Σελιδοδείκτες

IcedLand

Εναλλακτικές ονομασίες: Icedland

Icedland online - δωρεάν brayzernaya φανταστικό παιχνίδι που συνδυάζει την κλασική και την οικονομική στρατηγική. Ο ρόλος-παίζοντας το παιχνίδι σε μορφή κειμένου. Η μορφή του κειμένου σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ενεργά υποσυστήματα γραφικών. Icedland online παιχνίδι είναι ένα παγωμένο κόσμο μετά την Αποκάλυψη. Εγγραφή Icedland σας μεταφέρει σε 2091. Σοβαρή εποχή κατά την οποία οι άνθρωποι που ήρθαν από κρυογονική ύπνου, προσπαθούν να επιβιώσουν. Δημιουργία κάτοικοι των πόλεων σκληρή γη αφάνταστη προσπάθεια να κερδίσουν τους πόρους που είναι απαραίτητα μέσα διαβίωσης. Icedland μπορείτε να παίξετε με σχεδόν οποιοδήποτε υπολογιστή. Το πιο σημαντικό είναι η παρουσία του εν λόγω απαιτήσεις συστήματος:

1) Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP?

2) Pentium CPU 300 MHz

3) Μνήμη 128 MB,

4) Συμβατό με DirectX videoadaptor?

5) σύνδεση στο Internet.

Κατεβάστε τα αρχεία δεν χρειάζεται να παίξει. Συμμετοχή στο παιχνίδι Icedland συμβαίνει με την ακόλουθη σειρά:

- Καθιερώνεται το όνομα χρήστη - το όνομα του παιχνιδιού

- Σκέψη από τον κωδικό

- E-mail

- Γράφτηκε ξανά κώδικας

Στη συνέχεια, προτού να πάρετε ένα παράθυρο όπου Icedland online εγγραφή ζητά προσωπικά δεδομένα:

- Ημερομηνία γέννησης

- Τόπος διαμονής

- Όροφος

- ICQ

- Αριθμός τηλεφώνου

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, μπορείτε να πάρετε ένα GPS-πλοηγό και ένα μαχαίρι. Είναι καιρός να ξυπνήσει από κρυογονική ύπνου, η οποία διήρκεσε μισό αιώνα, και η ακατανίκητη αίσθημα δυσφορίας από την προσωρινή αποπροσανατολισμό, προσπαθήστε να προσαρμοστεί στη ζωή στο μέλλον κόσμο. Πρώτα θα πρέπει να ασχοληθούν με την πηγή για να κερδίσετε χρήματα. Icedland online παιχνίδι έχει το δικό της νόμισμα - Ilex. Τακτοποίηση για να κερδίσουν μία από τις επιχειρήσεις ή στο στούντιο, αφού έμαθε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των θέσεων εργασίας. Για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις, σίγουρα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την κερδοφορία της επιχείρησης.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Icedland ανάγκη άντλησης χαρακτήρα. Φροντίστε για τη βελτίωση αυτών των χαρακτηριστικών:

- Υγεία

- Force

- Intelligence

- Ακρίβεια

- Agility

- Art

- Σταθερότητα

Μάθηση

- Ικανότητα

Υγεία, τη δύναμη, την ευφυΐα, την ακρίβεια, την ευκινησία - οι παράμετροι με τις οποίες να αυξήσει το παιχνίδι σας παίρνει καλύτερα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο βαθμός ανάπτυξης αυτών των δεξιοτήτων μάχης, τόσο πιο εύκολο Icedland παίζουν χωρίς φόβο, που δεν είναι αρκετά ισχυρή για να επιβιώσουν σε έναν σκληρό κόσμο. Δεξιότητες Τεχνογνωσία, της σταθερότητας και της μάθησης που σχετίζονται με την οικονομική και την ικανότητα των παραμέτρων υπεύθυνοι για τον αγώνα.

