Σελιδοδείκτες

Khan Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Khan Wars

Khan Wars online - δωρεάν browser-based multiplayer παιχνίδι στρατηγικής από την εταιρεία XS λογισμικών. Βάση του παιχνιδιού μέχρι μια μάχη ανάμεσα σε διαφορετικά έθνη που ζουν σε εικονική γη. Ό, Ό, τι κι αν κάνετε, είτε πρόκειται για κατασκευή ή πόρων εκχύλιση γίνεται προκειμένου να αναπτύξουν το δικό τους κράτος και να αυξήσει την δύναμη μάχης του. Μετά από όλα, μόνο η ισχυρή, δεν θα πρέπει να φοβόμαστε να επιτεθεί στον εχθρό να χαίρονται στη συνέχεια συγκλονιστική νίκη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι, χωρίς να δεσμευόμαστε επίθεση, δεν θα πρέπει να παρασύρονται σε μάχες. Αρκετά υπερασπίζονται συχνά τον εαυτό κατά των δραστών και καλύτερα να είναι έτοιμος για τέτοιες συναντήσεις. Μην χαζεύω! Δημιουργήστε ένα αξιόπιστο στρατό και να λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο πόλεμο!

Για να παίξετε Khan Wars αρκετά ο υπολογιστής με τις μέσες παραμέτρους. Γι 'αυτό μην ανησυχείτε για τις απαιτήσεις συστήματος. Εάν έχετε την επιθυμία - να ενταχθούν. Κάντε μια βουτιά στην ατμόσφαιρα θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της Khan Wars εγγραφής. Ο λογαριασμός δημιουργείται ως εξής: Ετέθη το όνομα του παιχνιδιού, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης. Από προεπιλογή, αποδέχεστε τους όρους της συμφωνίας. Να είστε έτοιμοι - τώρα, στη συνέχεια, να αρχίσει μια θυελλώδη ζωή!

Πρώτα απ 'όλα, να επιλέξουν σε ποια χώρα θέλετε να παίξετε Khan Wars. Σκεφτείτε προσεκτικά, επειδή ο γύρος θα είναι αδύνατο να το αλλάξετε. Κάθε έθνος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τη δική του ξεχωριστή μονάδα και προσχώρησε, θα λάβετε ακριβώς τα μπόνους που και να θέσει αυτό το έθνος. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν 11 τέτοια έθνη: Άραβες, οι Λιθουανοί, οι Γότθοι, ρωσικά, περσικά, Φράγκοι, Βρετόνους, Μογγόλοι, Βυζαντινοί, Bolgartsy, Γερμανοί, Ιάπωνες. Η ποικιλομορφία αυτή σας επιτρέπει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή.

Τι περιλαμβάνει το gameplay, αλλά μια ατελείωτη μακελειό. Κάθε παίκτης πρέπει να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη της περιουσίας τους. Όλα τα κτίρια που κατασκευάστηκαν στο έδαφος της δικής του κάστρου. Πρέπει να έχετε Farms, ορυχεία χρυσού, μεταλλεία σιδήρου, και να παρέχουν οι ίδιοι με τους πόρους. Επίσης, πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα των Στρατώνων και στάβλους, ότι όπου οι μονάδες μάχης το τρένο. Μην ξεχάστε για τόσο σημαντικά θέματα όπως ένα τείχος, Cache, τον καθεδρικό ναό, Πύργος, Αποθήκες, τους στάβλους. Δεν κάνουμε χωρίς τις Tavern Market, Νοσοκομεία. Και για τη γεωργία πρέπει πραγματικά Forge, Ανεμόμυλος και διάφορα εργαστήρια. Μόνο με την οικοδόμηση όλα, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι. Στην πραγματικότητα, το κάστρο - το σπίτι σας. Γι 'αυτό να δημιουργήσει για τον εαυτό σας άνετο περιβάλλον! Με την ευκαιρία, με την πάροδο του χρόνου μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των κλειδωμάτων που βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας. Διαφορετικά, γιατί θα πρέπει κατάκτηση; Αλλά σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν περιορισμοί. Ένας παίκτης μπορεί να αποφανθεί ταυτόχρονα σε περισσότερες από έντεκα κλειδαριές.

Όσον αφορά τους πόρους, την οικονομική περιλαμβάνουν χρυσό, σίδηρο, ξύλο, τρόφιμα. Όλα αυτό επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους. Αλλά υπάρχουν πόροι όπως είναι ο πληθυσμός και η αφοσίωση. Την ανάπτυξη κατοικιών, να πάρει περισσότερους ανθρώπους. Χρησιμοποιείται για μονάδες εκπαίδευσης και απόδοσης των κτιρίων. Λοιπόν, όταν πολλοί κάτοικοι, προσπαθήστε να μην τους αφήσει στη μοίρα τους. Η εμπιστοσύνη του κοινού στον ιδιοκτήτη του Κάστρου vymeryat πίστη. Ποιος δεν θέλει σεβασμό! Είναι μια σοφή αρχηγός!

Ας δούμε τι θα αποτελείται από τους στρατιώτες μας. Χωρίς έναν στρατό για να παίξει το παιχνίδι Khan Wars είναι απλά μη ρεαλιστικό. Έτσι, οι στρατιώτες χωρίζονται σε αυτούς τους τύπους: Τοξότες (crossbowmen, Τοξότες, Royal Τοξότες), Horse στρατεύματα (Ελαφρύ ιππικό, άλογο τοξότες, Προσκόπων, Heavy Ιππικού), Πεζοπορία στρατεύματα (τσεκούρι, ρόπαλο-κομιστή, ξιφομάχος, Pikener) και Siege Machines (Taran, Ballista, Καταπέλτης). Υπάρχουν ειδικές δυνάμεις ότι για κάθε έθνος - το δικό του. Βασικό ρόλο στη δημιουργία των στρατηγικών παίζουν ιππότες. Είναι αυτοί που θα οδηγήσει τον στρατό σας. Κατά την ανάπτυξη του Βασιλείου Ιπποτών διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Υπάρχουν 4 κατηγορίες των ιπποτών: Marshal, τσιφλικά, Trader και κατασκόπων. Κάθε είδος έχει το δικό του ήρωα της ενεργητικής και παθητικής ικανότητές του. Ιππότες κερδίζουν την εξουσία τους μέσω της επιδέξιας εντολή των στρατών και την επιτυχή ολοκλήρωση των πολυάριθμων αποστολών.

Παιχνίδι Khan Wars κανείς χρήστης δεν θα επιτρέψει να παραμένει αδρανής. Αφού έφυγε από πολλές διαφορετικές εργασίες. Ετοιμαστείτε να υλοποιήσει τις στρατιωτικές, οικονομικές και απλές εργασίες. Αγαπητοί οπαδοί των στρατιωτικών μαχών, η εγγραφή στο παιχνίδι Khan Wars σας περιμένει! Εγγραφείτε σήμερα και να περνούν τον ελεύθερο χρόνο σας κορεσμένη.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more