Σελιδοδείκτες

Βασιλιάς του Αβαλον

Εναλλακτικές ονομασίες: Παιχνίδι βασιλιάς του Άβαλον, KoA, KVK
Ο βασιλιάς του παιχνιδιού Avalon - Οι Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης Αφηγήθηκαν Anew

Εάν είστε λάτρης του θρύλου του βασιλιά Αρθούρος και των ιπποτών του, τότε το online παιχνίδι στρατηγικής για το Android King of Avalon είναι μόνο για σας. Εδώ η ιστορία του Merlin, της Morgana, του Balthazar, του βασιλιά Αρθούρου και άλλων χαρακτήρων που συναντώνται στο δρόμο σας αλληλένδετα.

Τα πάντα ξεκινούν με ένα καταπράσινο κάστρο και έναν ιππικό που βυθίζεται στις πύλες του κάστρου με μια αναφορά. Τα στρατεύματα της Morgan πολιορκούσαν την πόλη, πρέπει να αποφασίσετε τι να κάνετε στη συνέχεια. Ως αληθινός υπερασπιστής του κάστρου, αποφασίζετε να σταθείτε στο τέλος και να υπερασπιστείτε την πόλη με όλους τους κατοίκους της. Αυτό το στάδιο είναι η εκπαίδευση για το παιχνίδι. Ως εκ τούτου, σας ζητείται να χτίσετε στρατώνες και να αρχίσετε να προσλαμβάνετε στρατεύματα. Παράλληλα με τις ενέργειές σας, οι ενισχύσεις φτάνουν στο κάστρο για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του μεγαλύτερου αριθμού εχθρών. Πρέπει να αντισταθείτε, επειδή όλοι οι σύμμαχοί σας έχουν ήδη πέσει. Τα στρατεύματά σας πρόκειται να συγκρουστούν στη μάχη, αλλά ξαφνικά η Μέρλιν εμφανίζεται, προκαλεί ένα ξόρκι για να σπάσει την πορεία της μάχης προς όφελός σας. Τα στρατεύματα της Morgan οδηγούνται πίσω. Αυτό είναι όπου αρχίζει η ιστορία σας, η ιστορία του βασιλιά Avalon.

King του Avalon στον υπολογιστή είναι κατά κύριο λόγο ένα στρατηγικό παιχνίδι, τις περισσότερες φορές θα πρέπει να ασχοληθεί με την κατασκευή και την ανάπτυξη του κάστρου σας. Το κάστρο είναι το προπύργό σας, το προπύργιο της εξουσίας. Αναπτύξτε το με ισορροπημένο τρόπο και θα είστε αήττητοι. Μετά την αρχική μάχη με την Morgana, τα υποκείμενα σας έχουν διατηρήσει ένα αυγό δράκων, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον και να αυξήσετε τον προστατευτικό σας από την πυρκαγιά. Αλλά τα πρώτα πράγματα πρώτα.

Πρώτο κεφάλαιο

Πρώτον, θα ξεκινήσουμε την αποκατάσταση της πόλης. Το φρούριο είναι το κέντρο του κάστρου και ένα προπύργιο για εσάς και τους υποτελείς σας. Αυξήστε το επίπεδο του φρουρίου στο δεύτερο επίπεδο. Τότε μας προσφέρεται να χτίσουμε στάβλους. Θα επιτρέψουν να προσλάβουν ιππικό. Τα κατασκευάζουμε και διατάζουμε την εκπαίδευση του πρώτου αποσπάσματος των αλόγων. Ενώ οι ιππότες ετοιμάζονται, θα προσπαθήσουμε να πάμε πέρα u200bu200bαπό το κάστρο και να επιτεθούμε στα τέρατα που μας περιβάλλουν. Θα επιλέξουμε το απλούστερο, πρώτο επίπεδο για τώρα και θα στείλουμε την πρώτη μας ομάδα στη μάχη. Αυτά είναι τα πρώτα βήματα που παίρνουμε για να λάβουμε το πρώτο μας βραβείο.

