Εγκαταλελειμμένα πλοία - Ρόλων παιχνίδι στον υπολογιστή RPG, προσομοιωτή. Κουρσάροι Παιχνίδι: Πόλη των Εγκαταλελειμμένα πλοία αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από Akella σε συνεργασία της Ρωσίας με την Seaward. ru. Ήταν κυκλοφόρησε ως μέρος της συνεχιζόμενης σειρά των παιχνιδιών για την πειρατική ζωή στην άγρια ​​φύση της Καραϊβικής - Οι κουρσάρων. Αυτή η έκδοση έχει βελτιωθεί όσο το δυνατόν σε εκείνα τα μέρη, η οποία, σε ορισμένους λόγους, δεν έχουν εξαλειφθεί αρχικά. Μερικά σειρά των παιχνιδιών δεν παρουσιάζονται μόνο για τους συμπατριώτες μας, καθώς και μακρινές χώρες.

Για μια διαδικασία παιχνιδιού και γενικότερα με την ιστορία, σας προτείνουμε να δείτε εκπροσωπούνται στο Διαδίκτυο, Κουρσάροι: City of Εγκαταλελειμμένα πλοία βίντεο και να διαβάσετε μέσω της αναθεώρησης. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε το χώρο όπου μπορείτε να παίξετε Κουρσάροι: City of Εγκαταλελειμμένα πλοία κατεβάσετε.

Ο χαρακτήρας σας θα πρέπει να επιλέγονται με επιφυλακτικότητα από τις τρεις που παρουσιάζονται

• Peter Blood?

• Ian Stace?

• Diego Espinosa.

Peter Blood - ένας γιατρός, φάνηκε να περάσει τις πιο σκληρές δοκιμασίες. Αλλά με το στόχο να καταστεί η καλύτερη θάλασσα λύκος.

Yang Stace - έμπορος - ένας απατεώνας. Υπηρέτησε ως μισθοφόρος στην Ευρώπη. Καραϊβικής ελπίζοντας να επωφεληθούν για το εμπόριο.

Diego Espinosa - να επιτύχει την αναγνώριση από τις πλουσιότερες ξεκινά ένα ταξίδι και την περιπέτεια στην Καραϊβική.

Σε σύγκριση με την πρώτη εκδοχή, εδώ έρχεται ένα νέο χαρακτήρα, ο γιατρός - Peter αίματος. Εμφανίζεται με σκοπό να θεραπεύσει τον ασθενή στο κτήμα στην Αγγλία. Και τότε εμπλέκεται σε όλα τα κύρια πλοκή του παιχνιδιού.

Και η κύρια πλοκή του παιχνιδιού είναι ότι θα πρέπει να πάει όλος ο τρόπος στην Κουρσάροι σας: City of Εγκαταλελειμμένα πλοία αποστολές και καθήκοντα. Κατά συνέπεια να ενθαρρυνθούν για αυτούς, στην καλύτερη περίπτωση, τα νέα βελτιωμένη πλοία.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να επιλέξετε την πλευρά της χώρας της, θα πάρει, ενώ περνώντας τη δουλειά στο έδαφός του: Αγγλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ολλανδία. Όλα αυτά τα έθνη έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Έχει επίσης ενημερωθεί στα Κουρσάροι παιχνίδι: City of Εγκαταλελειμμένα πλοία όπλων. Αφαιρέθηκε, λόγω της κακής είδη animation απόδοσης, όπως σιδερογροθιές και τα νύχια. Αλλά υπήρχαν λεπτομερείς και τη βελτίωση της κίνησης σε μάχες με μερικά όπλα.

Φυσικά, οι Κουρσάροι παιχνίδι: Πόλη των χρημάτων Εγκαταλελειμμένα πλοία παίζει σημαντικό ρόλο. Δεδομένου ότι είναι για το χρυσό βιασύνη όλους τους πειρατές του κόσμου. Δεν θησαυρό σε παιχνίδια αυτού του είδους δεν είναι πού να μην πάτε.

Game Πόλη Εγκαταλελειμμένα πλοία, όπως ειπώθηκε, είναι η καλύτερη βελτιωμένη έκδοση της πρώτης έκδοσης. Αυτό αφορά πρώτα απ 'όλα την εικόνα γραφικών. Μετά από όλα, εδώ ήταν μια ευχάριστη εικόνα, χάρη στα γραφικά και animation, το οποίο βρίσκεται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Δεν αναπαράγεται ήχος τροποποιήσεις αρχείο, γιατί ήταν ήδη σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Γι 'αυτό αξίζει να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε πειρατικές ανδρεία στο παράδειγμα της ρωσικής κατασκευής. Μην ξεχάσετε να συμβουλεύουν τους συντρόφους τους.

Έχετε ήδη αρχίσει να ψάχνει για ένα site όπου μπορείτε να παίξετε πόλης Εγκαταλελειμμένα πλοία για να κατεβάσετε; Απάντηση είναι ναι. Τόσο καλό που παίζετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more