Σελιδοδείκτες

Παιχνίδι των αυτοκρατοριών

Εναλλακτικές ονομασίες: Παιχνίδι των αυτοκρατοριών

Game Game of Empires: ο αγώνας για την εξουσία.

Middle Ages, με όλα τα χαρακτηριστικά της αντιπροσωπεύει το παιχνίδι των αυτοκρατοριών. Οι οπαδοί της στρατηγικής στροφών θα βυθιστούν στην ατμόσφαιρα των ιπποτών, των στρατιωτικών εκστρατειών και των εκμεταλλεύσεων για τη δόξα του βασιλιά.

Από τα πρώτα χρόνια των τριών δυνάμεων αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο ως εχθρούς, ακονίζοντας τα σπαθιά τους και ονειρεύονται να ανατρέψουν τους τοπικούς βασιλείς για να οδηγήσουν τη συνδυασμένη γη κάτω από το πανό του, για να τους ενώσουν ως ουδέτερο έδαφος. Οι εμπλεκόμενες διαμάχες:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Οι ίδιοι οι βασιλιάδες δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν στην μάχη και να προσλάβουν Λόρδοι, που θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντά τους. Επιλέξτε τον εαυτό σας ένα ωραίο πάρτι που βασίζεται στην πόλη, στρατολογήστε έναν στρατό και φέρετε στη ζωή την επιθυμία του κυρίου σας.

Game Empires σας προσκαλεί να παίξετε την πιο ρομαντική εποχή, όταν δεν υπήρχε έλλειψη περιπέτειων και πεζοποριών, η αντοχή στο πεδίο της μάχης και τα τουρνουά. Μάθετε τις αποχρώσεις του παιχνιδιού για να επωφεληθείτε από όλα τα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών και πολλές ώρες απόλαυσης που παρείχατε.

για ενοικίαση, κατασκευή και ανάπτυξη.

Ο στόχος είναι σαφής - πρέπει να εξερευνήσετε τη γη και να τα συνδέσετε με τη δική του. Αλλά είναι σωστό και παλεψτε τους ανταγωνιστές σας και κερδίστε αυτό που θα είναι αρκετά έξυπνος, ενεργητικός, γενναίος και ευκίνητος. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με συνεχή πρακτική σε εκστρατείες, όπου θα συμβούν βεβαίως οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις του εχθρού.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Empires game, απασχολώντας μέχρι πέντε ιππότες, και το καθένα κερδίζει τη δική του ομάδα. Ολοκλήρωση των αναζητήσεων τέλειος τρόπος για την ενίσχυση των χαρακτηριστικών του κυβερνήτη και του στρατού. Μην ξεχάσετε να βελτιώσετε τη δομή της πόλης: ένα πριονιστήριο, ορυχεία, λατομεία και άλλα που παρέχουν το απαραίτητο υλικό για την παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού. Ο πλούτος της πόλης συνδέεται άμεσα με την επιτυχία των ιπποτών, οπότε είναι προς το συμφέρον σας να συγκεντρώσετε χρήματα και πόρους.

V Μεσαιωνική είχε μεγάλη πίστη στη θεία δύναμη, και θα πρέπει να τους αναφέρετε ως τα ταμεία αναπληρώνονται με τρόφιμα ή χρυσό. Αλλά ο αριθμός δεν αξίζει τον κόπο.

Όλα για χάρη της επίτευξης του στόχου.

bouts δεν μπορεί να πει ότι είναι πολύ θεαματική. Οι αντίπαλοι συγκλίνουν σε ανοιχτές περιοχές. Κάθε μονάδα είναι για έναν από τους ιππότες. Εναλλακτικά οι εχθροί ανταλλάσσουν επιθέσεις και ο στρατός σκοτώνεται. Όταν σπάσει εντελώς στη θέση του, έρχεται ένας νέος ιππότης με τις δυνάμεις του. Αυτό το επίπεδο πρέπει να υποστηρίξει και να προσπαθήσει να βελτιώσει, να συνεχίσει να κερδίζει σε όλες τις μετρήσεις.

Study χαρακτηριστικά gaming, κανονίστε τις μονάδες με τη σωστή σειρά για να διατηρήσετε το εισόδημα της πόλης σε υψηλό επίπεδο, να βελτιώσετε τους στρατιώτες τους, καλύτερα αντικείμενα, να αγοράσετε εξοπλισμό και θα σας ευχαριστήσουν με την επιτυχία της μάχης.

αξιόπιστος σύμμαχος στο παιχνίδι της υποστήριξης iPlayer Empires σε μια στιγμή κινδύνου και όσο υψηλότερη είναι η κατάστασή σας, τόσο πιθανότερο είναι να βοηθήσετε βάζοντας στα πόδια σας όλα τα ταλέντα τους, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης του πάγου, των απεργιών πυρκαγιάς, της αδιάσειστης μαγείας.

Πώς ο παίκτης τρέχει πάνω από ένα τεράστιο έδαφος που σημειώνεται στο χάρτη. Εξερευνήστε τις γωνίες του και απογυμνώνεται από τον εχθρό, που βρίσκεται στη γη της ελεύθερης σημαίας, δηλώνοντας μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα δουλειά και ο δρόμος δεν θα φαίνεται βαρετός. Σκληρός, αλλά ένας τόσο θαυμάσιος κόσμος περιμένει τον κυβερνήτη του, έτοιμο να επιδείξει τη δύναμη, τη σοφία, τη φροντίδα, το όραμα και το ταλέντο του διοικητή.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more