Δεύτερο κεφάλαιο

Τώρα ας φροντίσουμε το αυγό μας. Πηγαίνουμε στο σπήλαιο του δράκου και χρησιμοποιούμε το ελιξίριο που μας δόθηκε για να ολοκληρώσουμε το πρώτο κεφάλαιο. Το αυγό φαίνεται να έρχεται στη ζωή, είναι γεμάτο χρώματα και φαίνεται να είναι έτοιμο να σκάσει. Αλλά γι 'αυτό θα χρειαστείτε ένα άλλο ελιξίριο. Ως εκ τούτου, επιστρέφουμε στην αποκατάσταση της πόλης και στη συσσώρευση εξουσίας. Για να βελτιώσετε τη δύναμη στο 3ο επίπεδο, πρέπει να βελτιώσετε τον τοίχο στο 2ο επίπεδο. Ξεκινήσαμε για τον τοίχο για την κατασκευή αγροκτημάτων και πριονιστηρίων. Αυτές είναι οι βασικές εγκαταστάσεις εξόρυξης για την προμήθεια και στρατολόγηση στρατευμάτων. Μετά από αυτό, προσπαθούμε να επιτεθούμε σε ένα τέρας υψηλότερου επιπέδου. Σημειώστε ότι για την καταστροφή των γύρω τεράτων, θα λάβετε πόρους και αντικείμενα, καθώς θα αντλήσετε τον ήρωά σας. Αυτό είναι σημαντικό, διότι όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του τέρατος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανταμοιβή. Χρειάζεται μόνο να χτίσουμε καλύβες για τοξότες και να κάνουμε την εκπαίδευσή τους. Επιπλέον, δημιουργούμε σκηνές πίσω από τον τοίχο για τα στρατεύματά μας, θα βρίσκονται εκεί. Περισσότερες σκηνές - περισσότερα στρατεύματα που μπορούμε να μισθώσουμε. Εν τω μεταξύ, το δεύτερο κεφάλαιο έχει τελειώσει και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον μελλοντικό μας δράκο.

Τρίτο Κεφάλαιο

Ο κύκλος της κλήσης θα κάνει δυνατή την κλήση του πρώτου μας δράκου και το ελιξίριο που θα ληφθεί για την ολοκλήρωση του δεύτερου κεφαλαίου θα βοηθήσει σε αυτό. Το χρησιμοποιούμε στο αυγό μας. Φλέχνει και μας κάνει να καταλάβουμε ότι η ψυχή του δράκου είναι ζωντανή και θα ξαναγεννηθεί. Χρησιμοποιούμε μια μπάλα πυρκαγιάς και voila σε αυτό, ο δράκος ξαναγεννιέται και είναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει! Γνωρίζουμε γρήγορα ένα όνομα γι 'αυτόν, τώρα θα απαντήσει μόνο σε αυτόν. Η Morgana φάνηκε να αισθάνεται την αφύπνιση της εξουσίας και αμέσως έστειλε μια μικρή αποσύνδεση στρατευμάτων για να επιτεθεί. Ετοιμαστείτε για τη μάχη!

Βελτιώστε πραγματικά το φρούριο, τοίχο, να χτίσετε ένα πανεπιστήμιο, να μάθετε την ικανότητα της άμυνας και να αυξήσετε το επίπεδο του δράκου. Παρακαλώ σημειώστε ότι με την αύξηση του επιπέδου έχετε τα μπόνους, αμυντικά και επιθετικά. Ενεργούν στους στρατιώτες σας. Μόλις το κάνετε αυτό, ο δράκος φτάνει στον αέρα και με μια φλογερή αναπνοή καταστρέφει τα στρατεύματα της Moragna.

Τα πάντα, η εκπαίδευσή σας ολοκληρώνεται και μπορείτε να κάνετε βασιλικές υποθέσεις, να εκτελείτε τα επόμενα κεφάλαια και να παλέψετε για δόξα και τιμή!

Κτίρια στην πόλη σας που θα χρειαστεί να κατασκευαστούν και να αναπτυχθούν σταδιακά:

  • haracks
  • στάβλοι
  • εύρος λήψης
  • εργαστήριο πολιορκίας
  • Πρεσβεία
  • σιδηρουργός
  • Πανεπιστήμιο
  • σπηλιά του δράκου
  • προστατευτικός τοίχος

Πατήστε το βασιλιά του Avalon - κάντε κλικ στο κουμπί για να παίξετε King of Avalon, θα μεταφερθεί στον ιστότοπο από τον οποίο θα κατεβάσετε το emulator BlueStacks android. Με αυτό, εγκαταστήστε το βασιλιά του Avalon και απολαύστε το παιχνίδι.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more