Σελιδοδείκτες

Αποικιοκράτες

Εναλλακτικές ονομασίες: Αποικιοκράτες

Εξοικειωθούν με μία από τις καλύτερες σε απευθείας σύνδεση στρατηγικές από αυτές που προσφέρονται αυτή τη στιγμή - ". Αποικιοκράτες" Αποικιστές παιχνίδι φυλλομετρητή, που αφηγείται τη σύλληψη των εδαφών σε περιόδους μεγάλης γεωγραφικές ανακαλύψεις. Μάχες μεταξύ των αποικιακών δυνάμεων ήταν ιδιαίτερα αιματηρή, συχνά ντόπιοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στους αγώνες προσκολλημένο σε διαφορετικό Storey, αν και, κατά κανόνα, σχεδόν πάντα ήταν ο ζημιωθείς.

Αποικιοκράτες παιχνίδι προσφέρει μια ενδιαφέρουσα πλοκή συνέλαβε οικονομικό σύστημα με τη δυνατότητα των ενεργών εχθροπραξιών. Ο στόχος - να αναπτυχθεί μια παγκόσμια δύναμη, αρχής γενομένης από την αποικία godforsaken ζούγκλα.

Εγγραφή αποικιοκράτες σε αυτό το παιχνίδι είναι μια προϋπόθεση για το παιχνίδι. Για να αρχίσετε να παίζετε αποικιοκράτες εγγραφή σας ζητήσει να συμπληρώσετε κάποια πεδία με τα στοιχεία σας - συμπληρώστε τα πεδία:

 1. Είσοδος (παίζοντας ένα φανταστικό όνομα)
 2. Email
 3. Σεξ
 4. Κληθείς όνομα χρήστη και κωδικό, σε περίπτωση που καλούνται να παίξουν έναν από τους φίλους σας (αυτό θα σας φέρει μέχρι μπόνους, καθώς και κάλεσε)

Συμφωνώντας με τους κανόνες συμμετοχής στο παιχνίδι που θα πάρετε να ξέρετε αυτόν τον κόσμο serdnevekovym πιο κοντά.

Και έτσι να επιτευχθεί ο στόχος σας θα πρέπει να εμπορικές σχέσεις με την Ευρώπη, οι Αβοριγίνες, καθώς θα είστε σε θέση να δημιουργήσει συμμαχίες, εμπορικές συμμαχίες ή να συμμετάσχετε σε ήδη υπάρχουσες. Νωρίς το παιχνίδι θα ξεκινήσει την ανάπτυξή της υπό την αιγίδα ενός από τους πέντε αποικιακών χωρών

 • Αγγλία
 • Ισπανία
 • Γαλλία
 • Πορτογαλία
 • Ολλανδία

Αγγλία έχει κερδίσει το καθεστώς της βασίλισσας των θαλασσών, ως ένα έθνος που άρχισε να κατακτήσει ανεξερεύνητο έδαφος του πρώτου, και τα μικρά αγγλικά οικισμοί σταδιακά μετατραπεί σε μια τεράστια πόλη. Παίζοντας για την Αγγλία, μπορείτε να πάρετε ένα μπόνους αυξημένη μετανάστευση των αποίκων από την Ευρώπη.

Ξεκινώντας το παιχνίδι με τις σημαίες της Ισπανίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι σας δεν είναι πίσω την κρίσιμη στιγμή, και το μπόνους σας - αυξημένη αντοχή σε ιππικό μάχες με τους ντόπιους.

Παίζοντας για τη Γαλλία, θα είστε σε θέση να το εμπόριο με τον τοπικό πληθυσμό με ευνοϊκότερους όρους, όπως η Γαλλία ήταν πάντα γνωστή για την πίστη στους αυτόχθονες άνθρωποι έχουν πάντα προσπάθησε να πάρει το καλύτερο από την τοπική κουλτούρα, το κοινωνικό της σύστημα σε μακρινές αποικίες.

Η Πορτογαλία και η Ολλανδία προσχώρησαν στην αποικιακή κούρσα μεταξύ των τελευταίων συσσωρευμένα στερεά τεχνολογικά πλεονεκτήματα.

Αποικιοκράτες online παιχνίδι προσφέρει τρεις τύπους των πόρων:

 • Πόροι για την κατασκευή μονάδων
 • Πόροι για κτίρια
 • Πόροι για το εμπόριο

Μεταξύ των μονάδων, επίσης, είναι να παρέχει διάφορες κατηγορίες:

 • Οι εργαζόμενοι
 • Γουόριορς
 • Ντόπιοι

Οι εργαζόμενοι που απαιτούνται για την κανονική άντληση πόρων, την κατασκευή των κτιρίων και την πλήρη υποστήριξη του στρατού σας και της δημόσιας τάξης. Οι μάχιμες μονάδες που απαιτούνται για την άμυνα και την επίθεση. Ισχυρό στρατό - την ευημερία και την ασφάλειά σας, επειδή δεν λαμβάνει τα συμφέροντα της αποικίας, του οποίου ο στρατός μπορεί να σκοτώσει την πόλη σας εν ριπή οφθαλμού.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more