Σελιδοδείκτες

Κουρσάροι III

Εναλλακτικές ονομασίες: Κουρσάροι III

Κουρσάροι III - ένα παιχνίδι στον υπολογιστή στο είδος της προσομοίωσης. Κουρσάροι 3 παιχνίδι που απολύθηκε ως συνέχεια μιας σειράς παιχνιδιών κουρσάρων. Αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από τη ρωσική εταιρεία Akella. Το παιχνίδι δεν είναι μια καινοτομία, εισήχθη στον κόσμο το 2005. Όμως, έχοντας, όπως όλα τα παιχνίδια υπολογιστή, και τα πλεονεκτήματα, και, φυσικά, τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού κερδίσει την αναγνώριση σημαντικό αριθμό οπαδών. Παιχνίδι Κουρσάροι III συμπληρώθηκε περαιτέρω με μερικά παιχνίδια, δεν είναι πολύ βελτιωμένη έκδοση για την καλύτερη ποιότητα εικόνας και πιο ενδιαφέρουσα ιστορία.

Έχετε την ευκαιρία πριν από το παιχνίδι, αν δεν είστε οπαδός του, να περιηγηθείτε στο Internet παρουσίασε Κουρσάροι 3 βίντεο. Να είστε βέβαιος να διαβάσει προσεκτικά μέσω της αναθεώρησης του παιχνιδιού. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην περιοχή όπου μπορείτε να κατεβάσετε Κουρσάροι 3 και να προχωρήσει σε θαλάσσια ταξίδια.

Να σημειωθεί ότι η ρωσική θα μπορούσε να κάνει μια αρκετά συναρπαστική ιστορία του παιχνιδιού Corsair 3.

Παιχνίδι είναι αφιερωμένο στη θαλάσσια ζωή της Καραϊβικής προσκυνητές, ιδιαίτερα τις κυριότερες θαλάσσιες κακοποιούς - πειρατές. Πρώτη επίπεδα μέσα από το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται σε σας λίγο βαρετό. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσουν, να εξοικειωθούν με το gameplay. Όλα ξεκινούν με μια αναζήτηση του θησαυρού του πατέρα σου. Όλες οι λεπτομέρειες θα μάθουν από έναν ξένο, ο οποίος εισήγαγε ένα άλλο από τον πατέρα σου.

Εδώ είναι μόνο δύο κύριους χαρακτήρες. Αυτό αδελφός και η αδελφή

• Blaze?

• Beatrice.

Blaze - υιοθετημένος γιος, ο διάσημος πειρατής - ταξιδιώτη Νικολάου Sharpe. Αυτός ο νεαρός άνδρας είναι πρόθυμος, έξυπνη, γεμάτη πονηριά και δύναμη. Παρά το γεγονός ότι ο ενθουσιασμός για την εύρεση θησαυρών δεν είχε αναπτυχθεί έντονα στην κορυφή.

Beatrice - πνεύμα και ανέμελο κορίτσι, παραβιάζοντας όλες τις πιθανές νόμους της γης και του νερού. Καλές μάχες, πάντα μαζί σας λεπίδα, η οποία κατέχει επιδέξια. Προβληματική, αλλά η ομάδα του δεν θα δώσει αδίκημα.

Επιλέξτε το χαρακτήρα σας για σας. Και οι δύο είναι υπό τον έλεγχό σας, θα όλες Κουρσάροι 3 αποστολές. Μπορείτε να επιλέξετε τη χώρα, από την πλευρά που θα σας μεταφέρει στην Αγγλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ολλανδία και τους πειρατές. Για όλους το παιχνίδι, μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση των οπαδών, αλλά μόνο με νοιάζει πότε. Κύρια επιδιώκει έναν κύριο καθήκον του παιχνιδιού - για να κερδίσει το πρώτο νησί του αρχιπελάγους της Καραϊβικής και να κατάσχουν τα τέσσερα αποικίες χώρες.

Στα σκυλιά 3 πλοία έχουν τη δική τους, ατομική, κάθε αντιμαχόμενες πλευρές. Και έχουν ορισμένες διαφορές, αντίστοιχα, που συνοδεύει τη σημαία.

Τα γραφικά δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά η συνολική εικόνα που παρουσιάζει σε καλή φόρμα - φωτεινό, όμορφο και γοητευτικό. Αλλά το soundtrack σε μεγάλο επίπεδο. Σαφώς έχει όλες τις πιθανές συνέπειες.

Δεν υπάρχουν μερικά παιχνίδια στον υπολογιστή για τους πειρατές. Αλλά εξακολουθεί να αξίζει την προσοχή σε αυτό το στιγμιότυπο, από τότε που κυκλοφόρησε, δεν τους Αμερικανούς. Αυτό απλά δεν έχουν συναντηθεί και δεν παίζουν ακριβώς.

Επίσης, μην ξεχάσετε να υποβάλουν το παιχνίδι συντρόφους Corsair III που αγαπούν να παίξουν και όχι μόνο.

Βιάσου μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να αγοράσετε αμέσως, ή μάλλον να κατεβάσετε Κουρσάροι παιχνίδι 3.

Καλή τύχη gameplay θαλάσσιο χώρο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more