Σελιδοδείκτες

Ikariam

Εναλλακτικές ονομασίες: Ikariam

Burning λαμπερό ήλιο, λευκή αμμουδιά και το απαλό ήχο των κυμάτων ... Κάπου στη Μεσόγειο Θάλασσα, σε ένα μικρό νησί, δεν υπάρχει πολιτισμός. Κάτω από τον κόσμο σας θα γνωρίζουν αυτή τη φορά της ευημερίας και της ανακάλυψης! Αυτό Ikariam σε απευθείας σύνδεση!

Αν θέλετε να είστε αυτός που θα μετατρέψει αυτό το μικρό νησί στην πανίσχυρη δύναμη και να αρχίσετε να παίζετε online παιχνίδι Ikariam, θα πρέπει να περάσει εγγραφή ανεπιτήδευτη. Συμμετοχή στο παιχνίδι Ikariam έχει ως εξής: η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού είστε κλικ στο γράφημα και σας γεμίζουν Ikariam Εγγραφή σε καθορισμένο πεδίο όνομα, e-mail, τον κωδικό πρόσβασης και να επιλέξετε έναν κόσμο στον οποίο παίζετε.

Ikariam Μετά την εγγραφή, θα λάβετε ένα μικρό κομμάτι γης, το οποίο σταδιακά θα μετατραπεί σε μια αναπτυγμένη χώρα.

Στα νησιά της Μεσογείου, υπάρχουν πέντε τύποι: το μάρμαρο, κρύσταλλος, θείο, την κατασκευή και το κρασί. Ειδικά στο Ikariam σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει να έχετε οικοδομικά υλικά για την οικοδόμηση της γης. Έτσι, με όλα τα μέσα να επεκτείνουν την παραγωγή αυτού του πόρου και στέλνει τους εργαζόμενους στο θήραμά του.

Μετά την εκχύλιση του όλους τους αναγκαίους πόρους για να συνεχιστεί, θα προχωρήσει στην πιο ενδιαφέρουσα φάση του παιχνιδιού. Παίξτε online παιχνίδι Ikariam πολύ ενδιαφέρον για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη και επέκταση των πόλεων. Από την Ακαδημία θα κάνει την έρευνα, θα εκπαιδεύσει στρατώνες σας, και μόλις φτιάξουμε τώρα ένα εμπορικό λιμάνι και τα πλοία θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν συναλλαγές πόρους με άλλους παίκτες.

Προκειμένου να προστατεύσει την πόλη σας από τις επιθέσεις του στρατού του εχθρού σε αυτό, θα πρέπει να το βάλετε μέσα από ένα ψηλό τοίχο. Στους στρατώνες διαθέσιμα πολεμιστές σφενδονιστές, το οποίο μπορεί να προσληφθεί για να προστατεύσει την πόλη. Μόλις οι υποθέσεις της πόλης βελτίωση, και η αποθήκη είναι γεμάτη με πόρους, συχνότερες επιθέσεις των γειτόνων δυσφημιστές. Σε αυτή την περίπτωση παραμένει δυνατόν να ενισχυθεί το τείχος και την πρόσληψη ενός στρατώνα, να το στείλετε για να υπερασπιστεί τον οικισμό.

Μετά από λίγο καιρό, η μάχη θα είναι διαθέσιμο στην ανοικτή θάλασσα. Εδώ, σε περίπτωση ήττας δεν θα χάσετε την πόλη, και μόνο μερικά πολύτιμους πόρους.

Ikariam - σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, όπου για κάθε νέα και οι αλλαγές δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Ως εκ τούτου, δίπλα σας θα είναι πάντα τέσσερις σύμβουλοι που θα σας ενημερώνει συνεχώς για τα πρόσφατα σημαντικά γεγονότα. Με την άφιξη των νέων συμβούλων ειδήσεων σηματοδοτείται από το έντονο φως.

On-line παιχνίδι Ikariam είναι γεμάτη από διάφορα χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την αυτοκρατορία σας. Επιστήμονες σας θα κάνει πολλές ανακαλύψεις στον τομέα της επιστήμης. Θα εφεύρει συγκρότημα στρατιωτικό εξοπλισμό, να ανακαλύψουν τις νέες τεχνολογίες και τα όπλα.

Το παιχνίδι είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν αμειβόμενες υπηρεσίες, όπως η αγορά της Ambrosia, για το οποίο μπορείτε να αγοράσετε ένα λογαριασμό Premium Ikariam PLUS. Αγοράστε αυτό το λογαριασμό θα σας επιτρέψει μεγαλύτερο έλεγχο πάνω από την πόλη και την αναθεώρηση. Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αμβροσία επτά ημέρες μπορεί να αυξήσει κατά 20% την εξόρυξη πόρων.

Όσο περισσότερο θα αναπτύξει το χωριό σου, τόσο περισσότερο ο αριθμός των ανθρώπων σε αυτό. Αυτό με τη σειρά του θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τον αριθμό των εργαζομένων και των επιστημόνων. Ότι ο πληθυσμός συνεχίζει να αυξάνεται και περαιτέρω, θα πρέπει να παρακολουθείται το επίπεδο της ευτυχίας των ανθρώπων στο Δημαρχείο. Για να διατηρηθεί αυτό το επίπεδο θα πρέπει να οικοδομήσουμε μέρη όπου οι άνθρωποι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Για λόγους ευκολίας, μπορείτε να αλλάξετε την αναθεώρηση παιχνίδι - στη διάθεσή σας για ένα χάρτη της πόλης του νησιού και σε όλο τον κόσμο.

Παίξτε Ikariam είναι άνετο casual gamers, γιατί η ζωή στην βράζει και χωρίς συνεχή παρουσία σας. Έτσι, συνεχίστηκε η συμμετοχή σας σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι μια αναγκαιότητα - εργασίες στα χωριά όλη την ώρα θα συνεχιστεί.

On-line παιχνίδι Ikariam χαιρετίζει την κοινή παιχνίδι. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες, συμμαχίες σύναψη και την ίδρυση συμμαχιών. Μια τέτοια συνεργασία είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές: μπορείτε να δημιουργήσετε το εμπόριο, επιδρομές συμμάχους σε εχθρούς και να αποικίσουν σε όλο το νησί. Προσοχή όμως: κάθε κατασκοπευτικής αποστολής μπορεί να εκτεθεί και η πλευρά του εχθρού για να μάθετε ποιος προσέλαβε κατάσκοπος.

Το Ikariam παιχνίδι αξίζει να παίζει! Τώρα, η ιδέα της ανάπτυξης των δικών τους αυτοκρατορία είναι πολύ δημοφιλής. Επιπλέον, όπως ο ελεύθερος χρόνος χαλάρωσης!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more