Σελιδοδείκτες

Hunter Λάμα

Εναλλακτικές ονομασίες: Λεπίδα Hunter

Hunter Λεπίδα on-line - είναι ένα multiplayer online role-playing game. Θα βρείτε τον εαυτό σας σε έναν κόσμο που είναι γεμάτη κινδύνους, θα γίνει ένας από τους κυνηγούς, και θα καταπολεμήσει τα τέρατα.

Παίξτε Hunter Game BladeVy ρωτήσω αν ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, ώστε

Λειτουργικό Σύστημα - Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

RAM - 1 GB.

CPU - AMD3000 + ή Pentium ® 4 Μαρτίου. 0. GHz

Hard Drive - 4GB.

Κάρτα Γραφικών - ATI X1300 ή NVIDIA 6600.

DirectX έκδοση - DirectX 9.

Σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet.

Hunter λεπίδα μπορείτε να παίξετε δωρεάν στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Σε Hunter Λεπίδα εγγραφής είναι αρκετά απλή και δεν παίρνει πολύ χρόνο, γι 'αυτό θα πρέπει:

1. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

2. Στην ιστοσελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί «Sing up».

3. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας για το παιχνίδι.

4. Εισάγετε το e-mail.

5. Πληκτρολογήστε το δικό σας κωδικό πρόσβασης.

6. Εισάγετε την ημερομηνία γέννησής σας.

7. Εισάγετε τον κωδικό.

8. Σημειώστε το κατάλληλο πλαίσιο για τις συμφωνίες με τους κανόνες του παιχνιδιού.

9. Κάντε κλικ για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό «Δημιουργία λογαριασμού».

Το σύνολο Hunter παιχνίδι λεπίδα είναι χτισμένο στην αρχή του κυνηγιού στην αρχαιότητα. Θα κυνηγήσουν όχι μόνο τα ζώα που έχουν πλέον εκλείψει, αλλά τα τέρατα που έχουν μια διαφορετική εικόνα. Κυνήγι ίδια θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα μέρη: οι τροπικές περιοχές, δάση, ζούγκλες και ακόμα και οι παγετώνες. Είστε στο δρόμο σας μπορεί να ανταποκριθεί τόσο δεινόσαυροι και δράκους, έτσι ώστε να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε πρώην κατοίκους της Γης.

Μετά την είσοδο στο παιχνίδι, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις προτεινόμενες τυποποιημένες χαρακτήρες, καθώς και κάθε είδος όπλου. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το χαρακτήρα σας τα ρούχα που, από τη Λατινική, που λήγει καθημερινά ρούχα. Να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι το κυνήγι σας μπορεί επίσης να παρεμβαίνει με τις καιρικές συνθήκες, μπορεί να είναι βαριές χιονοπτώσεις που μπορεί να μειώσει την ορατότητα σας.

Hunter λεπίδα είναι σχεδιασμένη στο στυλ του 3D, έτσι ώστε τα γραφικά και όλο το παιχνίδι στο σύνολό της δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, και όλα φαίνονται πολύ ρεαλιστικά τοπία.

Hunter λεπίδα έχει το δικό του δωμάτιο συνομιλίας και φόρουμ, με την οποία θα είναι σε θέση όχι μόνο να επικοινωνούν, αλλά και να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Επίπεδο ζωή σας και αυτό του αντιπάλου σας εμφανίζεται πάντα στην οθόνη, να γεμίσει το βιοτικό επίπεδο θα μπορεί ανά πάσα στιγμή και θα είναι πάντα σε θέση να γνωρίζουν πότε να σταματήσουν τον αγώνα, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι δεν είναι όλα τα ζώα είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν αμέσως το πεδίο της μάχης, δράκους θα σας επιτεθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Hunter λεπίδα μπορείτε να παίξετε τόσο μόνη της και με τους φίλους, να δημιουργήσει καθολική εντολές σας και την καταπολέμηση της τέρατα υψηλότερο επίπεδο.

Hunter λεπίδα είναι κατάλληλο για ανθρώπους διαφορετικής ηλικιακής κατηγορίας, μπορείτε να παίξετε όλη την οικογένεια και να δημιουργήσει μια φυλή των αρχαίων κυνηγών, καθώς και να βοηθήσει στο κυνήγι μπορείτε να βοηθήσετε κάποια οικόσιτα ζώα.

Αν αγαπάτε την περιπέτεια και θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στο ρόλο του κυνηγού, τότε μην χάνετε χρόνο, να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας και να παίξετε Hunter λεπίδα.

 

Hunter λεπίδα ηλεκτρονικής εγγραφής