Σελιδοδείκτες

Kings Age

Εναλλακτικές ονομασίες: Age of Kings

Σε Kings Age παιχνίδι είναι όλοι οι οπαδοί των online στρατηγικές, και ιδιαίτερα οι άνθρωποι που είναι τρελοί για το Μεσαίωνα, ιππότες και κάστρα. Εδώ θα γίνει βασιλιάς και να είναι σε θέση να διασταυρώσουμε τα ξίφη στη φεουδαρχική πολέμους με άλλους παίκτες online. Γίνετε ένα ισχυρό και με την άδειά σας, θα πρέπει να ανεγερθεί νέο και παλιές πόλεις αδειάσει.

Για να παίξετε το παιχνίδι Kings Age απευθείας σύνδεση θα πρέπει να περάσει απλή εγγραφή στο παιχνίδι Kings Age. Το μόνο που χρειάζεται:

1. Επιλέξτε το όνομα οθόνης σας.

2. Επιλέξτε νέο κωδικό γνωστός μόνο σε εσάς.

3. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας.

4. Επιβεβαιώστε την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων και των συνθηκών και της προστασίας των δεδομένων.

5. Στη συνέχεια, στο e-mail σας θα σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το παιχνίδι και κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο της επιστολής να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Kings Age.

Όταν Kings έλεγχο Age έχει τελειώσει, θα πρέπει να επιλέξετε τον κόσμο (χάρτης), η οποία θα ξεκινήσει την ανάπτυξη της πόλης σας. Οι κύριες διαφορές στους χάρτες που έχουν χάρτες τόσο για αρχάριους και έμπειρους παίκτες. Από τη στιγμή που δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί στην πόλη και την εμπειρία του στην οικοδόμηση καλύτερων επιλέξετε να παίξετε το Kings Age χάρτη για αρχάριους. Οι άλλοι παίκτες σε αυτόν τον χάρτη θα χωρέσει το επίπεδο σας.

Kings Age online παιχνίδι ξεκινάει για εσάς ως ένα χάρακα με ένα μικρό κάστρο και γύρω από πολλά στρέμματα γης του αίματός σας, όπου εξακολουθεί να είναι μερικές χυτό εξόρυξης συμφωνία των πόρων σας. Τώρα να προσδιορίσετε αν αυτά τα εδάφη μετατραπεί σε μεγαλοπρεπή πρωτεύουσα του βασιλείου σου.

Κάστρο είναι η καρδιά του οικισμού σας. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο κλειδώματος που έχετε, τόσο πιο γρήγορα η κατασκευή στη γη σας. Όταν το κάστρο σας φτάσει το επίπεδο 15, θα είστε σε θέση να κατεδαφίσουν τα κτίρια.

Online Game Kings Age κάνει ένα ίχνος ρεαλισμού από την άποψη του τι δεν μπορούν να συσσωρεύονται διαρκώς πόρους. Είναι περιορίζεται από το μέγεθος της αποθήκης σας. Το περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, οι περισσότεροι πόροι που μπορείτε να αποθηκεύσετε. Αν η αποθήκη είναι γεμάτη, να σταματήσει την εξόρυξη πόρων.

Σε απευθείας σύνδεση Kings Age ανάπτυξη κτιρίων τους για άντληση πόρων (πριονιστήριο, λατομείο, ορυχείο εξόρυξης μεταλλεύματος, μύλος) Έχετε την καλύτερη ανάπτυξη των πόρων αυτών στην αποθήκη σας.

Επίσης κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της πόλης που θα είναι διαθέσιμα σε κτίρια, όπως:

Καταφύγιο. Εδώ, τα θέματα σας θα είναι σε θέση να κρύψει από τις επιθέσεις του εχθρού και να σώσει κάποιους πόρους.

Στρατώνες. Εδώ κάνετε τη στρατολόγηση και την αποστολή τους στον πόλεμο. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του στρατώνα, τα ισχυρότερα στρατιώτες σας.

City Wall. Όταν επιτεθεί στο κάστρο του εχθρού ενισχύει τις δυνατότητες μάχης των στρατευμάτων.

Έκδοση. Στη συνέχεια, μπορείτε καλέσετε υποζύγια για τροχόσπιτα για την ενίσχυση των εμπορικών δεσμών.

Market. Στην αγορά μπορείτε να αγοράσετε διάφορα αγαθά και τα στέλνουν τροχόσπιτα φορτωμένο. Όσο μεγαλύτερη είναι η αγορά, τα περισσότερα τροχόσπιτα.

Αλχημιστής. Εδώ πηγαίνει η ανάπτυξη όλων των ειδών τα ασυνήθιστα πράγματα, ωστόσο, χρήσιμο να το βασίλειό σου.

Memorial. Αυτό είναι ένα άγαλμα στο κέντρο του οικισμού, η οποία μπορεί να οικοδομηθεί μόνο αν έχετε όλα τα κτίρια έχουν φθάσει στο ανώτατο επίπεδό τους. Επωφελούμενη από ένα τεράστιο άγαλμα - αυξάνει την ασφάλεια των στρατευμάτων σας στο κάστρο στο 50%.

Game Kings Εποχή σε απευθείας σύνδεση σας παρέχει ευέλικτες επιλογές στρατεύματα. Κάθε μονάδα έχει τη δική του ικανότητες και την ειδίκευσή τους.

Εάν είστε ελλιπείς των χρημάτων και χρόνου για την προετοιμασία της ποιότητας στρατό, μπορείτε να καταφύγουν σε πρόσληψη τους αγρότες. Μόνος, είναι πολύ αδύναμοι, αλλά λόγω του μεγάλου αριθμού τους και τη βελτίωση της προστασίας του κάστρου, μπορεί να σώσει χάλι.

Spear δεν είναι πολύ ισχυρή ενάντια σε άλλες ομάδες πεζοπορίας, αλλά καλό εναντίον τοποθετηθεί ιππότες. Templars - πεζικάριους με σπαθιά. Αρκετά επικίνδυνο για άλλες ομάδες πεζοπορία. Οι τοξότες είναι πάντα ως υποστηρικτικό ρόλο. Επίσης, υπάρχει ένα μαινόμενο. Νάιτλι ιππικό μονάδες που απαιτούνται για γρήγορη και συντριπτικά χτυπήματα.

Για αναγνώριση των δυνάμεων του εχθρού, μπορείτε να μισθώσετε τις υπηρεσίες των κατασκόπων. Για τις κλειδαριές επίθεση στο παιχνίδι και έδωσε Καταπέλτης ram (trebushe).

Φρούριο σας θα δοξαστεί για όλες τις online βασίλειο χάρη στις επιτυχημένες καμπάνιες σας και τροχόσπιτα εμπόριο έφθασαν στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου και θα φέρουν μαζί τους ανείπωτο πλούτο. Το όνομά σας θα πρέπει να αναφέρονται με δέος και σεβασμό. Kings ελέγχου Age σας περιμένει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more