Σελιδοδείκτες

Kings και Θρύλοι

Εναλλακτικές ονομασίες: Kings και Θρύλοι

Game Kings και Θρύλοι - ένα online παιχνίδι που σχεδιάστηκε στο στυλ της IMO. Kings και Θρύλοι on-line έπαιξε μέσω ενός browser.

Παιχνίδι Kings και Θρύλοι επιτρέπει στους παίκτες αναλαμβάνει το ρόλο του Βασιλιάς. Θα λάβετε και τη χρήση ειδικών κάρτες που καλώντας πλάσματα ξόρκια και [ _1_] επίθεση τέρατα όταν μάχεστε εναντίον τους.

Για να μάθετε τι είναι στην καταχώριση Kings και Θρύλοι, θα πρέπει να διαβάσετε τις πληροφορίες που περιγράφονται στο κείμενο που ακολουθεί:

1. Μετάβαση στην ιστοσελίδα Kings και Θρύλοι.

2. Θα δείτε στη φόρμα αρχική σελίδα για να συμπληρώσετε την εγγραφή στο παιχνίδι.

3. Στο πρώτο κυτταρικό τύπο της στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

4. Σκεφτείτε έναν κωδικό πρόσβασης του παιχνιδιού και να το γράψετε στο δεύτερο κύτταρο.

5. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει το σωστό κωδικό πρόσβασης, επαναλάβετε πάλι στο επόμενο κελί. Γράψτε ξεχωριστά, έτσι ώστε να μην ξεχάσετε.

6. Εάν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του site και την πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής και την ιστοσελίδα, στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου στο κελί που θέλετε.

7. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί με την επιγραφή « Kostenlos spielen » .

Μπορείτε επίσης να έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην επίσημη σελίδα στο Facebook-e, κάνοντας κλικ στο μπλε κουμπί κάτω από την προηγούμενη φόρμα εγγραφής με την επιγραφή « Mit Facebook anmelden ».

Game Kal ένα browser game, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δύναμη του προσωπικού υπολογιστή σας, εφ 'όσον η ταχύτητα του Διαδικτύου σε συνδυασμό με αυτό. Στην περίπτωση αυτή, αυτό σημαίνει ότι αν ο υπολογιστής σας είναι αδύναμη, Internet υψηλής ταχύτητας, επίσης, να "επιβραδύνει".

Παίξτε Kings και Θρύλοι, θα πρέπει να την οικοδόμηση βασίλειό του, συλλέγοντας μια ποικιλία από κάρτες.

Σε Kings και Θρύλοι παίζουν θέλετε, όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτές τις κούρσες,

1. Άνθρωποι. Η κατηγορία αυτή στηρίζονται κυρίως στον αγώνα man to man . Μπορείτε δεν πρέπει να φοβόμαστε βουτιά σε πραγματική μάχη , η οποία μπορεί να είναι είτε στα πόδια τους, και το άλογο.

2. Ξωτικά. Elven στρατευμάτων προτιμούν αγώνα για μια μεγάλη απόσταση . Μπορούν χρησιμοποιούν ένα τόξο και ισχυρό μαγεία σε να κρατήσει τους εχθρούς τους Απόσταση . Σε μάχη σώμα με σώμα χάνουν γρήγορα την ενέργεια και να γίνει αδύναμη.

3. Mongrels. Μπορούν έχουν πολλά χαρακτηριστικά. Αλλά Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι μοναδικές κινηθεί στο πεδίο της μάχης.

4. Πτώματα. Αυτά τα στρατεύματα αρνούνται να πεθάνουν, και, τέλος, να προσκολλώνται στην παραμικρή ευκαιρία να ζήσουν. Παρουσία και εμφάνιση προκαλούν φόβο τους στους αντιπάλους τους.

5. Ορκ. Αυτό εξαιρετικά ανθεκτικές είναι με πολλά δύναμη, και ως εκ τούτου, [_2_ τους] δύσκολο να νικήσει .

6. Goblins. Χάρη στην χαμηλές ανάπτυξη μπορούν γρήγορα εισέλθουν στο πεδίο της μάχης . Η δύναμή τους έγκειται στον αριθμό τους.

7. Δαίμονες. Ακόμη και αν απαιτήσεις τους με την πρώτη ματιά θεαματικό, [_2_ τους] διάφορα δεξιότητες μπορεί ακόμη [ _1_] το ισχυρότερο αντιπάλους που γόνατα.

Kings και Θρύλοι Online - αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλές περιπέτειες και μάχες. Δεν χρειάζεται τίποτα, εκτός από το πώς να δημιουργήσετε και να δείξετε ότι είστε ένα πραγματικό παίκτη και δεν φοβούνται δυσκολίες. Καλή τύχη σε σας βασιλιάδες και Θρύλοι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more