Σελιδοδείκτες

Holy War-

Εναλλακτικές ονομασίες: Ιερό Πόλεμο

Μεσαιωνική θρησκεία και τους πιστούς φανατικούς τους, οι Σταυροφορίες και η αντιμετώπιση των ολόκληρων εθνών - δεν είναι μια εύκολη πραγματικότητα Holy War-σε απευθείας σύνδεση. Δεν υπάρχει αποστασία τόπο ή δειλία, όλα συμβαίνουν στο όνομα του Θεού και με την άδειά του ...

On-line παιχνίδι Ιερό Πόλεμο συμβάλλει στην ανάπτυξη των browser-based παιχνίδια ρόλων μεσαιωνικό θέμα. Επιτύχει την επιτυχία και νίκη επί του εχθρού, μπορείτε να ακολουθήσετε ακριβώς τις πεποιθήσεις της θρησκείας τους, το οποίο θα δεχθεί κατά την εγγραφή. Εκτός από την παγκόσμια επιλογή - θρησκευτική κατάσταση (Ιππότης Catholic-Muslim Σαρακηνούς και ειδωλολάτρες), εγγραφή στο παιχνίδι Ιερό Πόλεμο θα απαιτούν από εσάς να αποφασίσετε τι είδους κόσμο θέλετε να ζήσουν - αυτοί καλούνται έξι. Καλά, τότε όλα τα πιο πεζό - για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό όνομα, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του τρέχοντα λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αποδεχθεί τη συμφωνία χρήστη και την καταγραφή σε αυτό το Άγιο-πόλεμος έχει τελειώσει.

Δεδομένου ότι ο ήρωας εξελέγη αυτόματα (Holy War-on-line εγγραφή δεν υπάρχει χώρος για την ελευθερία της επιλογής, ως τέτοια), να δώσει μια μοναδική και να δώσουν τα επιμέρους χαρακτηριστικά που δεν θα πετύχει.

Ιερά Πολέμου online παιχνίδι, στο οποίο όλοι λαμβάνουν χώρα μεταξύ των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, έναν αγώνα - μεταξύ των ανθρώπων. Οι οπαδοί των διαφόρων θρησκειών (εκτός από φανατική αφοσίωση) διαφορετικές ατομικές δεξιότητες και ικανότητες, στρατιωτικών πυρομαχικών και όπλων. Στη συνέχεια, αποκτώντας εμπειρία και να κερδίζουν χρυσά νομίσματα, μπορείτε να αγοράσετε για τον χαρακτήρα σας νέες πανοπλίες, ασπίδες, όπλα και εξοπλισμό. Επιπλέον, στα καταστήματα ακόμα πολλά πράγματα - από την καταπολέμηση επιβήτορες μαγικά ελιξίρια.

Ιερά-πολεμικό παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από αποστολές για να πάει και να λύσει ένα μεγάλο αριθμό προβλημάτων παιχνιδιών. Φυσικά, η κύρια επωδό των δράσεων του κάθε ιππότης του Τάγματος είναι να δημιουργήσετε το δικό σας. Τουλάχιστον αυτό θα πρέπει να επιδιώκουν. Ίσως η παραγγελία σας δεν θα διακρίνει αμέσως ισχυρό και λαμπρό, αλλά να έχουν υπομονή. Παίξτε Holy War-χρειάζονται στάδια, κοιτάζει προς τους εχθρούς, την επίλυση των άμεσων προβλημάτων, δεξιότητες coaching τους. Ως προς το τελευταίο σημείο, είναι καλό να ασκούν στην επικράτειά τους, έτσι ώστε οι ορυκτοί πόροι και να μετατρέψει την ταπεινή κατοικία του σε ένα μαγευτικό κάστρο αξίζει επικεφαλής της τάξης.

Για την εξαγωγή των πόρων δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα ιδιαίτερο, απλά παίζοντας ενεργά το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Άγιο-War. Ίσως για κάποια παίκτες ληστεία και επίθεση - από τις συνήθεις μεθόδους, αλλά εδώ είναι νόμιμες. Στο περιβάλλον έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά - ". Attack" "Επίθεση", "Loot", Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ιερό Πόλεμο είναι βολικό το γεγονός ότι μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο του αντιπάλου - αυτό θα σας δώσει μια λίστα των υποψηφίων, η οποία μπορεί να δεχθεί επίθεση. Επιπλέον, υπάρχει ένα χρονικό όριο και θα είναι σε θέση να εντοπίζουν τις επιθέσεις.

Αλλά δεν κερδίζουν απαραίτητα ληστείες - πηγαίνουν να εργαστούν ή να γίνει μισθοφόρος που υπηρετεί σε συμβατικές μάχες. Διαθέσιμο για τους παίκτες στοιχηματισμού παιχνιδιών και στοιχημάτων.

Και πού είναι η θέση της θρησκείας, ρωτάτε; Στο PvP μάχες - εμείς απαντάμε! Όταν διοργανώνονται μάχη - η σειρά κατά την παραγγελία, τότε αυτό είναι όπου το ζεστό αγώνα, αφοσίωση και να υπερασπιστούν την ιδεολογία τους. Περιόδους μονομαχίες μορφή στο σύνολο της παραγγελίας που καθορίζεται ο νικητής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ιερά Πολέμου παίξει στο πρώτο φαίνεται nudnovato θέσεις, πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι πριν ο παίκτης δεν δημιουργεί προκλήσεις, και δεν υπάρχει καμία θέση αποστολές ιστορία. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που δεν έχει καμία λιγότερο - και το μοναδικό πνεύμα της μεσαιωνικής ιπποσύνης, την ευκαιρία να εκφραστούν με διάφορους τρόπους (από πολεμιστή με τον ιεροκήρυκα) και, φυσικά, πολλά να παλεύουμε για το κοινό σκοπό.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more