Σελιδοδείκτες

Hoppenia σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Hoppeniya, Hopen

Hoppenia online - δωρεάν browser είναι ένα φανταστικό παιχνίδι που συνδυάζει στοιχεία της στρατηγικής και Διευθυντής. Σε μια νέα μυστηριώδη κόσμο που θα ανοίξει για να μπορείτε να παίξετε online Hoppenia, θα δημιουργήσετε το δικό σας σπίτι, κατοικηθεί μαγικό κατοικίδια ζώα του, η οποία θα αναλάβει τη φροντίδα του, για να πολεμήσουν και να συνεργάζονται με άλλους παίκτες. Για να παίξετε Hoppenia Ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- Επεξεργαστής: P4/Celeron 1. 2 + ή Athlon MP / XP

- Τουλάχιστον 512 MB μνήμης (βέλτιστα 2Gb)

- Direct 3D συμβατή κάρτα γραφικών

- Adobe Flash plugin (v. 10. xx)

- Σύνδεση με το διαδίκτυο

Η πόρτα του αυτό το καταπληκτικό κόσμο που ανοίγετε Hoppenia εγγραφή. Για να ξεκινήσετε Hoppenia παιχνίδι, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού. Συμμετοχή στο παιχνίδι απαιτεί την εισαγωγή Hoppenia ακόλουθα στοιχεία:

1) Ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης

2) E-mail (υπάρχει πραγματικά)

3) Επινοηθείσα ονομασία του χαρακτήρα για τους οποίους θα γίνει παίζουν

4) ο κωδικός

Hoppenia Εγγραφή έχει πλέον ολοκληρωθεί και μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Play. Καλώς φορτηγίδα στη σύγκρουση ανάμεσα στη ζωή και Keepers Κηδεμόνων πυρκαγιά μετά την επιλογή της θέσης ενός από τα μέρη.

Φύλακες της ζωής πιστεύουν στη δύναμη της επιστημονικής διαδικασίας, επομένως, η ανάγκη να εξεταστεί η ανάπτυξη μείζονος σημασίας τεχνολογιών. Αν δεν υπήρχε ανάγκη για την καταπολέμηση της, θα έχουν απολαύσει την ήσυχη ζωή στα νησιά τους.

Φύλακες της Φωτιάς όνειρο ταχεία κατάκτηση του αρχιπελάγους. Πιστεύουν ότι η χρήση βίας μπορεί να αποκτήσει τον έλεγχό του τα πάντα, και δεν παύει να ασκήσει την ικανότητά τους να επιτεθούν nioluni.

Σε γενικές γραμμές online παιχνίδι Hoppenia χωρίζει τους χαρακτήρες σε δύο τύπους:

1) CAEP

2) Nioluni

Μπορείτε να εισαγάγετε αυτόν τον κόσμο με τη μορφή Sayera. CAEP φιλοξενεί μαγικές ζώα - nioluni. Αρχάριοι CAEP έχει το δικαίωμα να επιλέξει ένα κατοικίδιο ζώο, αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο αριθμός, φυσικά, αυξάνει. Τρισδιάστατο μάχες σε αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο, διεξάγεται μέσω nioluni, καθώς είναι μονομάχων σας. Μάχη συμβαίνουν μεταξύ τους Sueur, που ονομάζεται τουρνουά. Μπορείτε να συμμετέχετε σε τουρνουά στοιχεία, αρχάριους και έμπειρους νέους Sayera. Επειδή μιλάμε για το σύστημα PvP, θα πρέπει να αναφερθεί ότι στο παιχνίδι μερικές φορές θα πρέπει να συμμετάσχουν σε μάχες με NPCs που είναι επίσης κάτοικοι του εικονικού κόσμου Hoppenia.

Nioluni - είναι ζώα τα οποία απαιτούν την κηδεμονία των προστατών τους. Υπάρχουν παράμετροι που χαρακτηρίζουν τα ζώα αντοχής (ποσό), ευκινησία (κινητικότητα, γρήγορη ανταπόκριση στις απεργίες), την ακρίβεια (η ικανότητα να προβλέψει τη συμπεριφορά του εχθρού), αντοχή (φυσικό συστατικό που είναι υπεύθυνο για τη διαδρομή τροφοδοσίας), η σοφία (σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε κατάλληλα μαγικά ξόρκια στη μάχη) . Τι ζώο θα επιλέγατε, θα έχουν τα υπέρ και τα κατά της, διότι κάθε είδος από τα ανωτέρω χαρακτηριστικά αναπτύσσονται σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Στο παιχνίδι Hoppenia παρούσα

- Αρκούδες

- Γουλβς

- Αγελάδα

- Μαϊμού

- Τίγρεις.

