Σελιδοδείκτες

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Εναλλακτικές ονομασίες: Kingdoms of Amalur: Reckoning

Παιχνίδι Kingdoms of Amalur: Reckoning είναι ένα single-player παιχνίδι ρόλων, το οποίο δημιουργήθηκε μετά την συγγραφέα Robert Salvatore. Ενέργειες στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα μαγευτικό τόπο: Alamura βασίλεια.

Βασίλεια παιχνίδι Computer of Amalur: Reckoning, μπορείτε να κατεβάσετε σε οποιοδήποτε site που παρέχει αυτή τη δυνατότητα.

Πριν από το παιχνίδι, οι προγραμματιστές προτείνουμε να δείτε για Kingdoms of Amalur: Reckoning βίντεο. Εισαγωγικό βίντεο αποκαλύπτουν ως επί το πλείστον όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Στα Kingdoms of Amalur παιχνίδι: Reckoning αναζητήσεις μπορεί να είναι διαφορετικά επίπεδα πολυπλοκότητας: τόσο απλή και σύνθετη.

Το παιχνίδι Kingdoms of Amalur: Reckoning παίζουν ξεκινήσετε με μια καθαρή πλάκα. Στο παιχνίδι ξυπνάτε ανάμεσα στα πτώματα, μετά την επιστροφή από τους νεκρούς. Ο χαρακτήρας σας συνειδητοποιεί ότι έχει μια πολύ ισχυρή μαγεία, χάρη στην οποία το χέρι σας για να αλλάξει ολόκληρο τον κόσμο σας.

Είναι σε συνεχείς μάχες, συγκρούσεις, ο χαρακτήρας σας θα πρέπει να ξεκλειδώσετε το μυστικό της αθανασίας του και να θέσει ένα τέλος στο κακό που βασιλεύει εδώ και πολλά χρόνια.

Στην αρχή των Βασιλείων παιχνιδιού of Amalur: Reckoning Μπορείτε να επιλέξετε ποια φυλή θα αντιμετωπίσει τον χαρακτήρα σας:

1) Almain (ευγενείς) - είναι μια πλούσια και κακομαθημένη ανθρώπους. Έχουν τη γνώση της αλχημείας και τείνουν να πείσει, αλλά ξέρει επίσης σιδηρουργία.

2) Varani (περιπλάνηση άτομα) - αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τυχεροί στη ζωή, και καλύφθηκαν με μίσος. Μπορούν να ανιχνεύουν αόρατη, και να συμμετάσχουν στο εμπόριο, και μπορεί να πάρει κλειδαριές.

3) Ljosalfar (φως ξωτικά) - είναι θετικούς ανθρώπους, οι οποίοι κατοικούν στα δάση. Έχουν τη γνώση της αλχημείας και την κατασκευή κρυστάλλων και απάγεται η μαγεία.

4) Dokkalfar (σκούρα ξωτικά) - είναι μια κακή ξωτικά που έχουν σε λάθος δρόμο. Μπορούν να παράγουν κρύσταλλο και έχουν τις ικανότητες πειθούς και stealth.

Επίσης στα βασίλεια του παιχνιδιού of Amalur: Reckoning έχει τρεις κατηγορίες δέντρο:

1) Warriors - είναι η πιο ισχυρή και θαρραλέα τάξη.

2) Magee - έχουν τη γνώση της αλχημείας και μαγικά ξόρκια.

3) Απατεώνες - αυτό είναι το πιο πονηρό και έξυπνο τάξη που δεν φοβάται τίποτα.

Δεξιότητες καταπολέμηση σας εξαρτάται από το τι ακριβώς τάξη σας ευνοούν. Εμφάνισή σας εξαρτάται επίσης από την επιλεγμένη κατηγορία.

Στα Kingdoms of Amalur παιχνίδι: Reckoning όπλο που θα παίξει εξαρτάται από την κατηγορία που θα επιλέξετε

1) Πολεμιστής - διαφορετικά σπαθιά και σφυριά.

2) Για τις ληστής - μαχαίρια, τόξα, σπαθιά νεράιδες.

3) Για τον μάγο - ραβδιά, τσάκρα, σκήπτρα.

Είναι το παιχνίδι Kingdoms of Amalur: Reckoning πέτρες, το οποίο μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αντί για όπλα. Καλούνται μαγεμένο αξεσουάρ. Αυτά περιλαμβάνουν: δακτυλίους και μοναδικό περιδέραιο.

Στα Kingdoms of Amalur παιχνίδι: Reckoning χρησιμοποιεί ένα σύστημα της τύχης, με το οποίο ο παίκτης μπορεί να ανοίξει άλλα μοίρα.

Βυθιστείτε στον απίστευτο κόσμο του Kingdoms of Amalur: Reckoning, ξέρει όλα τα χαρακτηριστικά του! Μην αφήνετε την κάθοδο των εχθρών και να απαλλαγούμε από τον κόσμο του από το αρχαίο κακό.

Καλή τύχη εκτέλεση των αποστολών τους!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more