Σελιδοδείκτες

Ο βασιλιάς Stars

Εναλλακτικές ονομασίες: Masters του Σύμπαντος

Συνδεδεμένοι Masters του Σύμπαντος - ένα δωρεάν browser-based multiplayer role-playing παιχνίδι χώρο, απαιτεί τη χρήση της στρατηγικής. Αυτό το συναρπαστικό κόσμο της φαντασίας, στην οποία χιλιάδες παίκτες ταυτόχρονα κατοικούν. Κοινότητα μαχητική εικονικό σύμπαν, αλλά ταυτόχρονα και φιλικό. Θα συναντήσετε σίγουρα πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους που δεν θα είναι μόνο στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αλλά θα είναι τελικά αυτοί οι πιστοί φίλοι. Οι παίκτες που βρίσκουν μια κοινή γλώσσα μεταξύ τους, μπορούν να κάνουν συμμαχίες. Έτσι, ο βασιλιάς Stars παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Κλίμακα μάχες που λαμβάνουν χώρα στο διαγαλαξιακό διάστημα, που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Βρείτε τη θέση σας στον Κόσμο, έτσι ώστε την πάροδο του χρόνου όλο και περισσότερο να επεκτείνει την επιρροή της. Planet, το οποίο θα πρέπει να διαθέτει κατά την έναρξη, απαιτεί φροντίδα και προσοχή. Μετά από όλα, αυτό είναι το σπίτι σας, όπου μπορείτε να συμμετάσχουν στην κατασκευή, η δημιουργία των πλοίων, οι μονάδες στρατεύματα κατάρτισης. Αναπτύξτε την τακτική σας και ακολουθήστε το γκολ! Είτε το πιστεύετε - όλα θα πετύχει!

Νίκαιας για τη διέλευση του gameplay δεν έχει αναγκαστικά έναν υπολογιστή με υψηλές απαιτήσεις συστήματος. Μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια στο King Stars, αν έχετε μια σύνδεση στο Internet, ένα πρότυπο πρόγραμμα περιήγησης (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera), και θα εγκαταστήσετε το Flash Player έκδοση 9. 0 ή υψηλότερη. Για να αποκτήσετε πρόσβαση, προϋποθέτει την εγγραφή στο παιχνίδι βασιλιά Stars. Αυτή η απλή διαδικασία δεν είναι χρονοβόρα. Συνδεθείτε με την επίσημη ιστοσελίδα και συμπληρώστε την φόρμα με τα παρακάτω πεδία: όνομα, e-mail και το password, το όνομα του πλανήτη. Στη συνέχεια, Masters του Σύμπαντος εγγραφής σας επιτρέπει να ορίσετε ένα σύμπαν στο οποίο θέλετε να είναι. Εξάλλου, είναι απαραίτητο να συμφωνούν με τους κανόνες του παιχνιδιού. Τώρα μπορείτε να πάτε με ασφάλεια για την κάλυψη συναρπαστική περιπέτεια!

Μην ανησυχείτε γι 'αυτό στην αρχή θα είναι δύσκολο να ασχοληθεί με τα στοιχεία του παιχνιδιού. Σε κάθε βήμα σας περιμένει τις ενδείξεις, μετά την οποία μπορείτε να μάθετε γρήγορα. Υπάρχει επίσης μια ευκαιρία για να πάρει συμβουλές από έναν έμπειρο παίκτη. Στο μέλλον, φθάνοντας σε ένα ορισμένο επίπεδο ανάπτυξης, θα είναι σε θέση να προσλάβουν έμπειρους συμβούλους, οι οποίοι θα σας καθοδηγήσει όχι μόνο για την πρόοδο, αλλά επίσης να κρατήσετε ένα μάτι για την κατασκευή και έκθεση σχετικά με την κατάσταση του στρατού. Μήκος οι βοηθοί των υπηρεσιών εξαρτάται από το ποσό που καταβάλλεται για τις υπηρεσίες τους. Αλλά όλα αυτά αργότερα, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να χρησιμοποιούν ό, τι έχουν. Αρχίσει η ανάπτυξη ενός πλανήτη με την κατασκευή των πρώτων ορόφων. Ισόγειο, μεταξύ άλλων, που χτίστηκε το γρηγορότερο. Στη συνέχεια, όλα δεν είναι τόσο γρήγορα. Όσο υψηλότερη είναι η κατασκευή, τόσο περισσότερο χρόνο και προσπάθεια χρειάζεται. Ανάπτυξης, όπως όλα τα άλλα στον κόσμο του παιχνιδιού, να περάσει ήσυχα, χωρίς βιασύνη και φασαρία. Υπάρχουν, φυσικά, τρόπους για την επιτάχυνση, αλλά αξίζει τον κόπο να οδηγεί τα άλογα; Μετά τον αργό ρυθμό σας επιτρέπει να μην χάσουμε από τα μάτια του τα απαραίτητα στοιχεία, και να έχουν μια καλή σκεφτείτε για τη δράση, έτσι ώστε να μην κάνουν ανόητα λάθη. Θα έχετε πάντα το χρόνο να αναπτύξει μια έξυπνη κινήσεις τακτικής.

