Σελιδοδείκτες

Πώς να επιβιώσετε 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Πώς να επιβιώσετε 2, πώς να επιβιώσετε 2

Το παιχνίδι How to Survive 2 συνιστάται για επιβίωση.

Σε ένα παιχνίδι πρώιμης πρόσβασης που κυκλοφόρησε Πώς να επιβιώσει 2 στα είδη της περιπέτειας δράσης ρόλων. Οι οπαδοί της Αποκάλυψης των Ζόμπι Πώς να Επιβιώσουν 2 μπορούν να κατεβάσουν από το 29. 10 2015 σε πλατφόρμες:

 • PlayStation 3 και 4
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One
Γιατί οι άνθρωποι τραβάνε τη φρίκη; Ίσως να μην έχουν τα γυαλιά και τις συγκινήσεις στη ζωή, έτσι ψάχνουν έναν τρόπο να προκαλέσουν συναισθήματα μέσω παιχνιδιών στον υπολογιστή. Ακόμη και ο κινηματογράφος δεν μπορεί να συγκριθεί με τα προϊόντα τυχερών παιχνιδιών, επειδή αφήνει το κοινό ως απλό παρατηρητή, ενώ στα οικόπεδα των παιχνιδιών ένα άτομο είναι σε θέση να επηρεάσει την κατάσταση, να βελτιώσει τον χαρακτήρα του και να βυθιστεί σε επικίνδυνες περιπέτειες για να φτάσει στο στόχο.

Επιβίβαση μεταξύ των ζόμπι.

Πολλοί άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με το φόντο του πρώτου μέρους της διασκέδασης και τώρα μπορείτε να κατεβάσετε το How to Survive 2. Η κατάσταση με τον ιό ζόμπι στο Los Riskosn μετά από μερικά χρόνια όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά κέρδισε δυναμική. Αν αρχικά οι επιστήμονες πίστευαν ότι θα αντιμετώπιζαν αρκετά γρήγορα τους ιούς αν ήταν απομονωμένοι, αλλά τώρα είναι σαφές ότι έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια πανδημία.

Κάποιος προσπαθεί να επιβιώσει μόνος του, άλλοι συγκεντρώνονται σε ομάδες. Οι μολυσμένοι με μια τρομερή λοίμωξη μεγαλώνουν και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να επιβιώνουν καθημερινά σε έναν αποσυνθένοντα, φθίνουσα κόσμο, αλλά κάποιος θέλει να χτίσει τουλάχιστον μια μακρινή εμφάνιση σταθερότητας και ευημερίας. Το κύριο πράγμα είναι να μην χάσουμε την ελπίδα και ίσως μια μέρα να έρθει η μέρα που θα είναι δυνατόν να βρούμε μια φόρμουλα που να σκοτώνει έναν ιό ζόμπι.

Πρέπει να πάτε στη Λουιζιάνα, αλλά μπορείτε μόνο να ελπίζετε μόνοι σας. Σε αυτόν τον σκληρό χρόνο πρέπει να είσαι τυχερός τυχερός, έξυπνος και έξυπνος για να βρεις ένα ασφαλές μέρος για να χτίσεις ένα στρατόπεδο. Ξεχάστε τους συγγραφείς του σχολείου. Σχολείο για αγόρια-φυσιοδίφες δεν είναι κατάλληλο για τους άνδρες που προσπαθούν να οργανώσουν μια περισσότερο ή λιγότερο άνετη ζωή, όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για την προστασία των φίλων.

Παίξτε για φαγητό, νερό και καταφύγιο, αλλά και επικοινωνήστε με διαφορετικούς ανθρώπους, προσπαθώντας να κατανοήσετε τα κίνητρά τους και τις φιλοδοξίες τους. Όχι όλοι οι ζωντανοί θα είναι φίλοι, επειδή οι λεηλασίες και οι ληστείες πάντα άκμασαν, και τώρα έχουν λάβει "νομική" θέση. Τι θα κάνει μια συνάντηση με έναν χαρισματικό ξένο που θα υπόσχεται υποστήριξη και βοήθεια; Πρέπει να τον εμπιστευθώ; Πρέπει να προσπαθήσουμε, γιατί είναι σίγουρα καλύτερος από ζόμπι.

χαρακτηριστικά παιχνιδιού.

How To Survive 2 στον υπολογιστή σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη βάση σας, προσελκύοντας μέχρι 16 άτομα σε αυτό, και με τέσσερα μπορείτε ταυτόχρονα να εκτελέσετε ορισμένες ενέργειες. Κατά τη διάρκεια της μετάβασης σε συγκεκριμένες ώρες, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση ή να μετακινηθείτε για να δείτε καλύτερα το αποτέλεσμα.

Κάθε χαρακτήρας συμβάλλει στην ανάπτυξη του στρατοπέδου με την ολοκλήρωση των καθηκόντων, την ενίσχυση των κτιρίων, την προμήθεια, την κατασκευή εργαλείων, τα όπλα και τις πανοπλίες. Μπορείτε να δημιουργήσετε τους εαυτούς σας και στη συνέχεια να τους εκπαιδεύσετε, προσαρμόζοντάς τους στις συνθήκες μιας δύσκολης ζωής. Οι χάρτες δημιουργούνται τυχαία και οι χαρακτήρες διερευνούν τις περιοχές που έχουν ανακαλυφθεί πρόσφατα μέχρι τις φτωχογειτονιές της Νέας Ορλεάνης.

Σηκώστε στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το στρατόπεδο και να αυξήσετε το επίπεδο του ήρωα. Πρέπει να χτίσετε παγίδες, να οικοδομήσετε και να ενισχύσετε οδοφράγματα, να μάθετε τις δεξιότητες σε εργαστήρια, να ολοκληρώσετε αναζητήσεις και να συμμετάσχετε σε επιδρομές και να αλλάξετε τις ώρες της ημέρας με τις καιρικές συνθήκες, θα δώσετε πώς να επιβιώσετε με 2 περισσότερους ρεαλισμούς.

. Κάνετε τα πάντα για να βελτιώσετε τη ζωή σας σε μια πανδημική ρύθμιση. Να είστε έτοιμοι να επιτεθείτε στα ζόμπι ανά πάσα στιγμή, καλύψτε την πλάτη του άλλου και στη συνέχεια θα παραμείνετε άθικτοι.

ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος

 • ОС: 64bit / Windows 7
 • Μνήμη: 4 GB OZU
 • Επεξεργαστής: Intel i3 3GHz
 • Videos: DirectX 11 compatible
 • χώρος στο δίσκο: 8 Gb
 • Κάρτα
 • Sound: συμβατό με DirectX 11001006
 • DirectX 11
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more