Χαλαρό αρκούδες εμφανίζονται μερικές φορές τεμπέλης. Αλλά να τους θυμώσει, απρόσεκτος αντίπαλο κυριολεκτικά θα επιδιώξει ένα πέμπτο γωνία. Παχύ δέρμα μιας αρκούδας, δεν μπορεί να καταστραφεί από οποιοδήποτε όπλο, και απίστευτα ισχυρή χτυπήματα του τον εαυτό μου καλύτερα να μην το δοκιμάσετε.

Το κύριο πλεονέκτημα των λύκων θεωρείται ευκινησία. Στη μάχη, είναι πολύ δύσκολο να βάλει τη ζημιά λύκος. Ξένο προς αυτούς έλεος και ξέρουν τη δουλειά τους.

Wise αγελάδες φτάσει βαθιά γνώση της μαγείας, οπότε η χρήση μπορεί να καταστρέψει τα πάντα στην πορεία του.

Γρήγορη πιθήκους σε θέση να αποκρούσει τις περισσότερες επιθέσεις. Είναι δάσκαλοι χρησιμοποιούν ψυχολογική επίθεση, διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα και να καταφέρουν να χλευάσει τον εχθρό.

Τίγρεις είναι τόσο ανθεκτικές που να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, παρά την πληγή που αιμορραγεί. Αμέσως αναβοσβήνει μανία βοηθά τίγρη εφαρμόζεται ακριβή και θανατηφόρα χτυπήματα.

Όλα nioluni ζουν στο Ναό. Μπορείτε να τους ταΐσει, τρένο ή απλά να επικοινωνούν. Αλλά συμβαίνει ότι είναι αναγκαίο να μειωθούν nioluni Νοσοκομείο της (για την αποκατάσταση της υγείας). Συμβεί αυτό, θα πρέπει να στείλετε το ζώο στον Πύργο ή Magic Academy (για την εκμάθηση μαγικά κόλπα και σωματική).

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μπορεί να Hoppenia χρησιμοποιώντας τέτοιες θέσεις

- Residence

- Η Αντβεντιστών

- Σπήλαια.

Residence - είναι προσωπική ιδιοκτησία σας, όπου το κεντρικό κτίριο είναι ένα αρχοντικό. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά άλλα κτίρια για διάφορους σκοπούς. Για παράδειγμα, ένα αλιευτικό καταφύγιο για την αλίευση ψαριών ή εκμετάλλευση για την παραγωγή των σιτηρών. CAEP έχει να κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα μια παράκαμψη για να παρακολουθούν τις διεργασίες που συμβαίνουν στο έδαφος της περιουσίας του.

Αντβεντιστών Πόλη - η Hoppenii κεφαλαίου. Βρίσκεται εδώ αρένα, δημοπρασία, το δημαρχείο, το σπίτι master room είναι διαθέσιμη σε όλες τις φυλές Sueur. Για παράδειγμα, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην πόλη για να συμμετάσχουν στον αγώνα που συμβαίνουν στην αρένα.

Διαδρομή περνά μέσα από την Πόλη των Σπηλαίων. Εδώ μπορείτε να κερδίσετε όχι μόνο την άγρια ​​nioluni αλλά και να πάρετε κάποια πολύτιμα πράγματα.

Hoppenia online παιχνίδι παρέχει τις ακόλουθες πηγές:

- Διαμάντια - το πιο πολύτιμο. Με τη βοήθειά τους, ενεργοποιούν τα διάφορα μπόνους.

- Gold - βασική νομισματική μονάδα, σας επιτρέπει να αγοράσετε τα απαραίτητα αγαθά.

- Οικοδομικά υλικά - ξύλο, πέτρα και πηλό. Μπορείτε να πάρετε μόνο μέσα από το Εμπορικό Επιμελητήριο.

- Τρόφιμα για την τροφοδοσία nioluni (σιτηρά, κρέας, ψάρια, κλπ.

Ξεκινήστε να παίζετε τώρα και να ψηφίσουν οι ίδιοι τα πλεονεκτήματα Hoppenia. Θα ήθελα σίγουρα απλό και προσιτό interface του παιχνιδιού. Η παρουσία των βασικών πληροφοριών θα βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές. Και η χρήση του προτεινόμενου συστήματος παραπομπής, θα κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Μετά το παιχνίδι με τους φίλους σας προσκαλούν θα είναι πολύ πιο εύκολη και πιο συναρπαστικό!

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Hoppenia θα κινούνται μέσα από τα επίπεδα. Για να αρχίσετε να συνηθίσουν, να περάσει τα καθήκοντα του οικοπέδου. Περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου θα πρέπει να αξιολογηθούν από την εμπειρία σας. Αγαπητοί παίκτες, κάθε νέο επίπεδο φέρνει τα δικά της πλεονεκτήματα, ως εκ τούτου, προσπαθούν συνεχώς να προχωρήσουμε προς τα εμπρός για να πάρει την ευκαιρία να απολαύσουν και είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά τους!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more