Να συμμετάσχουν στην κατασκευή, καθώς και τη δημιουργία νέων διαστημόπλοια, θα πρέπει να έχετε τους πόρους. Χωρίς αυτούς, ακόμα δεν μπορείτε να οργανώσετε έναν στρατό. Για ό, τι πήρε, απαιτούνται ουσιαστικές επενδύσεις. Για να το κάνετε αυτό, και υπάρχουν μέταλλο, κρύσταλλο, το δευτέριο, η ηλιακή ενέργεια και το υδρογόνο. Μέταλλο και κρύσταλλα - το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο πόρους. Η ηλιακή ενέργεια και το υδρογόνο για να δώσουν ζωή σε πλανήτη επιχείρησή σας. Μετά από πολλή εργασία οφείλεται στην ενέργεια. Δευτερίου και επιτρέπει την ταχύτερη κατασκευή, και η κατάρτιση των στρατιωτών, καθώς και την ανάπτυξη των πλοίων. Αλλά για να έχουμε μια πραγματική δευτερίου vlazhivat. Είναι στο χέρι σας, δεν έχει υποχρέωση να το αγοράσει.

Ο έλεγχος του χαρακτήρα σας, θα εκτελέσει μια σειρά από αποστολές. Οι εργασίες που παρασκευάστηκαν πλοίαρχος του παιχνιδιού Σύμπαντος, επιτρέπουν να συλλέξουμε εμπειρίες και να λάβουν χρήσιμες μπόνους. Θα πρέπει να παρακολουθούν την ποσότητα των βαθμών διαβάθμισης. Ποιος θέλει να βόσκουν τα πίσω; Θυμηθείτε, η μεγαλύτερη προσπάθεια για να εφαρμόσει, με την μεγαλύτερη επιρροή γίνει στον εικονικό σύμπαν. Ισχυρότερη παίκτες πιο εύκολο να κερδίσει μάχες και να επιλέξετε άλλους πλανήτες, και αν εξακολουθούν να είναι ως μια συμμαχία, στη συνέχεια, κάνει όλα τα χαρτιά στα χέρια σας! Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Master of the Universe μαζί με τους συμμάχους της, πολύ πιο εύκολο. Μετά από όλα, έχετε πάντα τη δυνατότητα να πάρει οποιαδήποτε στήριξη μέχρις ότου το υλικό. Επίσης, να είστε σίγουροι ότι κατά τη στιγμή οι φίλοι σας δεν θα αφήσει η έλλειψη των εχθρών για να καταστρέψει ό, τι έχετε δημιουργήσει τόσο τρυφερά.

Masters του Σύμπαντος για να αρχίσετε να παίζετε τώρα - και ποτέ δεν θα το μετανιώσετε. Πολλές ευχάριστες εμπειρίες περιμένουν τους χρήστες που τόλμησε να αμφισβητήσει το ανοιχτό χώρο. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε! Επικύρωση εδώ το δικαίωμά του να κυβερνήσει! Καλή τύχη σε σας και χάλυβα κλείστρου!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more