Σελιδοδείκτες

Χειμερινός αντίκτυπος

Εναλλακτικές ονομασίες: Χειμερινός αντίκτυπος

Impact Winter Game: Παγκόσμια καταστροφή

Συγγραφείς βιβλίων, ταινιών και παιχνιδιών εκθέτουν συνεχώς το θέμα της μετα-αποκάλυψης. Την αναπτύσσουν, κάθε φορά που έρχονται από μια νέα πλευρά, προσκαλώντας τους θεατές, τους αναγνώστες ή τους gamers να γίνουν συνεργάτες, ή μάλλον πρωταγωνιστές που βιώνουν την περιπέτεια μόνοι τους. Ποιες αποφάσεις σε περίπτωση καταστροφής θα είναι σωστές και μπορείτε να βρείτε τις σωστές απαντήσεις και να λάβετε τις απαραίτητες ενέργειες; Impact Χειμερινό παιχνίδι από τον προγραμματιστή και τον εκδότη σε εταιρεία ενός ατόμου. Mojo Bones, θέτει τους παίκτες σε μια κατάσταση όπου οι ενέργειές τους έχουν άμεσο αντίκτυπο στα μελλοντικά γεγονότα.

30 ημέρες επιβίωσης.

"Impact of winter" για να μεταφράσετε τον αρχικό τίτλο. Ο Frost έσφιξε τα πάντα, πέταξε στο έδαφος όταν ένας αστεροειδής έσπασε σε αυτό. Αυτό οδήγησε σε παγκόσμια μείωση της θερμοκρασίας, σχεδόν όλα τα ζώα και οι άνθρωποι πέθαναν. Μόνο μια χούφτα επιζώντων βρήκαν καταφύγιο σε ερειπωμένη εκκλησία και τα υπόλοιπα θάβονται κάτω από ένα παχύ στρώμα πάγου.

Όταν αρχίσετε να παίζετε το Impact Winter, θα ενεργήσετε εξ ονόματος του ήρωα που συνοδεύεται από ένα αεροπλάνο. Ο δράκος έλαβε ένα αδύναμο μήνυμα ότι μια ομάδα διάσωσης έρχεται στην πόλη, αλλά θα μπορέσει να φτάσει στην περιοχή μόνο μετά από 30 ημέρες. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να προσφέρουμε με κάθε κόστος και να βοηθήσουμε τα υπόλοιπα.

Η ιστορία του μακρύτερου χειμώνα.

Για να γίνετε συμμετέχων στην εκδήλωση, θα πρέπει να κατεβάσετε το Impact Winter. Τώρα ενεργεί, θυμόμαστε την κύρια αποστολή να περιμένουμε τους διασώστες. Μια μέρα θα συναντήσετε μια ομάδα ανθρώπων και θα γίνει ηγέτης της. Δεν μπορείτε να πείτε ότι θα υπακούσετε χωρίς αμφιβολία, αλλά σίγουρα θα ασκήσετε επιρροή σε αυτά, αν και αυτό θα πρέπει να μάθει.

  • Οι επιζώντες έχουν μοναδικές γνώσεις και δεξιότητες που θα είναι χρήσιμες για την επίλυση ορισμένων προβλημάτων.
  • Μερικές φορές οι άνθρωποι αποθαρρύνονται και δεν θέλουν να κάνουν τίποτα. Η δουλειά σου είναι να κρατάς το ηθικό ψηλά.

Προσδιολογικά, η κατάσταση είναι πολύπλοκη, επειδή οι καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να επιδεινώνονται. Αίσθημα πείνας και κρύου, ο καθένας θα σπάσει, αλλά μόλις συμβεί αυτό, η ανθρωπότητα θα χάσει. Προσπαθήστε να βρείτε έναν τρόπο υποστήριξης της ελπίδας για το καλύτερο για όλα τα μέλη της ομάδας, μη επιτρέποντας στον βαθμό διάθεσης να πέσει κάτω από το μηδέν.

Για να παίξεις με επιτυχία το Impact Winter, πρέπει να εξερευνήσεις τον κόσμο όπως είναι τώρα. Αυτά είναι ερείπια, αλλά υπάρχουν κρυφά χρήσιμα πράγματα σε αυτά που σίγουρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε:

  • Food
  • Clothing
  • Φύλλα
  • Αγώνες
  • Light Checkers
  • Πυροβόλα

Οποιαδήποτε λεπτομέρεια μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο μία φορά. Να είστε δημιουργικοί και από το πουθενά, θα γεννηθεί κάτι. Ο κίνδυνος κρύβεται σε κάθε βήμα, ειδικά τη νύχτα, όταν τα άγρια ​​σκυλιά ή οι συμμορίες των μαραθουράνων πηγαίνουν κυνήγι. Είναι καλύτερο να μην τέμνονται μαζί τους, αλλά αν συναντηθούν, δεν θα έβλαπτε να έχει ένα απόθεμα με εφεδρικό σύνολο πυρομαχικών στο αποθεματικό.

Buy Impact Winter - είναι απόλυτα ακριβής και διατηρείται στο πλαίσιο του είδους περιπέτειας επιβίωσης. Οι οπαδοί τέτοιων δοκιμών θα πάνε να κατακτήσουν τον αχρησιμοποίητο χώρο της κάποτε όμορφης μητρόπολης. Πρόκειται για μια πρόκληση για έναν πολιτισμένο άνθρωπο ο οποίος έχει χάσει τη συνήθεια να αγωνίζεται για τη δική του ζωή χωρίς τη βοήθεια του στρατού, της αστυνομίας και άλλων υπηρεσιών.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ηγέτη, δεν θα μπορούν όλοι να δικαιολογήσουν αυτόν τον τίτλο. Οι εντολές δεν λειτουργούν πλέον και μπορείτε να στηριχθείτε μόνο στην εμπιστοσύνη και την εξουσία, η οποία δεν έχει ακόμη κερδηθεί με σκόπιμες ενέργειες. Αν αλληλεπιδράσετε με τους χαρακτήρες, θα βρείτε είτε την καλύτερη προσέγγιση σε όλους για να διατηρήσετε το ηθικό, είτε όχι. Αλλά θυμηθείτε ότι μπορείτε μόνο να επιβιώσετε μαζί.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more