Σελιδοδείκτες

Νησιά

Εναλλακτικές ονομασίες: Νησιά, Islandworld

Νησιά παιχνίδι είναι δωρεάν και δεν απαιτεί λήψη, έτσι ώστε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Νησιά χρειάζεστε μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης και το Διαδίκτυο.

Για να ξεκινήσεις να παίζεις το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση νησιά θα πρέπει να εγγραφείτε. Συμμετοχή στο παιχνίδι είναι πολύ απλό νησιά και αποτελείται από τέτοια στοιχεία

1. Εισάγετε τον .

2. Σημείο [ _17_] E-mail .

3. Επιλέξτε μια ερώτηση ασφαλείας.

4. Εισάγετε την απάντηση στο ερώτημα.

5. Αναφέρατε πάτωμα.

Μόλις το σημείο όλα τα νησιά καταγραφής των στοιχείων θα πρέπει να εκτελεστούν.

Νησιά παιχνίδι έχει τέσσερις τύπους χαρακτήρων:

·                   Lebardist?

·                   Nozhevik?

·                   Ξιφομάχος?

·                   Καθολικός.

Halberdier - ψηλός και μυώδης αθλητής που αφορά τις εντολές για τη δύναμή του, ισχυρές γροθιές του συνθλίβει εύκολα οποιαδήποτε προστασία. Αυτή είναι μια καταπληκτική επιλογή για εκείνους που δεν έχουν τεθεί εκτός από δίκαιη και ανοιχτή μάχη, και των οποίων οι κανόνες δεν υποχωρήσει στο πρόσωπο του κινδύνου, σε αντίθεση πάντα σθένος και το σώμα.

Nozhevik προτιμά ελαφρύ και διακριτικό όπλων, είναι ταχεία πολεμιστής. Αυτός θα έχει καμία δυσκολία να αποφύγετε ισχυρές και συντριπτικά χτυπήματα, και για την αντιμετώπιση της nozhevik απεργία αποδεικνύουν επιδεξιότητα και γνώση των πιο ευάλωτων σημείων του εχθρού, τον χτύπησε μια σειρά από φονικές επιθέσεις.

Για ξίφος ξιφομάχος ίδιο μέρος του σώματος, όπως το πόδι ή το χέρι. Είναι ένας κύριος ξιφομάχος έξυπνο αγώνα περιμένει πάντα για τη στιγμή που ο εχθρός είναι ανοικτή στην επίθεση, σε μια στιγμιαία επίθεση στάση για τις προσπάθειές του να νικήσει τον ξιφομάχο. Από τους πολύ σκληρά για να αποφύγουν τις επιθέσεις, και η προστασία της λεπίδας δεν του επιτρέπει να πάρει αρκετά κοντά για να εφαρμόσει την κρίσιμη απεργία.

Universal - είναι ένας μαχητής που ποτέ δεν πήρε μαθήματα κομψό αριστοκράτες λεπίδα κατοχή. Το ύφος του - σκληρή σχολικών αυλών και τους δρόμους του λιμανιού της πόλης, προσφέροντας ανεκτίμητη μαθήματα σε όποιον μπορούσε να σώζονται στην τσιμεντούπολη. Touring δεν είναι τόσο ισχυρή, δεν είναι τόσο ευκίνητος ως δολοφόνος με ένα στιλέτο, δεν είναι τόσο πεντακάθαρα, όπως οι ευγενείς που από την παιδική ηλικία να μην μέρος με τα ξίφη τους. Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ό, τι οποιοδήποτε από αυτά, συνδυάζοντας τις μαχητικές ικανότητες του καθενός.

Νησιά online παιχνίδι θα ξεκινήσει με το μικρό χωριό Arroyo σε ένα νησί χαθούν.

Νησί online παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό συστατικό - την ανάπτυξη του χαρακτήρα σας. Για να επιβιώσει στον ωκεανό γεμάτο κινδύνους, το πραγματικό κουρσάρος κατά κύριο λόγο να είναι δυνατός, έξυπνος και τυχερός άνθρωπος.

Νησιά Online παιχνίδι είναι πολύ συναρπαστικό. Θα περιμένουμε συναρπαστικές περιπέτειες στη γη και στη θάλασσα .

Ο χαρακτήρας σας θα είναι πέντε βασικά χαρακτηριστικά:

·                   Agility?

·                   Δύναμη?

·                   Endurance?

·                   Luck?

·                   Υγεία.

Θα είστε σε θέση να τις αυξήσετε κατά τη διανομή σημεία εμπειρία που θα σας δοθεί όταν το επίπεδο των πειρατών πανεπιστημίου σας. Από τα βασικά χαρακτηριστικά των δεδομένων εξαρτάται από όπλα και πανοπλίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χαρακτήρα σας, και ό, τι την ικανότητά του στη μάχη θα ενεργοποιείται συχνότερα.

Artful μαχητής χτυπήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια και να επιτίθεστε σε αντιπάλους πιο συχνά μέσω του αέρα γύρω του, αντί να χτυπήσει το στόχο.

Φυσική δύναμη του μαχητή σας θα επηρεάσει τη ζημία που προκλήθηκε από ματσέτες και η πιθανότητα επιπτώσεων Meek - μια επίθεση τόσο ισχυρή που, αν και το μπλοκ, ο αντίπαλος δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει την ισορροπία του, και τόσο περισσότερο θα επιβάλει αντίποινα επίθεση.

Η αντοχή καθορίζει την ικανότητα του χαρακτήρα σας, τη δύναμη κατασκευάστηκε μπλοκ, και η δύναμη με την οποία ένας χαρακτήρας παίρνει απαλλαγούμε από την κούραση.

Τύχη σας προστατεύσει από τον εχθρό κρίσιμα χτυπήματα και χάνει από ιδιαίτερα ευάλωτα στους εχθρούς, και αυξάνει την πιθανότητα αντιποίνων επίθεση ακριβώς στο στόχο μετά από μια επιτυχημένη μπλοκ. Fortune επίσης χρήσιμο σε σας, αν ξαφνικά risknesh οπαδούς πρόκληση του βουντού.

Υγεία καθορίζει τον αριθμό των ζωών ο χαρακτήρας - μειώνεται από επιτυχημένη επίθεση του εχθρού σημαίνει θάνατο στη μάχη, όταν αυτό φτάσει στο μηδέν.

Παίξτε Νησιά μπορείτε να τα όπλα, όπως

·                   Πελέκι?

·                   Μαχαίρι?

·                   Sword.

Νησιά στο παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον, εδώ και σας περιμένουμε πολύχρωμο θέσεις, μια μεγάλη ποικιλία από όπλα, πειρατές μάχη και κυνήγι θησαυρού. Εγγραφείτε και να παίξει - δεν θα το μετανιώσετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more