On-line παιχνίδι Icedland έχει ένα καλά ανεπτυγμένο σύστημα PvP. Συνεχιζόμενες συγκρούσεις μεταξύ των κατοίκων της γης οδηγούν συχνά σε αψιμαχίες πάλης. Εκτός από καιρό σε καιρό πρέπει να αμυνθούν απέναντι στις επιθέσεις μεταλλάκτες και affine. Μεταλλάγματα - παρόμοια με τα ζώα που εμβολιασμένο με ανθρώπινα γονίδια. Χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του εμβολιασμού DPA. Ong είναι απόβλητοι της κοινωνίας και εμφανίζονται ξαφνικά, όπως μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά. Στην πραγματικότητα είναι πλήρεις κατοίκους Icedland, το οποίο αρέσει ασκητισμού. Να πάρει μια φορά στο δρόμο απομονωμένη ύπαρξη, να επιστρέψετε στην πολιτισμένη ζωή, δεν έχουν πλέον την ευκαιρία.

Θα είναι σε θέση να συμμετέχουν σε αυτούς τους τύπους του αγώνα: σώμα με σώμα, πυροβόλησε, βιαστικά, χωρίς να σκέφτεται. Επίσης διαθέσιμο είναι ενιαία και ομάδα μάχες, μέχρι την εταιρική πολέμους.

Ποικιλία ειδών που χρειάζονται για να παίξει Icedland αρκετά διαφορετικές. Όλα τα πράγματα χωρίζονται ανά κατηγορία:

1) Cold Steel

2) πυροβόλα όπλα

3) Αξεσουάρ για όπλα

4) Armor

5) Παπούτσια

6) Μεταφορά

7) Κιτ και διεγερτικά

8) Χειροβομβίδες

9) Δώρα

10) Ηλεκτρονική

11) Τέχνες και ενεπίγραφα

12) Μέρη και Junk

Όλα τα πράγματα έχουν ειδικό σκοπό τους. Αιχμηρά όπλα που χρησιμοποιούνται μόνο σε μάχη σώμα με σώμα, αλλά αρκετά φθηνά. Τύποι των πυροβόλων όπλων έχουν πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Αξεσουάρ για όπλα λέιζερ και οπτικές θέες, εκτοξευτές χειροβομβίδων. Η πανοπλία χρειάζεται για να προστατεύσει. Μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας. Παπούτσια που χρησιμοποιούνται στη μάχη. Μεταφορά στο παιχνίδι έχει τόσο αέρα και το έδαφος. Πρώτων βοηθειών θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας μετά τον αγώνα, και τα διεγερτικά που χρησιμοποιούνται άμεσα για την παρασκευή των ζημιών μάχης. Τέχνες και συλλέγουν οι ίδιοι καταχωρηθεί κάνοντας παραγγελίες στις αντίστοιχες καταλόγους τους. Junk σε πρακτικό κατά τη δημιουργία στοιχείων. Και τα στοιχεία με τη σειρά τους πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ορισμένων στοιχείων. Με τη βοήθεια των δώρων μπορείτε να παρακολουθήσετε σε όσους σας αρέσει.

Σε μάχες, που απαιτείται για να εκτελέσει την αναζήτηση εργασίας. Και για να κάνει τα ταξίδια σας, χρησιμοποιώντας το χάρτη του παιχνιδιού, την πόλη και παύουν να Freeland. Πάρτε το χρόνο να εξερευνήσουν τα παγωμένα εκτάσεις γης. Πιστέψτε με, θα είναι τότε σε θέση να αισθάνονται σε αυτόν τον κόσμο άνετα και με αυτοπεποίθηση!

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση, θα Icedland τα επίπεδα. Με κάθε νέο επίπεδο Icedland ανοίγει μεγάλες προοπτικές για όλους τους παίκτες. Πολλά επίπεδα στο παιχνίδι (περίπου εκατό), οπότε πριν σχεδόν απεριόριστες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Ακολουθήστε τόσο αγώνα και οικονομικό επίπεδο. Αναπτύξτε σιγά σιγά ανακαλύπτουν τη βαθιά ουσία της αρχικής ιδέας του παιχνιδιού. Επισκόπηση πιστεύουν στην επιτυχία σας και φροντίστε να είναι σε θέση να επιτύχουν υψηλά επίπεδα!

Βουτήξτε τη μοναδική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και να γίνει ο δημιουργός μιας νέας θαυμάσιο μέλλον! Να έχετε υπομονή και σίγουρα είστε τυχεροί!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more