Σελιδοδείκτες

Infinity Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Infinity Wars

Infinity παιχνίδι Wars είναι αρκετά συγκεκριμένη, στρατηγική, παιχνίδι για πολλούς παίκτες - φαντασία. Όλως περιέργως, αλλά κάρτας. Στο άπειρο Wars Θα παίξει τις κάρτες, αλλά δεν είναι συνηθισμένο παιγνιόχαρτα. Έχουν εικόνες - animation. Όλα αρκετά ενδιαφέρουσα.

Πριν από την έναρξη για να παραβιάσει gameplay Infinity Wars σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει να ελέγξετε την ικανοποίηση των βασικών απαιτήσεων για το υλικό του συστήματός σας για το παιχνίδι. Όπως:

 • Μέση παραμέτρους του συστήματος του υπολογιστή ή τηλεφώνου?
 • Η σύνδεση με το Internet.

Μη βιαστείτε, κατασκευαστές παιχνιδιών που θέλετε για το πώς ο κάθε χρήστης, να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας. Infinity Wars εγγραφή σας υποδηλώνει επισημοποίηση ως παίκτης. Θα πρέπει να ελέγχουν μόνο την ορθότητα των στοιχείων που παρέχονται από εσάς για τον εαυτό σας, ειδικά η διοίκηση σάς ζητά να ορίσετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail, όπως θα σας αποσταλεί πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε

  1. Συνδεθείτε με την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού Infinity Wars?
  2. Εισάγετε το όνομά σας?
  3. Εγγραφή όνομά σας?
  4. Σκεφτείτε ένα όνομα για τον χαρακτήρα σας?
  5. Παροχή έγκυρη διεύθυνση e-mail σας,
  6. Επαναλάβετε την συγκεκριμένη διεύθυνση?
  7. Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης που αποτελείται από τουλάχιστον έξι χαρακτήρες?
  8. Επανάληψη κωδικού, και δεν είναι πλέον αν δεν διευκρινίζει ποιος δεν μπορεί και δεν μιλούν για την ασφάλεια του λογαριασμού σας,
  9. Για να επιλέξετε, από την περιοχή, τη χώρα σας?
  10. , Κάντε κλικ στο παράθυρο - δημιουργήσετε ένα λογαριασμό.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Infinity Wars διασκεδαστικό και δεν είναι εξοικειωμένοι με την πρώτη ματιά. Αλλά ό, τι γίνεται σε ένα άνετο και βολικό στη χρήση. Υπάρχει ένα πεδίο δράσης, με τη μορφή των κυττάρων για τις κάρτες με τις δύο πλευρές, για τους παίκτες, και στη μέση του πεδίου, όπου η μάχη. Ακολουθήστε το παιχνίδι πρέπει να είναι σταθερά και να εξετάσει προσεκτικά κάθε σας βήμα. Κάρτες τους αντιπάλους σας και να πολεμούν μεταξύ τους αφήνοντας, όπως ήταν στο προσκήνιο.

Φαίνεται δεν υπάρχει ούτε οποιαδήποτε φυλή, τάξη, αλλά - ακόμα δεν έχει γίνει χωρίς κλάσματα. Τους πέντε εδώ:

 • Με τον κόσμο της Avarrach?
 • Η λατρεία του Verore?
 • Genesis Industries?
 • Η Φλόγα Dawn?
 • The Warpath.

Με τον κόσμο της Avarrach - Zombie , η οποία καθιερώθηκε μετά την εξάπλωση του ιού . Πολλοί από είναι μεταδοτική .

Η Cult του Verore - που έχουν μαγικά πλάσματα. Αιχμάλωτοι του θανάτου.

Genesis Βιομηχανία - ον τείνει να βελτιώσει τον κόσμο και τον εαυτό σας.

Η Flame Dawn - ο ηγέτης με ισχυρότερο στρατό που επιθυμεί να κατακτήσει όλα.

Η Warpath - Στρατός θηρία της ίδιας δύναμης.

Υποτίθεται ότι μπορείτε να παίξετε στο Infinity Wars δωρεάν . Αλλά εδώ είναι μερικές λεπτομέρειες για να βελτιώσει το παιχνίδι θα πρέπει να αγοράσετε για πραγματικά χρήματα.

Δημιουργοί Infinity Wars παιχνίδι υλοποιείται ως μια δοκιμαστική έκδοση, στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά ευχαριστεί τους οπαδούς, και δεν έχουν αρκετά, τι ευχαριστεί τους παραγωγούς αντίστοιχα.

Εδώ μπορείτε να παίξετε με τους οπαδούς από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη όπου υπάρχει σύνδεση με το Internet.

Παιχνίδι Infinity Wars καλωσορίζει τους νέους παίκτες εξαιρετικά γραφικά και καλό, να μην παρεκκλίνει από το παιχνίδι, τη μουσική.

Εδώ ευτυχισμένη! Απολαύστε το παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more