Σελιδοδείκτες

Ishtvar War Brothers

Εναλλακτικές ονομασίες: Ishtvar War Brothers

Ishtvar Παιχνίδι: Πόλεμος των Αδελφών εισήχθη για πρώτη φορά στον κόσμο το 2007. Και από τότε έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα τεράστιο ποσό των οπαδών. Χιλιάδες παίκτες από όλο τον κόσμο είναι σε θέση να αξιολογήσει όλη τη γοητεία μιας ασυνήθιστης ανάγνωση κανονικά με την πρώτη ματιά, RPG -παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε πρόσθετα αρχεία ή προγράμματα.

Όπως τα περισσότερα άλλα σχέδια σε απευθείας σύνδεση Ishtvar: War Brothers εγγραφής θα είναι απαραίτητη για να ξεκινήσει η διαδικασία του παιχνιδιού. Δεδομένου ότι το σύνολο interface του παιχνιδιού προσαρμοσμένο για τους Ρώσους χρήστες, ασχολείται με όλα τα χαρακτηριστικά της διαδικασίας εγγραφής, δεν είναι δύσκολο.

1. Για εγγραφή ξεκινήσετε, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

2. Σε εμφανίζεται πριν από την φόρμα εγγραφής, εστιάζοντας στις άκρες του συστήματος θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία, προκειμένου, προσδιορίζοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για καταχώρηση και επιλέξτε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, τότε μπορείτε να αρχίσετε Ishtvar: War Brothers παίζουν.

Ο καθένας μπορεί να συνδεθεί στο πρόγραμμα με τη βοήθεια του λογαριασμού σας στο Facebook ή Vkontakte, η οποία απλουστεύει σε μεγάλο βαθμό και να επιταχύνει τη διαδικασία εγγραφής. Με την ευκαιρία, για να σας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσει το παιχνίδι πριν από την εγγραφή, υπάρχει ένα τεστ λειτουργίας της μάχης.

Ishtvar: War Brothers σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, το οποίο είναι ένα μείγμα από shooter και παραδοσιακά RPG -παιχνίδι. Πριν προσφέρει πολλά καθήκοντα και αποστολές. Και η δουλειά εκκίνησης του μπορείτε να πάρετε άμεσα μετά την εγγραφή. Σας συνιστούμε να το πάρετε, γιατί με αυτό μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, και να είναι σε θέση να φανταστείτε τι σας περιμένει στο μέλλον.

Όπως ίσως θα έχετε μαντέψει, το παιχνίδι πέρα ​​από οτιδήποτε άλλο μπορείτε να περιμένετε μάχες και μάχες. Έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε με επιτυχία το παιχνίδι Ishtvar: War Brothers, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τις βασικές αρχές της μηχανικής μάχης. «Χέρια» σας σε αυτό το παιχνίδι που έχετε δημιουργήσει χαρακτήρες. Έτσι, μπορείτε να κερδίσετε μάχες, θα πρέπει να σκεφτούμε προσεκτικά σχετικά με όλα τα στρατιώτες μάχης χωρίστρα σύστημα. Όλες οι ενέργειες που μπορούν να υποστηρίξουν μαγικά ξόρκια και μαγικές επιδράσεις. Και σε κάποιο σημείο ήταν η μαγεία μπορεί να διαδραματίσει αποφασιστικό ρόλο, αλλά και ένα μεγάλο μέρος από την επιτυχή έκβαση του παιχνιδιού εξαρτάται ακριβώς από τη σωστή στρατηγική.

Σε Ishtvar: War Brothers δωρεάν μπορείτε να παίξετε τα εξής κατηγορίες χαρακτήρων:

1. Farmer.

2. Hunter.

3. Πολιτοφυλακής.

Σε αυτό το online παιχνίδι θα βρείτε πολλούς νέους φίλους με τους συμμαθητές σας από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Γνωρίστε και να ενταχθούν οι ήδη εγκατεστημένες φυλές ή, αν θέλετε, μπορείτε να ορίσετε τη δική τους νέα γενιά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι σε θέση να επικοινωνούν με όλους τους άλλους χρήστες μέσω chat. Και το παιχνίδι έχει μια ειδική αριθμομηχανή που σας επιτρέπει να υπολογίσετε τις πιθανές συνέπειες σφοδρές μάχες.


 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more