Σελιδοδείκτες

Khan Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Khan Wars

Μεσαίωνα, πολέμους internecine, χιλιάδες αιματηρές πτώματα, τα δικά τους κάστρα και οι στρατοί ... όλα αυτά (και λίγο περισσότερο) προσφέρει απευθείας σύνδεση παιχνίδι Khan Wars. Το επιτακτικό καθήκον σας - συγκεντρώνει στρατεύματα για την υπεράσπιση της γης τους, των οποίων τα όρια έχουν επεκταθεί από την κατάκτηση κλειδαριές άλλους παίκτες, επίσης, ενδιαφέρεται για την κατανόηση του παιχνιδιού Khan Wars σε απευθείας σύνδεση.

Ένα σημαντικό «συν»: δεν έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, χωρίς εφαρμογές. Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης, το μόνο που χρειάζεται - είναι να πάμε βήμα Εγγραφή Πριγκιπικό Πολέμου. Μετά την εκκίνηση αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο των μαχών.

Φυσικά, θα πρέπει να ανησυχούν όχι μόνο για τις μεγάλες νίκες στο πεδίο της μάχης, αλλά και για τη δική τους ευημερία. Άρχισε να παίζει Khan Wars, θα ξέρετε ότι για να δημιουργήσετε το δικό σας στρατό πρέπει να σκάψει για το χρυσό, σίδηρο, καθώς και διατάξεις για τους στρατώνες. Και για την επιτυχή συντήρηση του είναι επιθυμητό να μάθει να κάνει εμπόριο όλες τις ναρκοθετημένες πόρων στην αγορά.

Khan Wars online παιχνίδι που προσφέρει μια επιλογή από 11 έθνη, καθένα από τα οποία έχει τη δική του μπόνους και τις ικανότητες του. Αλλά, στην πραγματικότητα, η μεταβίβαση των «μέτωπα», ένα από τα οποία θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα, με επίκεντρο τα χαρακτηριστικά ή, ή την οπτική έκκληση, ή με δική τους διαίσθηση (σε παρένθεση είναι η επιβράβευση δεξιοτήτων, πόρων ή στρατευμάτων): [ _1_]

* Άραβες (διατάξεις + πεζικό)

* Βούλγαροι (εξόρυξη χρυσού + βέλη)

* Βρετανοί (χρυσό + συσκευές πολιορκίας)

* Φράγκους (παραγωγή ξύλου + ιππικού)?

* Γερμανοί (εξόρυξη μεταλλευμάτων, τη ναυτιλία + μπόνους)

* Βυζαντινοί (θεραπεία στο πεδίο της μάχης + + βέλη δέντρο εξόρυξης)

* Βίκινγκς (σίδηρος + βέλη)

* Λιθουανοί (έχουν ένα μοναδικό πολεμιστή - στρατηγοί, με βελτίωση της υγείας και μεγαλύτερη από εκείνη των άλλων, δύναμη)

* Μογγόλοι (Έγινε τοίχους + απαγωγές ξένων πόρων κρύπτες)

* Rusyches (παραγωγή + δέντρο πολιορκία όπλα)

* Japanese (πεζικό + + εμπορικών διατάξεων).

Συμμετοχή στο παιχνίδι Khan Wars θα επιτρέψει επίσης σε σας για να βυθίσει σε ιστορικά καλά συντονισμένη διαδικασία, όπου επαρκή ακρίβεια και συνάφεια. Όλα τα παραπάνω υπάρχουν στην χώρα μας - το πραγματικό - κόσμο και επίσης πήρε μέρος στους πολέμους ως αμυντικό και επιτίθεται στους συγχρόνους τους να podnabratsya στρατιωτική εμπειρία και να γίνει ένας άξιος σεβασμού του αντιπάλου.

Khan Wars online παιχνίδι Στις αρχές του, στην τακτική λίγο σαν Total War. Συνολικά υπάρχουν 16 μονάδες μάχης, η ρύθμιση και τη χρηστή διακυβέρνηση η οποία εξαρτάται από τη θετική έκβαση της μάχης. Κάθε στρατηγική είναι εξαιρετικά σημαντική στον τομέα των σκοπευτών θέση εκτίμησης, ιππικό και το πεζικό

Εγγραφή Πριγκιπικό Πολέμου, επίσης, να σας δώσει την ευκαιρία να δείξει σε όλα τα μέρη του στρατηγικού ταλέντο του, τοποθετώντας τα στρατεύματα κατά τον πλέον πρόσφορο για να παραγγείλετε. Η διαδικασία είναι δύσκολη, διότι για να παίξει με επιτυχία το παιχνίδι Khan Wars σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να διερευνήσει όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των υφιστάμενων στρατεύματα εδώ, προκειμένου στη συνέχεια να λαμβάνουν δεόντως υπόψη όλες τις λεπτομέρειες της χρήσης των μοναδικών μονάδων. Ισοπέδωση gameplay Khan Wars παιχνίδι που προτιμάτε, μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δεκατριών διαθέσιμες δεξιότητες.

Έξοδος: παίξετε online παιχνίδι Khan Wars - η διαδικασία είναι αρκετά συναρπαστικό, αλλά δεν έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της «περιστασιακή», όπως γεννημένος tacticians και στρατηγοί μυαλό-blowing. Αν το τελευταίο είναι αλήθεια για σένα, τότε από αυτό το θαύμα για να περάσει ένα πρόγραμμα περιήγησης, κατηγορηματικά, δεν αξίζει τον κόπο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more