Σελιδοδείκτες

Hounds

Εναλλακτικές ονομασίες: Hounds

Hounds - multiplayer παιχνίδι στον υπολογιστή στο τρίτο πρόσωπο, σε αυτό το είδος θρίλερ. Hounds παιχνίδι, δημιούργησε Κορέας στούντιο, ειδικά για τους οπαδούς της σφοδρές μάχες με εξωγήινα όντα. Που δεν δίνουν μια φυσιολογική ζωή. Εδώ μπορείτε εδώ ένα της στρατιωτικής ομάδας, που είναι ο πρώτος που θα έρθει με την ενίσχυση των απλών πολιτών.

Ας μην χάνουμε χρόνο και να πάω κατευθείαν στο στάδιο, γνωστό σε κάθε παιχνίδι, δημιουργήστε το λογαριασμό σας με το παιχνίδι. Παιχνίδι Hounds εγγραφή, όπως και με κάθε παιχνίδι στον υπολογιστή, δεν κάνουν μεγάλη προσπάθεια και να μην δώσει τα προβλήματα. Πρότυπο:

  • Γράψτε τη διεύθυνση e-mail?
  • Εφεύρετε και να γράψετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Και μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας σε έναν κόσμο του σκότους και της φρίκης. Για να ξεκινήσετε να παίζετε τα κυνηγόσκυλα παιχνίδι, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας. Βασικά, έχετε ένα τυποποιημένο σύνολο των στολών και εξοπλισμού. Αλλά αυτό είναι ένα συν, σε όλη την gameplay, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση και τα όπλα του, μέχρι μικρές λεπτομέρειες. Το παιχνίδι σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν Hounds τέτοιες λειτουργίες.

Θα έχετε μια τεράστια επιλογή των όπλων και του εξοπλισμού γενικότερα. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να πολεμήσει και μόνη της και σε μια ομάδα που θα το κάνει πιο εύκολο gameplay, αλλά όχι πολύ.

Δεδομένου ότι τα κυνηγόσκυλα online παιχνίδι σύντροφος σας στο παιχνίδι μπορεί να είναι ο φίλος σας στον πραγματικό κόσμο.

Οι κατασκευαστές έχουν σκεφτεί για τους πιο ένθερμους οπαδούς της καταπολέμησης τρόπους τέρατα παιχνίδι πολλαπλών:

  • Single mode?
  • Συνεταιρισμός?
  • Κλίμακα μάχες?
  • Για απευθείας σύνδεση σκοπευτές?
  • Καταστρέψτε τα αφεντικά.

Ενιαίος τρόπος - θεαματική μάχη σας μόνο με εξωγήινα όντα. Αρκετά περίπλοκη διαδικασία.

Συνεταιρισμός - καταπολέμηση ώμο με ώμο με φίλους. Αλλά γίνεται όλο και αντιπάλους, που δεν είναι πολύ εύκολο ομάδα μάχης.

Μάχες μεγάλης κλίμακας - η μάχη συνεχίζεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης, όπου όλα γεμάτα με τέρατα, και υπάρχουν πολλοί από τους συμμάχους σας.

Για απευθείας σύνδεση σκοπευτές - είναι εξοικειωμένοι με τους παίκτες καθεστώτα για την καταπολέμηση των αλλοδαπών.

Καταστροφή αφεντικά - χωριστή επεξεργασία πάνω, δεν μπορεί να λειτουργήσει για όλους. Μάχη με τεράστια και ισχυρή ηγέτες των εξωγήινων πλασμάτων.

Με όλα του αυτό το παιχνίδι είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, υπάρχει ένα μειονέκτημα. Από το παιχνίδι στο τρίτο πρόσωπο, μπορείτε να δείτε την όλη διαδικασία από τον ώμο. Ο χαρακτήρας σας είναι αυτό που καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την οθόνη, είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθεί σε ό, τι συμβαίνει στη διαδικασία του παιχνιδιού. Αλλά αυτό τελικά συνηθίσει.

Η βασική αρχή του παιχνιδιού - να είναι πάντα με την αφθονία των όπλων.

Λέγεται ότι τα γραφικά των παιχνιδιών Hounds, εντυπωσιακή σε ρεαλισμό της και την υψηλή ποιότητα. Αιώνια λυκόφως, αγωνία γύρω από τη γωνία - πρέπει να είμαστε πάντα σε επιφυλακή. Escape δεν θα λειτουργήσει - είναι παντού, και ποθούν το θάνατό σας. Οι ανεμιστήρες δεν έχω δει για πολύ καιρό παιχνίδι τρόμου τόσο πραγματικό. Η μουσική είναι επίσης να κάνει τη δουλειά του και βάζει ένα ρίγος κάτω από το δέρμα. Το παιχνίδι κερδίζει όλο και περισσότερο θέλουν να παίξουν οτιδήποτε αυτού του είδους.

Μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε τα κυνηγόσκυλα παιχνίδι. Το μόνο που πρέπει να εγγραφείτε και να είστε ένας πολεμιστής σε αυτό το σκοτεινό κόσμο της φρίκης. Να έχετε ένα ωραίο gameplay. Καλή τύχη για να επιβιώσουν!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more