Σελιδοδείκτες

Jagged Alliance

Εναλλακτικές ονομασίες: Jagged Alliance

Παιχνίδι Jagged Συμμαχία Σε σύνδεση - ρόλος με βάση τη στρατηγική multiplayer browser-based. Δημιουργήθηκε από Gamigo τεράστια ενέργεια ευχαριστεί τους χρήστες χαρακτηριστικά όπως ρεαλιστικά 3D γραφικά, μια τεράστια επιλογή των μονάδων των μισθών, τη δυνατότητα να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, ένα μεγάλο οπλοστάσιο των όπλων, πολύχρωμα μάχη με πραγματικούς παίκτες, την εξάλειψη των εμποδίων που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη. Jagged Συμμαχία Σε σύνδεση είναι ένας άξιος συνέχεια των προηγούμενων έργων. Μετά από όλα, έχει διατηρήσει τα χαρακτηριστικά παιχνίδια παρόμοια θέματα και απέκτησε επιπλέον πλεονεκτήματα που το διακρίνουν από άλλους εικονικούς διασκέδαση. Απαιτεί από τους παίκτες να εκπληρώσει σωστά την αποστολή του να αντλεί μισθοφόρους που ανήκουν στο στρατό φροντίζει τα όπλα και να αναπτύξουν τακτικές. Πρόκληση τρομερή εχθρούς και να δείξετε ότι μπορεί να είναι το καλύτερο από τα καλύτερα!

Λίστα απαιτήσεων συστήματος δεν αποθαρρύνονται παράφρων της. Gameplay είναι αρκετά κατάλληλο για την ακόλουθη διαμόρφωση PC: OS των Windows XP ( SP 2) / Vista / 7, Core 2 Duo 1. 8 GHz, 512 MB βίντεο ( Geforce 8800 / ATI 2600)? DirectX 9. 0s, μνήμη RAM 2 GB, 3 GB σκληρό δίσκο. Αν όλες αυτές οι παράμετροι είναι φυσιολογικό, Jagged Συμμαχία Σε σύνδεση εγγραφής θα παρέχει πρόσβαση σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά σκοπευτές του Διαδικτύου. Δημιουργώντας ένα λογαριασμό - η διαδικασία είναι αρκετά γρήγορη. Συμμετοχή στο παιχνίδι Jagged Συμμαχία Σε σύνδεση προβλέπει την εισαγωγή του ονόματος του παιχνιδιού, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης, και την αποδοχή της συμφωνίας χρήστη. Μετά από αυτό, μπορείτε να βγείτε με ασφάλεια στον κόσμο της βάναυσο πόλεμο και να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία.

Στην αρχή θα πρέπει να αποφασίσει ποια κατηγορία να ανήκει στον πρωταγωνιστή. Από τις πέντε υπάρχουσες κατηγορίες (Sentinel, Command στρατιώτες, sniper, shooter, στρατιώτες) Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε αυτόματης πώλησης. Στη συνέχεια θα πρέπει να καλέσετε την υπηρεσία των μισθοφόρων. Φορτισμένες μονάδες στο παιχνίδι για περισσότερο από 60 είδη. Θα πρέπει να μάθουν να επιλέγουν την πλέον κατάλληλη, έτσι ώστε η μονάδα δημιουργήθηκε από τους άνδρες οι οποίοι είναι σε θέση να εκτελούν διάφορες λειτουργίες. Παίξτε Jagged Συμμαχία Σε σύνδεση Θα άντλησης μισθοφόρων. Κάθε ένα από αυτά σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό κεκτημένα παραμέτρους όπως η αντοχή, επιδεξιότητα, αντίληψη, τα αντανακλαστικά, την ακρίβεια. Βεβαιωθείτε ότι οι ικανότητές τους βελτιώθηκε - και οι πιθανότητες επιτυχίας σας θα αυξηθεί σημαντικά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μια ειδική μονάδες συγκάλυψης. Πρέπει απλά να παρέχουν τις απαραίτητες μισθοφόρους όπλων. Προβλήματα με αυτό δεν θα προκύψουν. Μετά τον πόλεμο, κατά τη διάρκεια είναι εκατοντάδες των τύπων και των όπλων, και πανοπλίες.

Ο καθένας που ξεκινά Jagged Συμμαχία Σε σύνδεση παίξει για να περάσει την εφαρμογή της αποστολής. Συνηθίσει σε αυτόν τον κόσμο, θα είστε σε θέση να εκτελούν πιο πολύπλοκες εργασίες. Το παιχνίδι έχει πολλές διαφορετικές αποστολές μάχης! Το κύριο πράγμα δεν είναι τεμπέλης! Όσον αφορά το σύστημα PvP, αποτελείται κυρίως από τους ακόλουθους τύπους μάχες:

- Deathmatch, όπου ο νικητής είναι αυτός που παραμένει στο παιχνίδι τουλάχιστον μία μισθοφόρος?

- Hunter επιβραβεύει για τη σύλληψη?

- Search & Destroy, η οποία θα ασχοληθεί με την καταστροφή των στόχων του εχθρού, ενώ υπερασπίζεται τα δικά σας αντικείμενα.

Κάθε νίκη - είναι από μόνη της ένα πολύ γλυκό συναίσθημα. Αλλά εκτός από αυτό, θα λάβει αποζημίωση υλικό. Κανείς δεν έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να τιμητικές βαθμούς ή μπόνους με τη μορφή των καυσίμων.

Το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα να συγκριθούν με άλλους παίκτες. Άξιοι αντίπαλοι θα βρει αυτόματα το σύστημα παντρολογήματα. Η μεγαλύτερη φήμη σας, τόσο ισχυρότερος θα είναι ο εχθρός.

Με την ευκαιρία, για να παίξει το παιχνίδι Jagged Συμμαχία Σε σύνδεση θα είναι πιο εύκολο αν έχετε αγοράσει χρυσού. Αρχικά εκδίδονται μικρό δωρεάν χρυσό, αλλά τότε θα πρέπει να αγοράσετε. Ωστόσο, αυτή η προσφορά είναι κατά την κρίση σας.

Αγαπητοί οπαδοί μια συγκίνηση, πιστέψτε με, δεν θα είναι απογοητευμένοι! Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλός τρόπος για να ανεβάσετε την αδρεναλίνη! Ας υποθέσουμε ότι στην δύσκολη πραγματικότητα του πολέμου είναι πάντα συνοδεύεται από καλή τύχη σε εσάς!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more