Σελιδοδείκτες

Ιπποδρομία

Εναλλακτικές ονομασίες: Ιπποδρομία

Έναρξη επιχείρησης.

    Grow
  • από
  • αγκαλιάζει το δικό του άλογο
  • Να φροντίζετε για την υγεία της και να αυξήσετε το harakteristiki
  • Naymite βίωσε zhokeya
  • Prinimayte μέρος στο skachkah
  • Razezzhayte γύρω από το svetu
  • Επιλέξτε επιτυχώς stavki

Συχνήστε την καριέρα του στο ιππικό άθλημα. Κάντε μια απότομη, γρήγορη εκκίνηση δεν θα χρειαστεί να πάτε όλος ο νέος τρόπος να γίνει επαγγελματίας ιδιοκτήτες αλόγων.

αποκτήστε την πρώτη δυσκολία για άπειρο επιβήτορα, τον οποίο πρέπει να καλλιεργήσουμε μετάλλιο. Είναι απαραίτητο να οργανώσετε την καλύτερη κατάσταση που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά για τη μέτρια πρωτεύουσα που έχετε ενώ εκεί. Προσέξτε την υγεία του, τα τακτικά και θρεπτικά γεύματα, τα εργαλεία και την εκπαίδευση. Αλλάξτε σε εύθετο χρόνο τα πέταλα, αγοράστε μια σέλα και άλλα πυρομαχικά.

Στις αγώνες, κερδίζετε το πρώτο κεφάλαιο. Κερδίστε χρήματα και ξοδέψτε τα προσεκτικά, για να επεκτείνετε σταδιακά την επιχείρηση. Αποκτήστε κέρδος και μπορείτε να αγωνιστείτε στις πωλήσεις. Οι έμπειροι κτηνοτρόφοι δεν θα συμμετέχουν ποτέ με άλογα, που έφεραν μεγάλη περιουσία, μέχρι να τα πάρουν όλα. Πάρτε υιοθετήσουν την εμπειρία τους, και να διασχίσουν τα ελίτ σας άλογα για χάρη των γενεών. Οι επιβήτορες λαμβάνουν και από τους δύο γονείς την καλύτερη ποιότητα, και θα είναι ασφαλείς.

Οι καλύτεροι δρομείς έχουν εμπλακεί εδώ και καιρό στην Ανατολή και τα αραβικά άλογα είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο. Θα ήταν ωραίο να έχετε μερικές στάσεις σε τέτοιες περιπτώσεις, για να βελτιώσετε το αίμα των κατοικίδιων ζώων σας.

Εργασίες εργασίας. Ήρθε η ώρα να λάβετε μέρος σε ένα μεγάλο διαγωνισμό γεγονότων και να ταξιδέψετε σε όλο το iPlayer με μεγάλα άλματα στον τεράστιο κόσμο, επισκέπτοντας τη γενέτειρα των καλύτερων δρομέων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more