Σελιδοδείκτες

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Εναλλακτικές ονομασίες: Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Επεξεργαστής: Pentium II 350

RAM: 128 MB

Βίντεο

Star Wars: Jedi Knight: - ". Star Wars" Jedi εξόριστος το δεύτερο μέρος ενός από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον υπολογιστή που βασίζεται στα κίνητρα του σύμπαντος Star Wars: Jedi Knight είναι σε αντίθεση με τα συμβατικά σκοπευτές, γιατί εδώ ο παίκτης είναι διαθέσιμα όπλα δεν είναι μόνο μεγάλης εμβέλειας, αλλά lightsabers, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Δύναμη στην αναμέτρηση με τον εχθρό.

Οικόπεδο Star Wars: Jedi Knight 2

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του πρώτου μέρους του παιχνιδιού. Ο πρωταγωνιστής Kyle Katarn, φοβούμενη και πάλι υποκύψει στη σκοτεινή πλευρά της δύναμης, παραιτείται από τις ικανότητές του και ρίχνει lightsaber του. Ο πρωταγωνιστής του Star Wars: Jedi Knight: Jedi εξόριστος αποφασίζει να επιστρέψει στο επάγγελμα των μισθοφορικών στρατευμάτων βοηθώντας τη Νέα Δημοκρατία να τελειώσει τα τελευταία απομεινάρια των Αυτοκρατορικών δυνάμεων. Κατά τη διάρκεια μιας από τις αποστολές, Kyle, συνοδευόμενη από δικαιολογητικά παλιό του φίλο Jan ΙΑΠ ένας από τους πλανήτες ανταρτών, εφόσον πληρούν Desann σκοτεινό Jedi, ο οποίος έμαθε Kyle νικητή Jerec και απάγει Jen. Προσπαθώντας να σώσει τη σύντροφό του, Kyle παραδέχεται στη μάχη Dessanu χρησιμοποιηθούν εναντίον του Silas και ο φίλος του πεθαίνει. Oklemavshis Kyle είναι εξαγριωμένος και πηγαίνει προς την κοιλάδα του Jedi να ανακτήσει δύναμη. Ο πρωταγωνιστής επιστρέφει στο εσωτερικό άδυτο του Star Wars, Jedi Academy, 2ης γενιάς η οποία έχει ήδη ετοιμάσει μας γνωρίζουμε Luke Skywalker. Ότι πρέπει Kyle πάρει το σπαθί σου, άφησε για φύλαξη. Από τη στιγμή αυτή αρχίζει το κυνήγι σας για το σκοτεινό Jedi Dessau, το οποίο θα σας μεταφέρει μέσα από όλους τους κόσμους του Star Wars: Jedi Knight 2.

Εμφάνιση

Ειδική παιχνίδι αξιολόγησης αξίζει οπτικό συστατικό του είναι γεμάτη με μυαλό-ειδικά εφέ και καλά σχεδιασμένα μοντέλα χαρακτήρων. Τα πάντα, απολύτως τα πάντα στο Star Wars: Jedi Academy 2 κατέχει στο υψηλότερο επίπεδο, από τον ήρωα και τελειώνει συνηθισμένο Imperial stormtroopers. Σύμφωνα με ένα μοντέλο χαρακτήρες του παιχνιδιού και έκανε την κίνηση. Το παιχνίδι αξίζει να παίζει ακόμα και μόνο για να δούμε πώς πετάει με χάρη από την έκρηξη termogranate, επίθεση, όπως βιασύνη τελευταία δώδεκα πυροβολισμούς μηχανες. Ο ήχος είναι επίσης μέχρι το σήμα και όλες οι οπτικές απολαύσεις θα επαναληφθεί μεγάλη soundtrack, που επηρεάζουν τα πάντα, ακόμα και την ηχώ των οποίων πέταξε πέρα ​​από το blaster δέσμης.

Ναι θα φτάσετε με δύναμη

Game Star Wars: Jedi Knight μεταμορφωθεί πραγματικά, μια φορά στα χέρια του πρωταγωνιστή χάνει μάχη με lightsaber αντικατάστασης blaster. Θα υπάρξει μια προσδιορισμό της ταχύτητας και ατμού που ρέει, χαριτωμένες κινήσεις, αλλά ακόμα και σοβαρά στερεί τα οφέλη σε ποσότητα που υπερβαίνει την ομάδα του εχθρού. Όλα αυτά συνοδεύονται από πανέμορφα flips και τούμπες, πέφτοντας συνδυασμούς και κεραυνούς. Δεξιότητες πρωταγωνιστής θα αυξηθεί σε όλο το παιχνίδι και τον αριθμό των διαθέσιμων beats, κόλπα και ακροβατικά τούμπες μαζί του. Σε σύγκριση με το πρώτο μέρος του συστήματος για τη συλλογή σωματιδίων εξαφανίστηκαν Δυνάμεις από τα πτώματα των νεκρών εχθρών, τώρα Kyle μπορεί η ίδια την παραγωγή ενέργειας, η οποία είναι απαραίτητη για κάποιο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους. Το πιο συναρπαστικό αγώνα θα σας περιμένει στη μάχη με την επαναστατική Jedi, ώστε να μην περνούν όλες οι δυνάμεις στις μάχες με απλές stormtroopers.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more