Σελιδοδείκτες

Βασιλιά Bounty

Εναλλακτικές ονομασίες: Βασιλιά Bounty

Βασιλιά Bounty - υπολογιστή turn-based παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και ρόλων κυκλοφόρησε το έτος χίλια ενενήντα, σε μια σειρά από δημοφιλή παιχνίδια στο είδος της φαντασίας. Βασιλιά Bounty παιχνίδι που με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται σαν τίποτα να προσελκύσουν την προσοχή. Αλλά αν ακόμα και αν το κοιτάξετε, θα συνειδητοποιήσετε ότι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να γνωριστείτε με την ύπαρξη μιας τέτοιας ενδιαφέρον φανταστικό χαρακτήρα σαν Viking. Βασιλιά Bounty παιχνίδι θρύλος των ηρώων της φαντασίας.

Αυτό είναι όταν διαβάζετε και κοιτάζοντας όλες τις δυνατές πληροφορίες για αυτό το παιχνίδι να αποφασίσει να το παίξει, θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στην οποία θα σας δοθεί η ευκαιρία να παίξει βασιλιά Bounty λήψη. Βασιλιά Bounty κατεβάσετε το παιχνίδι θα είναι αρκετά εύκολο πράγμα για να κρατήσει υπό την παρουσία ενός τέτοιου προγράμματος ή torrent κατεβάσετε.

Η ουσία του παιχνιδιού βασιλιά Bounty είναι μάχες χαρακτήρα σας με το κακό τους εχθρούς, όπως τα τέρατα κατά τη διάρκεια putishestviya του. Όλη η δράση λαμβάνει χώρα στο έδαφος του Endor σε Darion. Το παιχνίδι Kings Bounty, είναι πρότυπο για κάθε παιχνίδι στον υπολογιστή, στην αρχή απαιτεί τη δημιουργία και την επιλογή του χαρακτήρα σας. Εδώ είναι απαραίτητο να σκεφτούμε και για το καθεστώς επιλογής του χαρακτήρα επηρεάζει ολόκληρο το gameplay του. Κατ 'αρχάς, ας εξοικειωθούν με τα χαρακτηριστικά της κάθε πρότασης.

Μόλις πρόσφατα, μια σειρά από παιχνίδια του βασιλιά Bounty ανανεωμένοι έκδοση της νέας σειράς που ονομάζεται Bounty βασιλιά πολεμιστή Βορρά. Εδώ έχετε μια επιλογή από τις τρεις χαρακτήρες:

• Viking?

• Skald?

• Magus.

Viking - το κύριο και μόνο η ποιοτική κύριο πεδίο της μάχης, η οποία αυξάνεται ταχύτερα από ό, τι οποιαδήποτε άμυνα και επίθεση. Επίσης, μόνο με την παρουσία ενός τέτοιου μοναδικό φαινόμενο του βόρειου αντίσταση και απόλυτη οργή. Κάνοντας αυτό που προκαλεί μεγάλες ζημιές στον εχθρό, με σχεδόν δεν έχουν Πατέρα.

Skald - συν - κατοχή της μαγείας. Η δύναμή του είναι στην καταπολέμηση της διάθεσης και τον αριθμό των στρατευμάτων, την οποία εμπλουτίζει ισχύ ως το καλύτερο ηγέτη, μαγεία. Έχει επίσης μια δύναμη της ανάστασης και τη θεραπεία των τραυματιών.

Magus - έχει επίσης τη δυνατότητα να μαγεία - ρούνων. Αυτός ο χαρακτήρας δεν στηρίζεται στην ισχύ ή το στρατό, ελπίζει μόνο για τη σοφία και βαθιά επίδραση. Μόνο στη διάθεσή του τη δυνατότητα - υψηλότερη μαγεία και την αλχημεία. Magus καθοδηγείται τακτικής, προσεγμένες λύσεις για να κερδίσει συμμάχους και εχθρούς αποδυνάμωση ή απλά να συντρίψει τη ροή του εχθρού της μαγείας.

Σε Kings Bounty παιχνίδι είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Αλλά άνδρες παίκτες θα απολαύσουν τις εικόνες των χαρακτήρων - συντρόφους, τα υπάρχοντα για την προστασία του πρωταγωνιστή - οι Βαλκυρίες. Εδώ μπορείτε να συναντήσετε ακόμη και ξωτικά, η οποία θα πρέπει να προστατεύονται. Θα είναι στο δρόμο για να επισκεφθείτε τις αγορές και τα καταστήματα, αυτά είναι χαρακτήρες που δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα το gameplay.

Game βασιλιά Bounty γίνονται κατά μήκος των γραφικών υψηλής ποιότητας, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την πρόσφατη σειρά των παιχνιδιών. Προσφέρονται επίσης μουσική, η οποία δίνει έμφαση μόνο τη φύση του παιχνιδιού με επιτυχία.

Μπορείτε να ξεκινήσετε στο gameplay. Ανυπεράσπιστους ανθρώπους εκδήλωση θάρρος σας και τη βοήθειά σας περιμένει. Καλό παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more