Σελιδοδείκτες

Ikariam

Εναλλακτικές ονομασίες: Ikariam

Λαμπρός ήλιος που καίει, λευκή αμμουδιά και απαλός ήχος του σερφ… Κάπου στη Μεσόγειο Θάλασσα, σε ένα μικρό νησί, αναδύεται ένας πολιτισμός. Υπό την ηγεσία σας, αυτός ο κόσμος θα βιώσει μια εποχή ευημερίας και ανακάλυψης! Αυτό είναι το Ikariam online! Αν θέλετε να γίνετε αυτός που θα μετατρέψει αυτό το μικρό νησί σε μια ισχυρή δύναμη και θα αρχίσετε να παίζετε το διαδικτυακό παιχνίδι Ikariam, τότε πρέπει να κάνετε μια απλή εγγραφή. Η εγγραφή στο παιχνίδι Ikariam γίνεται ως εξής: στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού κάνετε κλικ στη στήλη Εγγραφή Ikariam και συμπληρώνετε το login, το e-mail, τον κωδικό πρόσβασης στο ειδικά καθορισμένο πεδίο και επιλέγετε τον κόσμο στον οποίο θα παίξετε.

Μετά την εγγραφή στο Ikariam, θα λάβετε ένα μικρό οικόπεδο, το οποίο πρέπει σταδιακά να μετατραπεί σε ανεπτυγμένο κράτος.

Υπάρχουν πέντε τύποι πόρων στα νησιά της Μεσογείου:

  • μάρμαρο,
  • κρύσταλλο,
  • θείο,
  • οικοδομικά υλικά
  • κρασί.

Ειδικά στο Ikariam online θα χρειαστείτε οικοδομικά υλικά για την ανάπτυξη της γης. Επομένως, με κάθε τρόπο, επεκτείνετε την παραγωγή αυτού του πόρου και στείλτε εργάτες να τον εξάγουν.

Αφού αποκτήσετε όλους τους απαραίτητους πόρους για να συνεχίσετε, θα ξεκινήσετε το πιο ενδιαφέρον στάδιο του παιχνιδιού. Το να παίζουν το παιχνίδι Ikariam online είναι πολύ ενδιαφέρον για όσους θέλουν να αναπτύσσουν και να επεκτείνουν πόλεις. Με τη βοήθεια της Ακαδημίας, θα διεξάγετε έρευνα, θα εκπαιδεύσετε τον στρατό σας στους στρατώνες και μόλις κατασκευάσετε ένα λιμάνι θαλάσσιων εμπορικών συναλλαγών και πλοία, θα μπορείτε να ανταλλάξετε πόρους με άλλους παίκτες.

Για να προστατέψετε την πόλη σας από επιθέσεις του εχθρικού στρατού, πρέπει να την περιβάλετε με ένα ψηλό τείχος. Οι πολεμιστές Slinger είναι διαθέσιμοι στους στρατώνες και μπορούν να προσληφθούν για να φρουρούν την πόλη. Μόλις βελτιωθούν οι υποθέσεις της πόλης και η αποθήκη γεμίσει με πόρους, οι επιθέσεις από κακούς θα γίνουν πιο συχνές. Σε αυτή την περίπτωση, μένει να ενισχύσουμε το τείχος αν είναι δυνατόν και, έχοντας προσλάβει στρατό στους στρατώνες, να το στείλουμε στην υπεράσπιση του οικισμού. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, οι μάχες στην ανοιχτή θάλασσα θα είναι διαθέσιμες. Εδώ, σε περίπτωση ήττας, δεν θα χάσετε την πόλη, αλλά μόνο κάποιους πολύτιμους πόρους.

Το

Ikariam είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι όπου δεν μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε νέα και αλλαγή. Επομένως, θα υπάρχουν πάντα τέσσερις σύμβουλοι δίπλα σας, που θα σας κρατούν ενήμερους για τα πιο σημαντικά τελευταία γεγονότα. Οι σύμβουλοι σηματοδοτούν την άφιξη νέων ειδήσεων με έντονα φώτα.

Το διαδικτυακό παιχνίδι Ikariam είναι γεμάτο από διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την αυτοκρατορία σας. Οι επιστήμονές σας θα κάνουν πολλές ανακαλύψεις στον τομέα της επιστήμης. Θα εφεύρουν πολύπλοκο στρατιωτικό εξοπλισμό, θα ανακαλύψουν νέες τεχνολογίες και όπλα. Το παιχνίδι είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν υπηρεσίες επί πληρωμή, όπως η αγορά Ambrosia, για την οποία μπορείτε να αγοράσετε έναν λογαριασμό Ikariam PLUS Premium. Η αγορά αυτού του λογαριασμού θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τον έλεγχο και την ορατότητα στην πόλη. Με τη βοήθεια της αμβροσίας, μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγή πόρων κατά 20% σε επτά ημέρες.

Όσο περισσότερο αναπτύσσετε τον οικισμό σας, τόσο περισσότερο αυξάνεται ο πληθυσμός του. Αυτό με τη σειρά του θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τον αριθμό των εργαζομένων και των επιστημόνων. Για να συνεχίσει να αυξάνεται ο πληθυσμός, θα πρέπει να παρακολουθείτε το επίπεδο ευτυχίας των ανθρώπων στο Δημαρχείο. Για να διατηρηθεί αυτό το επίπεδο, είναι απαραίτητο να χτιστούν θεσμοί όπου οι κάτοικοι μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Για ευκολία, μπορείτε να αλλάξετε την επισκόπηση του παιχνιδιού, έχετε πρόσβαση σε έναν χάρτη της πόλης, του νησιού και όλου του κόσμου.

Το να παίζεις Ikariam θα είναι βολικό για τους περιστασιακούς παίκτες, αφού η ζωή στην πόλη είναι σε πλήρη εξέλιξη ακόμα και χωρίς τη συνεχή παρουσία σου. Επομένως, η συνεχής συμμετοχή σας στη διαδικασία του παιχνιδιού δεν είναι απαραίτητη· η δουλειά στα χωριά θα συνεχιστεί συνεχώς.

Το παιχνίδι Ikariam online καλωσορίζει το συνεργατικό παιχνίδι. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες κάνοντας συμμαχίες και σχηματίζοντας συμμαχίες. Μια τέτοια συνεργασία είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές: μπορείτε να δημιουργήσετε εμπόριο, να κάνετε επιδρομές σε εχθρούς με τους συμμάχους σας και να αποικίσετε ολόκληρα νησιά. Αλλά να είστε προσεκτικοί: κάθε αποστολή κατασκόπων μπορεί να εκτεθεί και η εχθρική πλευρά θα ανακαλύψει ποιος προσέλαβε τον κατάσκοπο.

Ikariam αξίζει να παίξεις! Τώρα η ιδέα να αναπτύξετε τη δική σας αυτοκρατορία είναι πολύ δημοφιλής. Επιπλέον, το να περνάς χρόνο με αυτόν τον τρόπο είναι χαλαρωτικό!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more