Σελιδοδείκτες

Infinuum

Εναλλακτικές ονομασίες: Infinuum

Infinuum online - είναι ένα παιχνίδι φαντασίας browser με εξαιρετικά γραφικά, ποικιλία χαρακτήρων, το πρωτότυπο σύστημα μάχης και έναν τεράστιο κόσμο του παιχνιδιού με διαφορετικές θέσεις.

Το παιχνίδι βασίζεται στην αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μεγάλων δυνάμεων: ένα τεχνολογικά προηγμένο Kraftlanda των οποίων οι κάτοικοι βασίζονται στη δύναμη των όπλων του και την προστασία του πανοπλία, και με ισχυρά μαγικά ξόρκια σχολείο Elliari μάχης, το οποίο οπαδοί προτιμούν να χρησιμοποιήσουν στον αγώνα και αστραπές φλεγόμενα μπάλες. Επιλέξτε αυτό που σας φέρνει πιο κοντά - όπλα ή μαγεία;

Σε Infinuum μπορείτε να παίξετε μέσω του προγράμματος περιήγησης, αλλά σε χαμηλές συνδέσεις στο Διαδίκτυο ταχύτητας για ένα πλήρες παιχνίδι, είναι επιθυμητό να εγκαταστήσετε τον πελάτη. Την ίδια στιγμή, σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Infinuum έχει τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος: Celeron 1 GHz, μνήμη RAM 512 MB, 100 MB χώρος στο σκληρό δίσκο, το Adobe Flash Player 10.

Για να ξεκινήσεις να παίζεις το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Infinuum χρειάζεται να εγγραφείτε στο Infinuum παιχνίδι. Εγγραφή Infinuum προβλέπει Mail γραμματοκιβώτιο πόρου. ru. Διαφορετικά, κάντε κλικ Infinuum εγγραφή στο παράθυρο διαλόγου, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, το όνομα του γραμματοκιβωτίου και τον κωδικό πρόσβασης.

Πηγαίνοντας στο παιχνίδι, θα περάσετε ένα σύντομο μάθημα κατάρτισης, ώστε να κυριαρχήσει η αρχή της να κάνει τις μάχες, τα στοιχεία αγοράς στο κατάστημα, κινείται ανάμεσα στις θέσεις.

Κάθε έθνος εκπροσωπείται από τέσσερις κλάσεις χαρακτήρων, διαφορετικών χαρακτηριστικών τους. Bronemaster έχουν kraftlandtsev και βάρβαρος έχουν elliari - καλή προστασία, αλλά έχουν εξαιρετικές ικανότητες στη μάχη σώμα με σώμα. Δολοφόνος και δολοφόνος - έχουν το πλεονέκτημα της γρήγορης επίθεσης, αλλά πολύ ευάλωτη. Ranger και Mage είναι μόνο για κυμαίνονταν. Οπλουργό και Druid μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε μαχητής, όπως έχουν εξίσου ικανό όλες τις άλλες κατηγορίες. Μεταβάλει την κατανομή των χαρακτηριστικών του χαρακτήρα δεν μπορούν, αυτές εξαρτώνται από την κατηγορία του σημερινού επιπέδου, πανοπλία και τα αποτελέσματα λειτουργίας.

Δεν έχει νόημα να σπεύσει αμέσως στη μάχη, είναι επιθυμητό να ληφθεί ένα αρχάριο διαφορετικές δεξιότητες. Για παράδειγμα, να μάθουν χρήσιμο επάγγελμα - οπλουργό, τον φαρμακοποιό ή τον αλχημιστή. Επαγγελματική εξέλιξη θα ενισχύσει περαιτέρω τον χαρακτήρα σας. Για να πάρετε το επάγγελμα θα πρέπει να εκπληρώσει μια ιδιαίτερη αποστολή. Και σε γενικές γραμμές, για να κάνετε τον χαρακτήρα σας θα μπορούσε να αυξηθεί και να φτάσει σε νέα επίπεδα, θα πρέπει να εκτελέσετε μια ποικιλία από αποστολές: να σκοτώσει τέρατα, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, να προστατεύουν τα τροχόσπιτα. Όλα αυτά συμβαίνουν στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου του παιχνιδιού. Για να μετακινηθείτε ανάμεσα στις τοποθεσίες είναι ειδικές πύλες. Σε οποιαδήποτε από μια ποικιλία από πολύχρωμα περιοχές, μπορείτε να βρείτε ένα saber-οδοντωτή yeti βουνό troll ή ένα δράκο. Με την ευκαιρία, το κυνήγι του δράκου είναι πολύ προσοδοφόρα, αν και επικίνδυνο πράγμα.

Φτάνοντας στο επίπεδο 3, θα είστε σε θέση να επιλέξουν τον τρόπο ανάπτυξης του χαρακτήρα, που ενώνει τη λατρεία Klirikanov λατρευτική καλοσύνη και τη χρήση θεραπευτικών μαγικών μεθόδων ή λατρεία επιβλαβής εφαρμογή κατάρες και μαύρη μαγεία. Και στην πραγματικότητα, και στις δύο περιπτώσεις θα έχετε πολλές δυνατότητες και ικανότητες. Μετά από το επίπεδο 5, μπορείτε να πάρετε μια φήμη ξωτικά κυνηγός που θα σας δώσει ένα ειδικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι.

Infinuum online παιχνίδι με ένα αρκετά ενδιαφέρον σύστημα μάχης. Μάχες μπορεί να διεξαχθεί ως one-on-one, και με τη συμμετοχή αρκετών παικτών. Όλες οι μάχες λαμβάνουν χώρα σε ειδικό χώρο και απαιτούν από εσάς να εκτελέσουν ορισμένες ενέργειες. Αγώνα είναι σταδιακή χαρακτήρα και δεν έχει καμία ειδική τακτική δύναμη απαιτείται υπολογισμός και η κατεύθυνση της κρούσης. Εάν ο εχθρός οπλισμένοι μόνο με melee, είναι λογικό να σταθεί στην άμυνα, και αν μπορείτε να πυροβολήσει από απόσταση, το καλύτερο είναι να προχωρήσουμε και επίθεση.

Έτσι παίζουν Infinuum συνιστάται για εκείνους που έλκονται από τις αποστολές, το παιχνίδι θα τους δώσει Infinuum σε απευθείας σύνδεση σε τεράστια ποσότητα και η ποικιλία.

Επίσης, παίζουν το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Infinuum - είναι να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, να δημιουργήσει συμμαχίες, ή απλά να συνομιλήσετε.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more