Σελιδοδείκτες

Ήρωας μηδέν

Εναλλακτικές ονομασίες: Χίρο Ζίρο
Το

Hero Zero game είναι ένα δωρεάν MMORPG βασισμένο σε πρόγραμμα περιήγησης με τη μορφή ενός online προσομοιωτή, με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ήρωα από το μηδέν. Το παιχνίδι είναι αστείο, πολύ κατάλληλο για διαλείμματα εργασίας ή πέντε λεπτά όταν θέλετε να αποσπάσετε την προσοχή σας ή ενώ βρίσκεστε μακριά. Προσαρμόζοντας τον χαρακτήρα σας για να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού ή τη μόδα σας, μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το χέρι σας σε άλλους παίκτες και να κερδίσετε χρυσό σε αυτόν τον διασκεδαστικό και συναρπαστικό αγώνα. Τι να περιμένετε από έναν προσομοιωτή; Για χάρη της φήμης και της εμπειρίας, οι παίκτες προσφέρονται να ολοκληρώσουν αποστολές, να επιλέξουν ένα avatar, να εκπαιδεύσουν τον χαρακτήρα τους και να αυξήσουν τα χαρακτηριστικά του για τον απόλυτο στόχο - για να γίνουν σούπερ ήρωας ήρωας. Οι δημιουργοί του Hero Zero Online δοκίμασαν το καλύτερό τους στο παιχνίδι - έχουν δίκιο με αίσθηση του χιούμορ! Τα γραφικά δεν θα σας αφήσουν να κοιμηθείτε ή να βαρεθείτε.

Το

Hero Zero είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε χρήστη - ακόμα κι αν έχετε τον απλούστερο υπολογιστή, θα είναι αρκετή μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Πώς εγγράφεται το Hero Zero; Κάνουμε κλικ στο πεδίο "Δημιουργία ήρωα! " Επιλέγοντας το φύλο και την εμφάνιση του χαρακτήρα:

 • μάτια
 • κεφαλή
 • Χτένισμα
 • μύτη
 • Χρώμα δέρματος
 • Ροτ

Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τον χαρακτήρα συμπληρώνοντας τα πεδία και συμφωνώντας με τους όρους του παιχνιδιού:

 • Όνομα
 • Διεύθυνση email
 • Κωδικός πρόσβασης

Αυτό είναι όλο εγγραφή στο παιχνίδι Hero Zero! Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία του παιχνιδιού.

Πρώτα απ 'όλα, μια εργασία σας περιμένει, αφού εξοικειωθείτε με τις προϋποθέσεις των οποίων, προχωράτε στην υλοποίηση, λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο που έχει διατεθεί για αυτό. Έχοντας λάβει εμπειρία και πόντους ως ανταμοιβή, έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε έναν ήρωα ή ηρωίδα επιλέγοντας από τα προτεινόμενα χαρακτηριστικά:

 • το μήκος είναι μια ένδειξη της ζημιάς που αντιμετωπίζετε κατά τη διάρκεια των απεργιών (τελευταία άντληση),
 • Η ανθεκτικότητα
 • είναι ένα μέτρο του αριθμού χτυπημάτων που μπορείτε να κάνετε (κατατάσσεται στην τρίτη θέση) ·
 • η ευφυΐα είναι ένας δείκτης των πιθανοτήτων παράδοσης ενός κρίσιμου χτυπήματος (προτεραιότητα για άντληση) ·
 • intuition - βοηθά στην αποφυγή χτυπήματος του εχθρού (προτεραιότητα για άντληση).
Ήρθε η ώρα να πάτε στο κατάστημα και να αγοράσετε στολές για να κάνετε πιο διασκεδαστικό να παίζετε στο Hero Zero, παίρνοντας τον εξοπλισμό που σας αρέσει, ας ξεκινήσουμε αγώνες με άλλους παίκτες. Έχοντας κερδίσει, θα λάβετε μια ανταμοιβή με τη μορφή διαφόρων ανταμοιβών. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, σας περιμένουν πολλά καθήκοντα, αγώνες, βραβεία και εκπλήξεις. Ας επιστρέψουμε στα βραβεία. Έτσι, το τρέχον νόμισμα στο παιχνίδι είναι

 • Κέρματα
 • ντόνατς

νομίσματα θα χρειαστούν για να αγοράσουν κάθε είδους πράγματα. Μπορούν να ληφθούν για την ολοκλήρωση εργασιών, την εργασία, τη νίκη μάχες, καθώς και την πώληση άλλων αντικειμένων. Τα ντόνατς είναι ένα χρήσιμο πράγμα. Χρήσιμο για την αγορά διαφόρων διεγερτικών και άλλων χρήσιμων ειδών. Πού μπορώ να βρω ντόνατς; Στο ζαχαροπλαστείο, πού αλλού! Τι άλλο μπορείτε να κάνετε παίζοντας Hero Zero; Ας πάμε στην προπόνηση. Εδώ μπορείτε να εκπαιδεύσετε και να ακονίσετε οποιαδήποτε δεξιότητα. Μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία προπόνησης με ντόνατς! Σωστά, στην προπόνηση απαλλαγούμε από όλα τα περιττά και επιβλαβή σε αντάλλαγμα για τη βελτίωση του ήρωα. Αφού ανεβείτε, μπορείτε να μπείτε σε μια μονομαχία, έχοντας μετρήσει τη δύναμή σας. Εδώ θα δείτε το αποτέλεσμα των δεξιοτήτων σας. Παρεμπιπτόντως, το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί συλλογικά. Αλλά πραγματικά, γιατί να περάσετε χρόνο μόνος σας αν μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα πιστών φίλων στο διαδίκτυο και να συναντήσετε μαζί! Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στο παιχνίδι, δεν θα βαρεθείτε και ακόμη και η πλοκή του ίδιου του παιχνιδιού είναι χιουμοριστική. Σε γενικές γραμμές, διασκεδάστε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more