Σελιδοδείκτες

Jade Dynasty

Εναλλακτικές ονομασίες: Jade Dynasty

Αν - γνώστης από τα καλύτερα ανατολίτικη γεύση, δεν έχω τίποτα εναντίον της σοφίας των αρχαίων θεών και είναι έτοιμος να περάσει για περιπετειώδη ήρωα, καλωσορίζουμε στο Jade Dynasty. On-line παιχνίδι Jade Dynasty παρακαλώ καινοτομίες και τα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν τη δημοτικότητά του μεταξύ άλλων MMORPGs.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

1. Λειτουργικό Σύστημα - Windows ® ME, 2000, Windows 7, Vista x32?

2. Επεξεργαστής - Intel Pentium IV 1500 MHz?

3. Κάρτα Γραφικών - 64 MB?

4. RAM - 1 GB?

5. 5 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο.

Έτσι, για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια τυποποιημένη φόρμα Εγγραφή Jade Dynasty. Μπορείτε να το κάνετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, όπου κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο με το ίδιο όνομα, θα πρέπει:

• Πληκτρολογήστε το έγκυρο e-mail σας?

• Καθορίστε έναν κωδικό πρόσβασης?

• Δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη στο πλαίσιο της οποίας θα ξέρετε σε αυτό το παιχνίδι και το φόρουμ?

• Επόμενο Συμμετοχή στο παιχνίδι Jade Dynasty προσφέρει να αποδεχθεί την ανάγκη για μια συμφωνία, διαβάστε τους κανόνες του παιχνιδιού και τις υφιστάμενες κυρώσεις?

• Κάντε κλικ στο "Εγγραφή".

Πότε θα πρέπει να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού στον υπολογιστή σας, εγκαταστήστε, και να αποκτήσει έτσι πρόσβαση στο παιχνίδι. Στο Jade Dynasty, μπορείτε να παίξετε πιέζοντας το κατάλληλο συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας ή στο "Start". Όταν μπαίνετε για πρώτη φορά το παιχνίδι, θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με μια από τις προτεινόμενες server και αρχίζει - που καθορίσατε στο βήμα Jade Dynasty Εγγραφή - το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Το επόμενο βήμα - τη δημιουργία του χαρακτήρα σας. Μόλις έχετε αποφασίσει σχετικά με τον τρόπο, θα πρέπει να κάνει μια πολύ σημαντική επιλογή - φατρία. Συνολικά πέντε εδώ:

1. Skysong (καλή θεραπευτές) → βελτίωση της προστασίας, τη θεραπεία των τραυματιών και να αναζωογονήσει την πτώση?

2. Jadeon (καλό Ρέιντζερς) → «άλογο» τους - την επίθεση από απόσταση, αλλά αδύναμη σε μάχη σώμα με σώμα, ειδικά στην άμυνα,

3. Vim (κακό δεξαμενές) → ισχυρή στην επίθεση και στην άμυνα, δυστυχώς, δεν ανήκουν στην ομάδα και την επίθεση από απόσταση, έτσι ώστε η συσσώρευση στέκεται εχθροί επιτίθενται μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο?

4. Lupin (κακό μισθοφόροι) → έχουν ένα διαφορετικό σύνολο της επίθεσης δεξιοτήτων?

5. Modo (necromancer και λυκάνθρωπος) → πιθανότατα, αυτές μπορούν να αποδοθούν στις δυνάμεις του κακού, που κανείς δεν ξέρει την αλήθεια για τις προθέσεις τους. Είναι σε θέση να μετατρέψει τη διάρκεια ενός αγώνα σε ισχυρά πλάσματα και το ποτό της ζωής της αντίπαλης ομάδας.

Παιχνίδι Jade Dynasty on-line μπορεί να υπερηφανεύεται για τα ακόλουθα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από άλλες δωρεάν MMORPG:

• Χάρη στην ανάπτυξη μιας αταξικής, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας, μοναδικό πολεμιστή. Σε ένα μεγάλο βαθμό, χάρη σε αυτό το συγκεκριμένο παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Jade Dynasty - μια πραγματική απόλαυση.

• Η ποικιλία των διαθέσιμων αποστολές: και το θρυλικό, και η φυλή, και όλα τα είδη των τέρατα κυνήγι και θησαυρούς, τις αναζητήσεις, τα ταξίδια, την έρευνα, την ιστορική.

• Ένα σημαντικό ποσό της Jade Dynasty σε απευθείας σύνδεση μπουντρούμια.

• Εύκολο σύστημα πλοήγησης: σε αποστολές υπάρχει ειδικό δείκτη για την πορεία συν - κάντε κλικ στο σωστό μέρος κάρτα παρέχει αυτόματα το πέρασμα σε αυτό το σημείο.

• Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε όπλα και πανοπλίες (Kraft).

• Μια ποικιλία των οχημάτων.

• Εάν έχετε στην κατοχή σας ένα κατοικίδιο ζώο obzavedetes παίζουν σίγουρα Jade Dynasty θα είναι πιο ενδιαφέρουσα και πιο εύκολο. Τα περισσότερα από αυτά τα κατοικίδια ζώα που μπορείτε να πάρετε σε άγρια ​​περιοχές ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος.

• Jade Dynasty online παιχνίδι που παρέχει στους παίκτες με τα ξίφη απίστευτη πτήση.

• Εκσυγχρονισμός πανοπλίες, όπλα και την εμφάνιση.

• Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Jade Dynasty πλήρως μόνο όταν επικοινωνούν με άλλους παίκτες. Ειδικότερα, είναι πολύ ανεπτυγμένο σύστημα συμμαχιών.

• Μπορείτε να μάθετε τις δεξιότητες και ρομαντική, από την ένωση, και πάλι, για να τεθεί σε ένα επίσημο γάμο.

Καθαρότητα, ευθραυστότητα και την απίστευτη ομορφιά του κόσμου της Jade Dynasty, λόγω συγγένειας με την ιστορία της αρχαίας Κίνας. Στην αρχή το μόνο που θα μοναχική paladin, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα αποκτήσουν τις δεξιότητες που θα αντλήσουν περισσότερα. Μετά από όλα, θα πρέπει να κατανοήσουν τα μυστικά της αθανασίας, και το μυαλό μαζί με την εμμονή, δεν είναι κακό. Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more